Καλησπέρες!
Αφού διάβασα όλα τα σχόλια και έπεσα κάτω από τα γέλια με τα λατάκια, τα ασετόν κλπ (thanks, το χρειαζόμουν!

) να σας πω ότι ως γνωστό ρεμάλι της καινωνίας που δεν έχει δουλειά μάλλον θα μπορέσω να πάω νωρίτερα οπότε θα σας δω εκεί.

Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω για να δω αν γίνεται να έρθω με κάποιον από εσάς :tel:
Επίσης όταν λέμε ηλεκτρικές συσκευές, μην φέρετε καμιά εσπρεσιέρα!

Χρειάζονται ένα μικρό ψυγείο για τα φάρμακα και ένα πλυντήριο για να πλένουν τις κουβέρτες των ζώων. Όχι ότι είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί κάτι τέτοιο σε μια μέρα, απλά για να το έχετε υπόψη σας αν τυχόν προκύψει σε κάποιον. Και τα έπιπλα κήπου είναι καρέκλες, τραπέζια, παγκάκια, ομπρέλες κλπ για τους επισκέπτες.
υπ΄όψην συνεργείου....

1/το κόκκινο μίνιο έχει μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη προστατευτικότητα.....
2/το γκρί είναι πιο ωραίο....
Αυτό δεν το ήξερα αλλά φαντάζομαι ότι το διάλεξαν για τον δεύτερο λόγο. Ώστε να μπορεί να παραμείνει με το μίνιο χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα και βάψιμο από πάνω αν δεν φτάσουν τα οικονομικά τους για χρώματα.
ερώτηση.....


μετά τις 7.00 το βράδυ που θα συναντηθείτε...τι θα προλάβετε να βάψετε;
Έχει φως ως τις 9 και με τόσα χέρια δε νομίζω να πάρει πάνω από μια ωρίτσα. Δεν μιλάμε για βάψιμο ολόκληρου καταφυγίου άλλωστε γιατί ένα μικρό μόνο μέρος είναι ήδη έτοιμο (γι'αυτό χρειάζονται ακόμα και τα υπόλοιπα υλικά, ξύλα κλπ).