Το Fazoo μετακομιζει

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Ναι παιδιά έχετε δίκιο, και εγώ γι'αυτό ζήτησα την διεύθυνση με Pm, είναι απόλυτα κατανοητός ο λόγος που δεν δημοσιοποιείται. Θα πάρω τλφ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τωρα είδα οτι ειπες ΠΜ..... Η αλήθεια πάντως είναι οτι κανένας απο μας δεν ξέρει προς το παρόν που βρισκεται ο νέος χώρος! :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ευχαρίστως να προσφέρω την χειρωνακτική μου εργασία την υποστήριξή μου ή ότι άλλο βρω διαθέσιμο στην αποθήκη μου
γιατί δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν για εξτρά έξοδα..Εκτός κι αν καταφέρω και φέρω κανένα φάρμακο που κάποια δεν είναι τόοσο ακριβά..!!!:oops:
Καταλήξατε για Πέμπτη?Αν βρω κανέναν να με φέρει και δεν δουλεύουν οι γονείς μέσα και εγώ!!!Αλλιώς παω άλλη μέρα..

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αμεεεεεεεεεεεε απ' την Δευτέρα!!!!:D:D
(τις Πανελλήνιες!γιατί έχουμε και ενδοσχολικές ακόμα αλλά αυτό δεν μας είναι πρόβλημα!!:D;))

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
θα ήθελα να έρθω να βοηθήσω αλλα είμαι πολύ μακρία και δεν έχω μέσο ... είναι και η εξεταστική στη μέση !!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Kαλημέρα!

Το ραντεβού ισχύει για αύριο κανονικά (υπενθυμίζω: Στις 19:00 στο media strom που συναντούμε αφού έχουμε βγει προς Μαρκόπουλο, στα 2α ή 3α φανάρια στο δεξί μας χέρι).

2 άτομα που θα'μαστε, θα φέρουμε εντομοαπωθητικά φυτά και μπογιά αδιαβροχοποίησης για σίδερα (κ ό,τι άλλο βρω σπίτι στο πατάρι που δε μου χρειάζεται).

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.376
Επειδή ο διάολος έχει αποδειχθεί πολλές φορές με πολλά ποδάρια, δυστυχώς δεν το σκέφτηκα νωρίτερα...
Ούτε το σημείο συνάντησης κατά την γνώμη μου, έπρεπε να δοθεί δημόσια. Με πμ μόνο.
Οπως θα πρότεινα να γίνει και για οποιαδήποτε άλλη τέτοια συνάντηση χρειαστεί.
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eπίσης...

Εκτός των καθαρά κατασκευαστικών υλικών, χρήσιμα είναι και αντικείμενα που μπορεί να έχει ο καθένας στο σπίτι του και να μην τα χρειάζεται πια. Από γλάστρες και φυτά μέχρι έπιπλα κήπου και ηλεκτρικές συσκευές. Και φυσικά χέρια βοήθειας και συμπαράσταση που δεν είναι υλικά αλλά είναι εξίσου πολύτιμα! Παρακαλούμε προωθήστε. Ευχαριστούμε πολύ!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
μπογιά αδιαβροχοποίησης για σίδερα (κ ό,τι άλλο βρω σπίτι στο πατάρι που δε μου χρειάζεται).
Ποση μπογια ? Θα ειναι γκρι ? Θα φερεις και πινελα/ρολα για αυτη τη μπογια ?

Πρεπει να οργανωθουμε λιγο με τα χρωματα ....θα βαψουμε ξυλα και σιδερα αυριο (οχι τα νυχια σας) , οποτε θελουμε βερνικι και μινιο.Τα βερνικια θα τα κανονισω εγω ... μινιο (γκρι) ποιος θα φερει ? Θα σας φερω και γαντακια να μη λερωθειτε ...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Mινιο και πινελα θα φερει ... δεν κανει για μανο αυτο το γνωριζουμε.

zouzounos ασε τα thanks και απαντα... εσυ θα πας να τα αγορασεις :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ποση μπογια ? Θα ειναι γκρι ? Θα φερεις και πινελα/ρολα για αυτη τη μπογια ?

