Τρέμουν τα πόδια του

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
Kαλησπερα σε ολους..Μολις πριν 12 μερες απεκτησα ενα παγκ 3 μηνών.ειναι ενας κουκλος φοβερος και παιχνιδιαρης ..Λενε οτι τα μωρα κοιμουντε ολοι μερα αυτος μονο το βραδυ κοιματε.ολη τη μερα τρεχει πηδαει και δαγκωνει.
Το προβλημα για το οποιο γραφω ειναι οτι συχνα τα μπροστινα ποδαρακια του οπως στεκεται τρεμουν..Ρωτησα το γιατρο και ειπε οτι μπορει να ειναι απο φοβο αλλα του ειπα οτι δε φοβαται το κανει στο παιχνιδι και σε ασχετες φασεις ..οταν κοιταζει κατι οταν παιζει οταν στεκεται κλπ...Μηπως εχει καποιος παρομοια εμπειρια να με βοηθησει?

Ευχαριστω

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Καλως ηρθες Νικο.

Καλο θα ειναι να μην τον αφηνεις να τρεχει και να πηδαει σαν τρελο ( κακο του κανεις) αστον να μεγαλωσει λιγακι, να δεσει βρε παιδι μου.
Μπορει να τρεμουν απο την κουραση.

Για ενα κουταβι ειναι φυσιολογικο να τρεμει,αλλα δεν ειναι και τοσο κουταβι .... τι να πω
Θα ελεγα να τον πας και κανεναν αλλον κτηνιατρο ( γιατι απο οτι καταλαβα,του το ειπες δεν τον ειδε-εξετασε)

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
ευχαριστω πολυψπου απαντησεσ και γωτο ιδιο καταλαβα οτι δεν του πολυ εδωσε σημασια

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και εγώ στην θέση σου θα τον πήγαινα σε άλλον κτηνίατρο. Ελπίζω να μην είναι τίποτε. Περαστικά ! :)

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Μηπως το κανει απο την ενταση της στιγμης δηλαδη οταν κρατας το παιχνιδι του και δεν το εχεις δωσει ακομη ή οταν βλεπει φαγητο?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Πες δυο πραγματα για το σκυλακο σου!απο που τον πηρες; Πως τον λενε;

Μην τον κουραζεις τοσο ειναι μικρος ακομα, μην τον αφηνεις να γλυστραει σε πατωματα, μην τον αφηνεις να χοροπηδαει συνεχεια, ΟΛΑ αυτα κανουν κακο στις αρθροσεις τους που ειναι πολυ ευαισθητες ακομα!

Συμβουλεψου κ αλλο Κτηνιατρο!!!

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
καλησπερα..σας ευχαριστω και πάλί όλους που απαντησατε..
Δεν τον τρεχω εγω ουτε τον ταλαιπωρω.αυτος τρεχει μονος του πηδαει απο τον καναπε χτυπαει συνεχεια γενικα σεληνιαζεται :) Δε ξερω πως να τον ηρεμησω..μετα κουραζεται και κοιμαται λιγο και μετα πάλι απο την αρχη.
Ισως να τρεμουν και απο την ενταση αλλα καλα λετε μάλλον θα πρεπει να παρω και δευτερη γνωμη.
Cisse μου τον έδωσε ενας φιλος που γεννησε η δικιά του. Το ονομα του ειναι Buddy και είναι φοβερός τύπος παιχνιδιάρης αγαπησιάρης..Είναι λίγο πεισματάρης και έχουμε ακομα θέμα με τα τσισάκια.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μαλιστα απο φιλο που γεννησε η δικια του, δεν θα σχολιασω γιατι νομιζω οτι αφου μπηκες σε αυτο το φορουμ θα τα ξερεις αυτα που θα ελεγα. Τωρα ο φιλος σου απο που πηρε το δικο του σκυλο ξερεις ?

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Πατνως και η δικια μου οταν ηταν μικρη, οταν ετρωγε ετρεμαν τα ποδια της..Αλλα μεσα σε λιγες μερες το σταματησε.

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
Μαλιστα απο φιλο που γεννησε η δικια του, δεν θα σχολιασω γιατι νομιζω οτι αφου μπηκες σε αυτο το φορουμ θα τα ξερεις αυτα που θα ελεγα. Τωρα ο φιλος σου απο που πηρε το δικο του σκυλο ξερεις ?
δε σε καταλαβα..πες αυτό που θεσ..και τι παει να πει απο που πήρε ο φιλος μου το δικό του???θες το γενναιολογικό δέντρο??

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
οχι εμενα αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να μεγαλώσω σωστά το σκυλάκι από που και να κρατάει η σκούφια του..έτυχε να είναι παγκ που μου αρέσεουν και πολύ.ξέρω τα προβλήματα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ αν συμβέι κάτι...τώρα άν είναι καθαρόαιμο και όλα αυτά δε με ενδιαφερουν..

