Τρεφομενοι με σκυλιά

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
δεν διαβασα και τις δυο σελιδες αλλα εχω να κανω δυο παρατηρησεις
1.πολυ ασχημο θεαμα
2.αν καποιος λαος ειχε γουρουνια σαν τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου δεν θα του φαινοταν κι αυτουνου παραξενο που εμεις τρωμε χοιρινο?
σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω με αυτους και εννοειται πως θελω να σταματησει αλλα αντικειμενικα δεν καταλαβαινουν οτι κανουν λαθος αφου δεν μαθαν ποτε το σωστο.καλα θα μου πειτε που ζουνε αλλα αλλιως να το ζεις αλλιως να το βλεπεις.αν κανενας τους δεν μεγαλωσε ποτε σκυλο το βλεπει απλα σαν τροφιμο.και αλογα νομιζω τρωνε καπου...

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
ειδες?δεν σου φαινεται περιεργο.αν πεις στον πατερα μου ομως που ειχε 3-4 αλογα δεν προκειται να φαει ποτε του.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
είναι από τα καλύτερα κρέατα.

μόνο που είναι λίγο σκληρό (σαν τσίχλα)

έχω φάει όπως καταλαβαίνεις.

όσο για τον πατέρα σου...............

ας το δει σε μπριζόλα μπροστά του και ας μην το φάει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ο παππους του κολλητου μου ειχε αλογα μεχρι που πεθανε.οταν τον ρωτησα τι εκανε τα αλογα που ειχε οταν ηταν νεος (ειχε πολλα 40-50 συνηθως απο τις φωτογραφιες που ειδα) οταν αυτα γερνουσαν μου ειπε ξεκαθαρα οτι τα σφαζαν και πουλουσαν το κρεας και καποιο το κρατουσαν για αυτους

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
@Μακη και σκατα(που λεει ο λογος)να δεις θα μπριζολα θα τα φας.το θεμα ειναι να ξερεις τι ειναι
@Νικο σκεψου τον παππου του κολλητου σου σαν εναν απο αυτους του βιντεο και τον πατερα μου σαν εναν απο εμας για αυτους.αντικειμενικα και για αυτους απλα ενα κρεας φαγοσιμο ειναι

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eχετε χάσει το θέμα ... αν έβλεπα να σέρνουν και να χτυπούν ΜΑΡΟΥΛΙΑ θα λυπόμουν τα ΜΑΡΟΥΛΙΑ ...

και 2ον και σημαντικότερο ... οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ που ένα ζώο με ανεπτυγμένη ειδικά νοημοσύνη, αλλά και άλλα πιο κοινά μεγαλώνουν και σφάζονται ειναι το point ...

Η αγελάδα είναι φυτοφάγο μυρηκαστικό ζώο ... δεν έχω κανένα πρόβλημα να φάω μία αγελάδα που ζεί σε ένα λιβάδι ή περιφραγμένο τελοσπάντων βοσκότοπο, και σφαχτεί όταν κρίνει ο ιδιοκτήτης της ότι πρέπει όπως πρέπει.

Τί σχέση εχει αυτό με σκύλους μεγαλωμένους σε κουνελιέρες 10-10 δεν μπορώ να καταλάβω ...

aballos

Active Member
9 Μαρτίου 2007
36
0
Thessaloniki
denis said:
Eχετε χάσει το θέμα ... αν έβλεπα να σέρνουν και να χτυπούν ΜΑΡΟΥΛΙΑ θα λυπόμουν τα ΜΑΡΟΥΛΙΑ ...

και 2ον και σημαντικότερο ... οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ που ένα ζώο με ανεπτυγμένη ειδικά νοημοσύνη, αλλά και άλλα πιο κοινά μεγαλώνουν και σφάζονται ειναι το point ...

Η αγελάδα είναι φυτοφάγο μυρηκαστικό ζώο ... δεν έχω κανένα πρόβλημα να φάω μία αγελάδα που ζεί σε ένα λιβάδι ή περιφραγμένο τελοσπάντων βοσκότοπο, και σφαχτεί όταν κρίνει ο ιδιοκτήτης της ότι πρέπει όπως πρέπει.

Τί σχέση εχει αυτό με σκύλους μεγαλωμένους σε κουνελιέρες 10-10 δεν μπορώ να καταλάβω ...
Κατα βαση συμφωνω
απλα θελω να σου θυμίσω οτι τα γουρούνια αυτά που κάνουν τις πεντανοστιμες παντσετες μπριζόλες λουκάνικα μπεικον κλπ ειναι απο τα ζώα με ιδιαίτερα αναπτυγμένη νοημοσύνη
Οι συνθήκες διαβίωσης των προς σφαγή ζώων είναι χειρότερες του εν λόγο video

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι κρεατοφαγος και φιλόζωος "δεν τρωω το φαγητο του φαγητού μου" (σαλατες χορτα κλπ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
να προβληματιστουμε λιγο;πως γινεται οι κινεζοι να εχουν τοσες διαφορετικες ρατσες σκυλων και απο την αλλη να τρεφονται με σκυλους;

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ενταξει αλλα αυτο που με παραξενευει περισσοτερο ειναι οτι εκτροφεις σκυλων και σκυλοφαγοι συνυπαρχουν.εκτος και αν δεν τρωνε σε ολα τα μερη σκυλους

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.345
Μέλη
20.113
Νεότερο μέλος
Anastasia skia