Τρέμουλο- Επειγον

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Δεν υπάρχει λόγος για ακτινογραφίες και περαιτέρω λολά τρεχάματα, όπως μας τα λες τα πράγματα αυτή την στιγμή.
Τέτοιοι μικροτραυματισμοί, τυχαίνουν και θα σας ξανατύχουν στο μέλλον.
Καταλήξτε σε γιατρό που να του έχετε εμπιστοσύνη και ακολουθείτε τις οδηγίες του.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μου ακούγεται πως...τέλος καλό όλα καλά.
Περαστικά του :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Οι οδηγίες για τη φροντίδα του αποστήματος μου ακούγονται σωστές πάντως!
Μια φίλη μου έπαθε το ίδιο και ο γιατρός της της έκανε ακριβώς αυτό, και η πληγή έπρεπε να παραμείνει ανοιχτή για να μην ξαναμαζέψει πύον, και τη γάζα της άφησε μέσα στην πληγή. Φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και για τους σκύλους!
Περαστικά σας!

tim05101

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
11
0
Ευχαριστώ παιδιά, θα μείνουμε σε επικοινωνία! Σήμερα ξύπνησε κεφάτος και έφαγε κανονικά! Απλά μάζεψε λίγο πύον και πρέπει να το καθαρίσουμε!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
χρονια πολλα και καλη χρονια! μια φιλη μου εχει ενα beagle το οποιο σημερα παρουσιασε ενα τρεμουλο και οταν το ακουμπουσε κλαψουριζε.μαλιστα η μητερα της πηγε να το χαϊδέψει και τν δαγκωσε . φαγητο δεν τρωει αλλα το κοτοπουλακι το καταβροχθιζει ευκολα.εμετο δεν κανει ουτε διαρροια. ο γιατρος που του τηλεφωνησε της ειπε οτι αφου τρωει το σκυλι και δεν παρουσιαζει καποιο αλλο συμπτωμα εκτος απο τρεμουλο να το παει αυριο πρωι πρωι να το δει. τι λετε εσεις??να τηλεφωνησει σε καποιον αλλο? αν και εκει που ειναι δεν υπαρχουν πολλες επιλογες ως ελαχιστες

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ααα επισης μου ειπε οτι οταν του εδινε το χαπι για τα σκουλικια milbemax εκανε το ιδιο... και ο κτηνιατρος πυ τον παρακολουθουσε ειπε οτι ειναι ψυχολογικο...