Τραυματισμός, ράμματα, παροχέτευση

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Ξυνά μας βγήκαν τα γέλια είμαατε στο αττικό με τον τζιμάκο μου να του έχει βγει όλο του το δέρμα κάτω από την μααχάλη, παλουκώθηκε σε ένα σίδερο εκεί που έπαιζε και σχίατηκε σε μεγάλη έκτααη. Δυστυχώς κανείς κτηνίατρος δεν απάντησε ατο κινητό του και με βαριά καρδιά τον πήγα στο αττικό.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Δυστυχώς κανείς κτηνίατρος δεν απάντησε ατο κινητό του και με βαριά καρδιά τον πήγα στο αττικό.
Πολύ κακό το ότι δεν απάντησε - μου το χει κάνει και μένα μια φορά. Καταμετράται στα μείον του.

Τις Κυριακές ανοίγει γύρω στις 6 κατόπιν συνενόησης με τηλέφωνο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Ευχαριατώ πολύ.
Έγιναν ράμματα με γενική αναισθησία εννοείται και τον πήραμε σπίτι. Είναι ζαβλαλωμένος ακόμη ο κακομοιράκος. Ευτυχώς δενν ήταν λίγο πιο χαμηλά μου είπε η χειρούργος γιατί θε πετύχαινε αρτηρία.
Δεν μπήκε επίδεσμος και θέλει προσοχή στην κίνηση να μην ανοίξουν τα ράμματα.
Ευτυχώς επίσης που αφού συνέβη λίγο μετά περπάτησε για το αυτοκίνητο γιατί αγκαλιά χλωμο, 32 κιλά είναι!
Ο γιατρός μας είδε τις κλήσεις κατά τις 6 και με πήρε τλφ αλλά μόλις είχαμε γυρίσει.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μυρτω αυτο πηγα να σου γραψω, οτι θα του κανουνε ραμματα και σιγα σιγα θα θρεψει.

Περαστικα του :(

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Πω πω τι παθατε ξαφνικα κι εσεις :(

ευχομαι περαστικα στον μικρουλι! Σας ειπαν αν πρεπει να τα γλυφει ή οχι?
εμεις για 5 ραμματα βαλαμε καπελο και μας ειπε να μην τα γλυφει γιατι θα τα κοψει.

μακαρι να ξεμπερδεψετε γρηγορα :) να τον φιλησεις :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Πω πω τι παθατε ξαφνικα κι εσεις :(

ευχομαι περαστικα στον μικρουλι! Σας ειπαν αν πρεπει να τα γλυφει ή οχι?
εμεις για 5 ραμματα βαλαμε καπελο και μας ειπε να μην τα γλυφει γιατι θα τα κοψει.

μακαρι να ξεμπερδεψετε γρηγορα :) να τον φιλησεις :)
Σας ευχαριστώ όλους πολύ!
Είναι εσωτερικά ράμματα και μου λέει δεν πειράζει αν το γλύψει, έτσι γλύτωσε το λαμπαντέρ!!
Αλλά γενναίο αγόρι ο Τζιμάκος, δεν έκλαψε όταν τραυματίστηκε μονο που τραβούσε το δέρμα του να το κόψει, το οποίο κρεμόταν σαν μπανανόφλουδα!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Παλι καλα, ειναι μεγαλη ταλαιπωρια!

φανταζομαι τον πανικο σου! ευχομαι απο δω και περα να μην σας ξανατυχει τιποτα και πολλα περαστικα στον κουκλο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Περαστικά και αγύριστα να ειναι και να μην ξαναχρειαστεί να παρεις κτηνιατρο στο κινητο!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έλα ρε συ, ο Τζιμάκος... Σιδερένιος. (Και φτου φτου φτου να μην σας ξανασυμβεί τίποτα κακό)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Ευχαριατώ παιδιά!

Πήγα το βραδάκι στον χώρο του ατυχήματος βρήκα τα σίδερα, το ένα το ξεριζώσαμε, το αλλο απλά το καλύψαμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3