Τρέμει και αναπνέει παράξενα

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
Γεια σας... Ο μικρος εδω και 2-3 μερες τρεμει και αναπνευει σαν να ροχαλιζει,σαν να αναστεναζει... στην αρχη νομισα οτι δεν ειναι τπτ, ομως αυτο συνεχιζεται. ο κτηνιατρος που τον παω ειναι ταξιδι. τι να κανω? να τον παω αλλου φοβαμαι... λετε να ειναι κατι σοβαρο??
ευχαριστω πολυ!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Και μενα αναπνεει βαρια και καμια φορα τιναζεται/τρεμει. Οταν κοιμαται ομως. Αυτο εννοεις?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εγώ στη θέση σου θα τον πήγαινα σε άλλον κτηνίατρο. Η γνώμη μου είναι να μη το καθυστερήσεις γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Απάντηση σε τέτοια ζητήματα μπορεί να σου προσφέρει μόνο ένας κτηνίατρος από κοντά!
Αν δεν ξέρεις άλλον κτηνίατρο στην περιοχή σου, ίσως κάποιο μέλος που μένει εκεί κοντά να μπορεί να σου προτείνει κάποιον που εμπιστεύεται!

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
lovey the lab ναι οταν κοιμαται το κανει οχι ομως παντα. δηλαδη αυτη τη στιγμη δεν το κανει ενω πριν 1 λεπτο που εγραφα το εκανε.... (κοιμαται στην αγκαλια μου) Να τον παω αλλα δεν 8ελω να μου κανουν κι αλλες 8εραπειες,μονο και μονο για να παρουν λεφτα, γιατι εχει ηδη ταλαιπωρη8ει απο τα δερματικα που ειχε και ευτυχως τα ξεπερασε με full αντιβιωση....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Νομιζω οτι αν το κανει την ωρα του υπνου ειναι φυσιολογικο.
Ας απαντησει ομως και καποιος πιο ειδικος.
Στην τελικη μην τον πας στον κτηνιατρο. Παρτον απλώς τηλέφωνο.

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
ξεχασα να αναφερω οτι εδω και 3 βδομαδες δεν τρωει τις κροκετες που του δινω.. και πηρα τον κτην. τηλ. και μου ειπε να του δωσω οποιεσδηποτε αλλες να δω αν τις φαει. του εδωσα δοκιμαστικα λοιπον απο μια φιλη μου που εχει σκυλακι κροκετες χυμα με 1 ευρω το κιλο και εκανε σαν τρελος!!! και οι δικες του κανουν 23 το 3κιλο και δεν του αρεσουν... πλεον ομως τις ανακατευω με κονσερβα και τις τρωει οχι ομως με τρελη ορεξη! δεν χερω αν αυτο παιζει ρολο....

lovey lab τον παιρνω και δεν απανταει και ο τηλεφωνητης του λεει ειναι ταξιδι. 8α ρωτησω τη φιλη μου σε ποιον παει το δικο της αλλα οπως και να χει ο δικος μου κτην ειναι αυτος που χερει το ιστορικο του μικρου και ειναι ο καταλληλοτερος!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Απλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό να του δίνεις κονσέρβα σαν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής του για να σου τρώει την ξηρά...
Επειδή είχα και εγώ προβλήματα με την τροφή, της συμπλήρωνα λίγο γιαούρτι και μου το έτρωγε, ή λίγο κοτοπουλάκι.

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
ειναι πραγματικα πολυ παραξενος με την τροφη! του εχω δοκιμασει ολες τις καλες τροφες... τις τρωει στην αρχη και μετα σαν να τις βαριεται. (δεν του εδινα τπτ αλλο εκτος απο κροκετα πριντου αρχισω την κονσερβα, ουτε ενα ψυχουλο ψωμιου!! )

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αν είναι μόνο στον ύπνο και μένα το κάνει συχνά.Και μάλιστα μερικές φορές ψιλογαβγίζει κιόλας!! Βλέπουν όνειρα κι αυτά,μη νομίζεις κι αναρωτιέμαι τι να βλέπει άραγε??

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αυτό δε το κατάλαβα ποτέ τελικά .
Βλέπεις μια ασυνήθιστη συμπεριφορά που σε ανησυχεί .
Παραμένεις σε ανησυχία 3 μέρες και αντί να πας σε ένα οποιοδήποτε γιατρό έστω και για μια απλή συμβουλή , μπαίνεις και ρωτάς ένα φόρουμ .
Δε μπορώ να σε συμβουλέψω για το τι θα κάνεις , μπορώ όμως να σου θυμίσω ότι ο χρόνος περνά.
Τι είναι αυτό που μας εξασφαλίζει ότι δε παθαίνει άπνοες , ή ότι με τη χαλάρωση του ύπνου δεν δυσκολεύεται η αναπνευστική οδός;

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
vagelis_ras δεν μπορω να καταλαβω το υφος σου αρχικα. επιπλεον δεν μπορει με το παραμικρο να πηγαινω τον μικρο στον κτηνιατρο γιατι δεν ειμαι και τοσο πλουσια πια. αυτο που εκανα ειναι αυτο που κανω και στον εαυτο μου οταν νομιζω οτι αρρωστησα: πρωτα περνανε 2-3 μερες και μετα παω. αν δεν 8ες να μου απαντησεις οκ μην απαντας. δεν σε εβαλε κανενας με το ζορι. οσο για αυτα που μπορει να γραφτουν, του πυπου αφου δεν εχεις χρηματα μην παιρνεις σκυλο, ειναι ακυρα γτ τον η8ελα πολυ κανω οτι μπορω για αυτον και πιστευ οτι ειμαι μερικες φορες πολυ υπερβολικη μαζι του ως προς την υγεια του.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
pencil για καλό το λέει... από μια συμπεριφορά που μας περιγράφεις, σου λέμε τις εμπειρίες μας αλλά σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που θα σου εγγυηθούμε ότι όντως είναι μόνο αυτό!
Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω το τηλ του δικού μου να πάρεις να ρωτήσεις κάποια πράγματα και να σου πει αν χρήζει ανάγκη να το πας σε γιατρό, αφού ο δικός σου λείπει. :)

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
miminoula σε ευχαριστω παρα πολυ οπως και οσους κατα καιρους μου απαντουσαν στα προβληματα μου. σιγουρα κανενας δεν μπορει να ξερει τι μπορει να εχει ο σκυλος και εγω το ξερω. απλα απο την πειρα που εχουν πολλα ατομα εδω ειπα μηπως ειναι σημαδια απο κατι σοβαροτατο. ο κα8ενας μπορει και ειναι καλο να πει τη γνωμη του χωρις να 8ιγει τον αλλον, με ΩΡΑΙΟ τροπο!

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
8α τον παω σημερα σε εναν αλλο να τον δει, και για οτιδηποτε 8α περιμενω τον δικο μου κτην... σας ευχαριστω πολυ ολους....