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
οχι δε με ενδιαφερει το γενναιολογικό δέντρο .με ενδιαφέρει ότι είναι υγειής καλός χαρακτήρας και επειδη γνωρίζω τα προβληματα που έχουν εχω την διάθεση και τον τρόπο να τον βοηθήσω σε οτι συμβεί.τώτα απο που κραταει η σκούφια του αν ειναι καθαρομαιος κλπ δε με ενδιαφερει καθολου.δε ψαχνω ουτε για προταθλητη ουτε για σκυλι εκθεσεων..

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
σορρυ tara το εγραψα δυο φορες γιατι την πρωτη φορα δε μου εμφανησε το μηνυμα και μετα τα εβγαλε και τα δυο :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
το γενεαλογικό δέντρο (pedigree) δεν είναι μόνο για να πιστοποιήσει ότι το παγκ είναι πραγματικά παγκ και όχι κάτι που του μοιάζει...αλλά και ένα εργαλείο ελέγχου της υγείας και μακροζωίας των προγόνων του μικρού σου.

πως να σου το πω......είναι σαν να σου δίνει κάποιος έναν οδηγό και εσύ να τον πετάς και να αποφασίζεις να κινηθείς στα τυφλά....

παρεμπιπτόντως δεν σου ευχήθηκα για το μικρό σου...καλορίζικος να είναι!:)

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
ευχαριστώ το καταλαβαινω μου το χαρισαν και τον πηρα οπως θα επαιρνα οποιοδήποτε αδεποτακι πχ. (που ειχα σκοπο). ο φιλος μου τα χαριζει δε τα πουλαει και ηταν η τελευταια γεννα του μετα θα τη στειρωσει και αποφασισα να κρατησω ενα τωρα που οι συνθηκες μου το επιτρεπουν και μια και το σκεφτομουν καιρο για να αποκτησω ενα οποιδηποτε σκυλακι

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
οχι δε με ενδιαφερει το γενναιολογικό δέντρο .με ενδιαφέρει ότι είναι υγειής καλός χαρακτήρας και επειδη γνωρίζω τα προβληματα που έχουν εχω την διάθεση και τον τρόπο να τον βοηθήσω σε οτι συμβεί.τώτα απο που κραταει η σκούφια του αν ειναι καθαρομαιος κλπ δε με ενδιαφερει καθολου.δε ψαχνω ουτε για προταθλητη ουτε για σκυλι εκθεσεων..
Αν ο πατέρας ή ο παππούς είχε κάποια κληρονομική πάθηση στα πόδια και του έτρεμαν και αυτουνού τα πόδια και είχε σοβαρό πρόβλημα?
Αν είχε τέτοιο πρόβλημα και ο πατέρας τότε δεν θα είναι υγιές και το κουτάβι του, δηλαδή ο σκύλος σου...

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Συγνωμη αν σε προσβαλα δεν ειχα τετοιο σκοπο γιατι νομιζω ησουν λιγο ειρωνικος!!
Ρωταω απο που το πηρε ο φιλος για να δω απο που προερχονται τα προβληματα του, οπως κ ο δικος μου δεν ειναι εκτροφικος κ γι αυτο εχει τοσα προβληματα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τα δεις στην ηλικια που ειναι!!
Δεν με νοιαζει αν θα τον κατεβασεις στις εκθεσεις με νοιζει να σε προετοιμασω ψυχολογικα για ΟΤΙ μπρει να ερθει αργοτερα και απο γνωσεις για να παρεις μετρα προληψης!!

Αυτο που χρειαζεσε κ δεν το ξερεις ακομα ειναι Υπομονη και Γνωση για να περασετε μια ωραια κ ομορφη ζωη ΜΑΖΙ!!!

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
στελιο σε καταλαβαινω και ολουσ τι εννοειτε ομως αυτο που εκσηγω ειναι οτι και ενα χτυπημενο αδεσποτο (οπως εκανα προσφατα και μετα βρηκα και τουσ κατοχουσ του)θα το αιπερνα οτι και να ειχε..

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
ευχαριστώ το καταλαβαινω μου το χαρισαν και τον πηρα οπως θα επαιρνα οποιοδήποτε αδεποτακι πχ. (που ειχα σκοπο). ο φιλος μου τα χαριζει δε τα πουλαει και ηταν η τελευταια γεννα του μετα θα τη στειρωσει και αποφασισα να κρατησω ενα τωρα που οι συνθηκες μου το επιτρεπουν και μια και το σκεφτομουν καιρο για να αποκτησω ενα οποιδηποτε σκυλακι

Το καταλαβαινω κ εγω αυτο θα εκανα κ μετα θα ενημερωνα το φιλο μου γιατι δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας!!
Μπραβο σου καλα εκανες γιατι για να ασχπληθηκες με το φορουμ φαινετε να νοιαζεσε πολυ αλλα αν καποιος αλλος που θα δωσει ο φιλος τα αλλα σκυλακια το αφησει στο δρομο τι γινετε; Για αυτο σου ειπα δεν οτι δεν πρεπει να γινομαστε εκτροφης της πισω αυλης!!