Το Dob, το Rot και 2 μούρες

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748

Από την έκθεση του ΚΟΕ (19-20-21/6) στον Μαραθώνα
Συμμετείχαμε μόνο με την μικρή το Σάββατο και την Κυριακή, με τα εξής θετικά αποτελέσματα:
(Κατηγορία εφήβων)
20/6: CAC - CACIB (Greek Winner 2015)
21/6: RCAC - RCACIB

Κι αυτό που χαίρομαι πάντα στις εκθέσεις, είναι πως είτε πατώσουν είτε βγουν πρώτα, τα ζαβά μου (και όλα τα ζαβά φαντάζομαι) δεν παίρνουνε χαμπάρι κι απλά συνεχίζουν τις βλακείες τους :love:
Συγχαρητηρια μπραβο σας ΚΟΥΚΛΑ η μικρη πραγματικα!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι ολη την αγελη σου ειναι υπεροχα ολα τους..

• Like
Reactions: Anniegr

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748

Από την έκθεση του ΚΟΕ (19-20-21/6) στον Μαραθώνα
Συμμετείχαμε μόνο με την μικρή το Σάββατο και την Κυριακή, με τα εξής θετικά αποτελέσματα:
(Κατηγορία εφήβων)
20/6: CAC - CACIB (Greek Winner 2015)
21/6: RCAC - RCACIB

Κι αυτό που χαίρομαι πάντα στις εκθέσεις, είναι πως είτε πατώσουν είτε βγουν πρώτα, τα ζαβά μου (και όλα τα ζαβά φαντάζομαι) δεν παίρνουνε χαμπάρι κι απλά συνεχίζουν τις βλακείες τους :love:
Συγχαρητηρια μπραβο σας ΚΟΥΚΛΑ η μικρη πραγματικα!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι ολη την αγελη σου ειναι υπεροχα ολα τους..

• Like
Reactions: Anniegr

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
@Anniegr σαν καιρό δεν έχετε να φρεσκάρετε το θέμα σας? Υπάρχουν φαν που περιμένουν να σας δουν πως και πως!

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Καλημέρα :)
Αρχικά δεν το φρεσκάραμε γιατί με τη νέα δουλειά δεν προλάβαινα όχι να σκεφτώ και να γράψω, ούτε τον άντρα μου να δω (αν θέλετε βέβαια αναλύουμε τις ολέθριες συνέπειες που είχε αυτό στα σκυλιά μου. Και σε μένα, που κόντευα να πάθω νευρικό κλονισμό 3 μήνες).
Με το που μπήκε το '16, το αποφεύγω γιατί είχα απανωτά 2 απώλειες και από την τελευταία, στις 26 Μάρτη, δεν έχω συνέλθει ακόμα και.. αυτό..
Παρακολουθώ όμως ;)