Ασε την αμμο καλε, και φτιάξε ενα σκάμμα του Κοντου να λυσσομανάει εκει μέσα!!!
Είχαμε μία πλαστική σκάφη (παιδική μπανιέρα; ξέρω γω..αυτό τέλος πάντων) και τους το γεμίζω κάθε μεσημέρι με νερό και κάνουν ντεμέκ μπάνιο -ο Κοντός και η μικρή βασικά, οι άλλοι 2 τίποτα. Οπότε τώρα που το'πες, μπορώ να βάλω άμμο μέσα να ξαπλώνουν όσο θέλουν..Ασε την αμμο καλε, και φτιάξε ενα σκάμμα του Κοντου να λυσσομανάει εκει μέσα!!!
Αυτό πολύ μ'άρεσε και πολύ πρακτικό και πολύ οικονομικό και μωρέ λες;;;και σκαμμα να παρεις και ενα τετοιο http://www.amazon.co.uk/PET-SWEEP-PRANK-LOVERS-PRESENT/dp/B00A26IUJK .θα χρειαστει.
Η καημένη η μικρή είναι τρελά κοιλιόδουλη (πλέον), αλλά η φωτογραφία αυτή ήταν πριν την πάρουμε, αλλιώς θα τους είχε εκτοπίσει όλουςκαθως προ-ειπα σε αλλο ποστ οτι ο κοντος ειναι απιθανη μορφη,θα επαναλαβω οτι και η μικρη ειναι τρελο-φατσονι. Οσο για τα υπολοιπα 2 μουτρα ειναι κι αυτα υπεροχα...αλλα ενταξει μια αδυναμια στα Ροτ την εχουμε οπως και να γινει! By the way η μικρη δεν ειναι κοιλιοδουλη οπως συνιθιζεται στα ροτ? Ρωταω διοτι στην φωτο που περιμενουν και τα 3 τους το "μανα εξ ουρανου" νομιζω οτι λειπει ο πιο συνηθης υποπτος σε αυτες τις περιπτωσεις!!!!
Εδώ βγαίνουμε έξω και αρχίζει δίπλα χωρίς να της πω τίποτα -ψοφάμε για μπράβο, λουκάνικο και μπαλάκι, αυτό το σκυλί είναι ο ορισμός της συνεργασίας. Και πάλι καλά να λες που είναι κοιλιόδουλη, με τον άλλον τον σνομπαρία τίποτα δεν μπορώ να κάνω.Ετσι εξηγειται λοιπον. καλα κατσε να μεγαλωσει και να πιασει τα 40κιλα η μικρη και θα δεις μετα ποιος θα ναι ο νουμερο ενας (η μια καλυτερα θα λεγα) για λιχουδιες μπισκοτα κλτπ! Οχι απλα κολητα...αυτοκολητη θα ναι πλαι σου για να παρει το πολυτιμο γλυκισμα!
Πόσο είναι τώρα;Σε ποια ηλικία θα δέσει το σώμα της; Γι'αυτό με την πλάτη λέω που μας είπε ο κριτής.![]()
Έδεσε το μανάρι μου κι έχει γίνει τούμπανο! Ξεκινήσαμε και μπάνια πέρσι, φέτος μόνο 2 πρόλαβε και έκανε -αύριο αν συνεχίσει έτσι ο καιρός θα ξαναπάμε. Σα θωρηκτό είναιΚαλως σε ξαναβρίσκουμε
Εστω και μετά από 1 χρόνο....
Τι σας είπε ο κριτής για την πλάτη;
Πόσο είναι τώρα;
Εδεσε τελικά; Τσούπωσε;
Ναι, σε ψάχνει ακόμα ο Άιζακ, εκείνο το πατέ τέλος πάντων.. Μα τραγικό, σε 2 βίντεο που βρήκα από την έκθεση στα τοπικά blogs, και στα 2 έχουν βάλει τον Άιζακ, τη μικρή τίποτα. Ρατσισμός!χεχε φυσικά και κανεις δεν σας φωτογράφισε, γιατι η φωτογράφος ασχολιόταν με τον έρωτα της στην Κόρινθο!!!![]()
Φαν κλαμπ Ίγκαρος!! Το μανάρι μου, αν και μου κάνει κάτι λαδιές τελευταία γιατί πολύ τον έχω χαλαρώσει (πώς κακομαθαίνουν μερικοί γονείς τα παιδιά που είναι υιοθετημένα; έτσι..) και ξεκινάν καβγάδες εξαιτίας του. Άλλο θέμα κι αυτό, προς το παρόν εστιάζω στο δερματικό του όμως..Team Iggyyyyy
(Πολύ ωραίες φώτο παρεμπιπτόντως, ποιός έχει τόσο καλό χέρι; Μοντέλα όλοι τους)
Μα τι μου το θύμησες αυτό, ακόμα το κλαίω το ρημάδι. Σουλατσάρει ακόμα, μη νομίζεις, απλά τώρα που μπαίνει κανονικά μέσα το'χει μάθει οπότε δεν τριγυρίζει τόσο όσο παλιά, τα μεσημέρια μόνο την κοπανάει σίγουρα και κάθεται δίπλα στην ταβέρνα όπου τον ταΐζουν μέχρι σκασμού, κάνει και τα τσαλίμια του εκεί, πασά τον έχουνε. Αλλά έμαθε, πλέον έρχεται και περιμένει έξω από την πόρτα του δωματίου του, χτυπάει ενίοτε, μας εκπαίδευσε καλά το κοντόΚαλως τους 4 σωματοφυλακες! Η prada εγινε κουκλι, καλες κρισεις και επιτυχιες ευχομαι!
Για τον Αιζακ και τον Ιγκυ περιμενω να ζεστανει ο καιρος λιγο ακομα να τους δω και απο κοντα! Για τον αλλο τον μπαγλαμα...τον κοντοπιθαρο θα πω μονο οτι τωρα που χει δωματιο..ηρεμησατε απο το να του κλεβουν το σκαλιμπορ!![]()