Τρέμουλο στα πίσω πόδια και όταν κοιμάται

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Εχτες καθομουνα εξω με τον ροκυ και εκεινος καθοταν διπλα μου και παρατηρησα οτι τα πισω ποδια του ετρεμαν υπερβολικα :confused:

Ισως να εφτεγε το οτι ψηναμε και φοβατε τον καπνο.Μετα ξαπλωσε και για εναν περιεργο λογο κοιμηθηκε για 5 λεπτα ( απιστευτο θεαμα, δεν συνηθιζω να βλεπω τον ροκυ να κοιματε ) και ετρεμε σχεδον ολοκληρος!!

Δεν το βλεπω και πολυ συχνα γτ οποτε τον βλεπω να κοιματε αμεσως ξυπναει.Το μονο που θυμαμε ειναι οταν ηταν κουταβι οταν κοιμοταν με τις ωρες παλι ετρεμε ολοκληρος.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μαρουσώ άλλο στον ύπνο του να τρέμει,το κάνει κι ο δικός μου γιατί προφανώς βλέπει όνειρο, κι άλλο όταν είναι ξύπνιος.Το έχει ξανακάνει αυτό το τρέμουλο στα πίσω πόδια όταν είναι ξύπνιος?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν ξέρω κατα πόσο ονειρεύονται τα σκυλιά. Τα όνειρα χρειάζονται φαντασία και αμφιβάλλω αν ο σκύλος έχει. Αυτά τα τινάγματα, τα γαυγίσματα κτλ που έχουν δει αρκετοί κατα την διάρκεια του ύπνου πιστεύω οφείλεται στην υπερένταση, άγχος, φόβο.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Δηλαδη ενας ζωγραφος που εχει πιο πολυ φαντασια απο μας βλεπει πιο ωραια ονειρα η πιο πολλα;;;νομιζω οτι ειναι ακυρο αυτο που λες!αν σου γραψω ενα βιντεο να δεις να εχει κοιμηθει να ειναι ξαπλα και να περπαταει κανονικα τι θα μου πεις;

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Ναι θα συμφωνήσω και εγώ.....όταν κοιμόταν και έτρεμαν τα πόδια του σίγουρα έβλεπε όνειρο..............

Μήπως πριν τον είχες τρέξει πολύ και χαλάρωναν οι μυς του και τίναζε τα πόδια όταν ήταν ξύπνιος!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σίγουρα ονειρεύονται τα σκυλιά. Τον έχω δει να είναι σε κατάσταση REM. Να κινούνται δηλαδή τα μάτια γρήγορα. Όπως και στους ανθρώπους αυτή είναι η στιγμή που βλέπουμε τα όνειρα! Αυτό δε γίνεται απ όσο ξέρω στην πρώτη φάση του ύπνου. Πρώτα υπάρχει ηρεμία και δε ξέρω πόση ώρα περνάει πριν αρχίσει το σόου.
Εσύ όμως είπες ότι έτρεμε και ξύπνιος. Μήπως είχε απλώς τρομάξει;

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Αυτό το κάνει και όταν είναι κουρασμένος?
Μήπως πριν τον είχες τρέξει πολύ και χαλάρωναν οι μυς του και τίναζε τα πόδια όταν ήταν ξύπνιος!
ισως γιατι το ειχα ελευθερο και ετρεχε και μαλον ηταν πολυ κουρασμενος.
Το έχει ξανακάνει αυτό το τρέμουλο στα πίσω πόδια όταν είναι ξύπνιος?
Ναι το κανει οταν ανυπομωνει για κατι, ισως οφειλετε και στο στρες που εχει

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Εσύ όμως είπες ότι έτρεμε και ξύπνιος. Μήπως είχε απλώς τρομάξει;
μαλον σε συνδιασμο κουρασης και επειδη φοβατε τον καπνο να ηταν τοσο εντονο το τρεμουλο.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Θα ήθελα να γράψω ότι μου είχε πει πριν χρόνια μια φίλη μου ψυχίατρος για την φαντασία αλλά θα είναι κείμενο ολόκληρο. Με λίγα λόγια αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας είναι αποσπάσματα απο την υποσυνέιδηση μας, τα οποία η φαντασία μας ενδυναμώνει.

Τα όνειρα έρχονται απο την υποσυνείδηση μας. Τα σκυλιά τι υποσυνείδηση έχουν, ξέρουν έστω το πιο απλό... ξέρουν την διαφορά "καλού" "κακου"?

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Νομίζω, χωρίς να είμαι φιλόσοφος(!), πως είναι άλλο η υποσυνείδηση, αλλο η συνείδηση του εαυτού και άλλο η συνείδηση με την έννοια της ηθικής - η οποία ούτως ή άλλως εξαρτάται από το περιβάλλον και δεν είναι αντικειμενική. Τι είναι καλό/κακό για μένα, δε σημαίνει απαραίτητα το ίδιο και για σένα! Και πόσο μάλλον για το σκύλο που θα μπορούσε να έχει κάποια αίσθηση του τι είναι καλό ή κακό αλλά στα δικά του μέτρα όχι στα δικά μας.

Τώρα αν ο σκύλος έχει συνείδηση του εαυτού είναι άλλο θέμα και δεν ξέρω. Αυτό το άρθρο που βρήκα τώρα λέει πως όχι γιατί σε αντίθεση με άλλα ζώα δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.
Dogs have been mirror-tested, and dogs don't pass. Because they're not smart enough to recognize themselves in a mirror, the presumption is they can't think of themselves as unique individuals, so they aren't part of the self-conscious elite in the animal kingdom.
Αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τα όνειρα εξαρτώνται από τη συνείδηση του εαυτού. Είναι, νομίζω, εικόνες, επιθυμίες, άγχη, φόβοι που μας επισκέπτονται από το υποσυνείδητο, όπως είπες. Αυτά σίγουρα μπορεί να τα επεξεργαστεί ο σκυλίσιος εγκέφαλος.

Ακόμα και ο πολύ μικρός!!!
[video=youtube;o6QubbA4E7A]http://www.youtube.com/watch?v=o6QubbA4E7A[/video]

Επίσης αυτό μου φάνηκε πολύ αστείο!
[video=youtube;L4xvriPIbHw]http://www.youtube.com/watch?v=L4xvriPIbHw[/video]