Τραυματισμός, ράμματα, παροχέτευση

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.879
8.098
Ο Μαραγκός τηλεφώνησε 2 ώρες μετά. Είχαμε γυρίσει ήδη. Είχε κλειστό το κινητό του πράγμα που άνθρωποι είμαστε, μπορεί να συμβεί κανά δυό φορές. Συνήθως απαντάει αμέσως ή με παίρνει στο 5λεπτο.
Ο Κέστης δεν απάντησε καθόλου.
Ένας τρίτος γιατρός , Κλαμαριάς, μου είπε βάλε betadin και έλα αύριο να τον ράψουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση , το δέρμα κρεμόταν και ο σκύλος το τραβούσε με τα δόντια να το κόψει.
Ο Στέλιος ο Καλογερόπουλος, τον ξύπνησα τον άνθρωπο, μου λέει θα σε πάρω σε 5 λεπτά, ο άνθρωπος ήθελε προφανώς να συνέρθει λίγο και να με πάρει, δεν ήθελα όμως να περιμένω και του είπα απλά αφήστε σας ευχαριστώ πολύ.
Και πήγα στο νοσοκομείο.
Τους έδωσα όλους στεγνά :D

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Μυρτώ τώρα το πήρα χαμπάρι το συμβάν...Κοίτα να δεις ρε παιδί μου στα καλά καθούμενα...Περαστικά στο μικρό!

Είχα δόσει augmentin στον προηγούμενο σκύλο μου (κοκεροειδές) χωρίς πρόβλημα. Για ράμματα κι αυτός.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Περαστικά του παιδιού και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι! :)

(κι εγώ έχω δώσει augmentin, και στα δύο, χωρίς καμία παρενέργεια)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Περαστικα στον Τζιμακο Μυρτω!Η augmentin ουτε εμας μας πειραξε..την ειχε παρει μικρη!Ευτυχως δεν παθατε τιποτα σοβαροτερο!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.879
8.098
To augmentin τελικά ούτε εμάς μας πείραξε! Όλα μια χαρά μόνο που ο Τζιμάκος δεν πήγε βόλτα χθες και λυπήθηκε πολύ. Κατά τα άλλα είναι λίγο πρησμένη η τομή όπως είναι φυσικό εφόσον δεν έγινε παροχέτευση.
Ευτυχώς που δεν έγινε τίποτα σοβαρότερο όντως.
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τωρα το ειδα .. περαστικα στο αγορι.
Τα παληκαρια δεν εχουν αναγκη βρε. Και ο δικος μου ειχε κοψιμο καθετα στο ποδι με 4 ραματακια ... μην ανησυχεις.. τα σημαδια δινουν γοητεια :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.879
8.098
χαχαχααα, εμάς δεν ήταν 4 αλλά 14, αλλά και πάλι δεν έχει ανάγκη!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Η παροχετευση ειναι ενα κενο που αφηνουν στην ακρη? Γιατι αν ναι εμας με 5 ραμματα της αφησε :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.879
8.098
Μου είπε η χειρούργος ότι επειδή τον πήγαμε αμέσως δεν θα του κάνει παροχέτευση και να μην ανησυχήσω που θα μαζέψει λίγο υγρό. Τι να πω δεν ξέρω κι εγω.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
τώρα το είδα...!
περαστικά σας Μυρτώ.... σιδερένιος ο Ταρζάν...!
για την παροχέτευση εγώ θα έκανα ένα τηλ. στον Θωμά καλού κακού...

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Μου είπε η χειρούργος ότι επειδή τον πήγαμε αμέσως δεν θα του κάνει παροχέτευση και να μην ανησυχήσω που θα μαζέψει λίγο υγρό. Τι να πω δεν ξέρω κι εγω.
Ωχ ωχ ωχ κατι μου θυμιζει αυτο... Αττικο κιολας....
στο δαγκωμα του Ντιεγκο με 20 ραματα στο κεφαλι την ιδια μ... μου ειχαν πει και ηρθε και εγινε τουμπανο ... μετα τον πηγα στον Κεστη και του ανοιξε τρυπα...
Δεν πας μια βολτα και απο εναν αλλο γιατρο?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.879
8.098
καλο θα ηταν να παρεις και το γιατρο σου. Και σε εμας εστω και με δυο ραμματα η
παροχετευση ηταν σιγουρακι.
Θα τον πάρω μόλις ανοίξει. Δεν μπορώ να πω ότι είναι τούμπανο, ελαφρώς φουσκωμένο μόνο, αλλά μπορεί να μου πει να τον πάω να το δει.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Κι εμεις κατευθειαν πηγαμε για ραμματα Μυρτω!

Στον Μαραγκο τα καναμε :)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Περαστικά του. Τι λαχτάρα σου φαντάζομαι. Τον ματιασαμε με τις τόσο ωραίες φωτογραφίες. Να του βάλεις χαντρουλα.
Πως είναι τώρα, τι έγινε με το πρήξιμο τελικά?

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.879
8.098
Είναι λίγο φουσκωμένο, πήρα τον Μαραγκό, μου είπε αν αύριο δω να πρήζεται να του τον πάω.
Ευχαριστώ πολύ :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Σιγά μην έχει τίποτα ο μάγκας και αλήτης.... Περαστικά του και πάλι Μυρτώ!!! :)