Πρεπει να οργανωθουμε λιγο με τα χρωματα ....θα βαψουμε ξυλα και σιδερα αυριο (οχι τα νυχια σας) , οποτε θελουμε βερνικι και μινιο.Τα βερνικια θα τα κανονισω εγω ... μινιο (γκρι) ποιος θα φερει ? Θα σας φερω και γαντακια να μη λερωθειτε ...
Το ξέρουμε ότι θα φέρεις εσύ το βερνικι αγαπητέ. :p
Εγώ κ ο ζουζούνος θα φέρουμε μίνιο (ΓΚΡΙ, ναι:D) κ εντομοαπωθητικά φυτά. Δεν ξέρω πόση μπογιά -θα σου πει ο ζουζουνιάρης- κ θα πάρουμε κ κάποια πινέλα.
Για γαντάκια έχω ήδη προβλέψει ;)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εγώ τελικά δεν θα τα καταφέρω για αύριο λόγω μεταφορικού..Βλέπουμε απο 'βδομάδα!!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
θα παω αυριο και θα πω θελω μινιο γκρι θα μου δωσει και θα το φερω με 2 πινελα δωρο.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
υπ΄όψην συνεργείου....:D
1/το κόκκινο μίνιο έχει μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη προστατευτικότητα.....
2/το γκρί είναι πιο ωραίο....

ερώτηση.....:confused::p
μετά τις 7.00 το βράδυ που θα συναντηθείτε...τι θα προλάβετε να βάψετε;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλησπέρες!
Αφού διάβασα όλα τα σχόλια και έπεσα κάτω από τα γέλια με τα λατάκια, τα ασετόν κλπ (thanks, το χρειαζόμουν! :D ) να σας πω ότι ως γνωστό ρεμάλι της καινωνίας που δεν έχει δουλειά μάλλον θα μπορέσω να πάω νωρίτερα οπότε θα σας δω εκεί. :)
Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω για να δω αν γίνεται να έρθω με κάποιον από εσάς :tel:

Επίσης όταν λέμε ηλεκτρικές συσκευές, μην φέρετε καμιά εσπρεσιέρα! :p Χρειάζονται ένα μικρό ψυγείο για τα φάρμακα και ένα πλυντήριο για να πλένουν τις κουβέρτες των ζώων. Όχι ότι είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί κάτι τέτοιο σε μια μέρα, απλά για να το έχετε υπόψη σας αν τυχόν προκύψει σε κάποιον. Και τα έπιπλα κήπου είναι καρέκλες, τραπέζια, παγκάκια, ομπρέλες κλπ για τους επισκέπτες.

υπ΄όψην συνεργείου....:D
1/το κόκκινο μίνιο έχει μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη προστατευτικότητα.....
2/το γκρί είναι πιο ωραίο....
Αυτό δεν το ήξερα αλλά φαντάζομαι ότι το διάλεξαν για τον δεύτερο λόγο. Ώστε να μπορεί να παραμείνει με το μίνιο χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα και βάψιμο από πάνω αν δεν φτάσουν τα οικονομικά τους για χρώματα.

ερώτηση.....:confused::p
μετά τις 7.00 το βράδυ που θα συναντηθείτε...τι θα προλάβετε να βάψετε;
Έχει φως ως τις 9 και με τόσα χέρια δε νομίζω να πάρει πάνω από μια ωρίτσα. Δεν μιλάμε για βάψιμο ολόκληρου καταφυγίου άλλωστε γιατί ένα μικρό μόνο μέρος είναι ήδη έτοιμο (γι'αυτό χρειάζονται ακόμα και τα υπόλοιπα υλικά, ξύλα κλπ).

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εντελώς ενημερωτικά
το μίνιο δεν αντέχει αν δεν βαφτεί -το καταστρέφει κυρίως ο ήλιος
επίσης καλό είναι να κρατήσετε τα κουτιά απο το μίνιο ώστε όταν με το καλό βάψετε και χρώμα να ξέρετε ΤΙ μίνιο ήταν ώστε να ξέρετε και ΤΙ χρώμα θέλετε

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αχ μην με μπερδεύεις βρε Κοκόνιε... Γι'αυτό είπα φαντάζομαι, δεν το κατέχω το τεχνικό μέρος! Μόνο για χειρίστρια πινέλου κάνω! :p
Απλά υπέθεσα ότι για να θέλουν γκρι θα έχουν λόγο.
Για να μαθαίνουμε όμως... Αν πρέπει οπωσδήποτε να βαφτεί από πάνω τι σημασία έχει το αισθητικό κομμάτι που αναφέρει η Tara?