γεια σας παιδια!!εχω ενα γαλλακι αρσενικο 8 μηνων..μπορει να μου πει καποιος γιατι τ γαλλικο μου μαδαει τοσο πολυ??
Τα γαλλικα μαδανε- και πολυ μαλιστα!
Και ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ τωρα την ανοιξη- λιγοτερα το καλοκαιρι.
Και τα ασπρα/ανοιχτοχρωμα πιο πολυ απο τα σκουρα!
![]()
![]()
Και το τριχωμα τους ειναι και λιγο ιδιαιτερο!
Με της περισσοτερες βουρτσες δεν βγαζεις ουτε μια τριχα, ενω οταν το περνας με το χερι, σου μενει η χουφτα γεματη τριχες!
Με μαλακια βουρτσα που σου προτυνει η Veronicα δεν θα κανεις ΤΙΠΟΤΑ στο μαλλι του γαλλικου.
Εγω στα δικα μου εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ( και λογο επαγγελματος εχω και πολυ μεγαλη επιλογη σε "εργαλεια"- ειμαι Groomer).
Πολλοι πινουν νερο στο Furminator για τα γαλλικα - στα δικα μου δεν κανει σχεδον τιποτα.
Τα καλυτερα αποτελεσματα εχω δει με το Shedder.
http://www.minisellerie.com/images/shedder.gif[img]
Αλλα και πολλες φορες τους κανω ενα ελαφρω stripping με κανονικο λεπτο Stripping Knife ή με τα χερια- οπου αφαιραιται ολη η νεκρη τριχα μονομιας και τελεωνουμε![/QUOTE]
αυτο πως μπορω ν τ βρω??σε αυτη τιν σελιδα που εχεισ εκει δν λεει τιμη ι αν μπορς ν τ παραγγειλω..ι orijen που τ ταιζω πως την βλεπεις σαν τροφη..??
To Shedder βρισκεις σε αρκετα Pet Shop στην ελλαδα.
Το εχω δει κατα καιρους, αλλα δεν θυμαμαι και που.
Δεν ειναι ακριβο- κανα 10ικο περιπου?
Η Origen ειναι αρκετα καλη- αλλα θελει και λιγο προσοχη.
Πολλα γαλλικα εκαναν προβληματα με νεφρα/συκωτη, επειδη εχει υψηλα ποσοστα προτεινης.
Για πες μας και εμάς που το βρήκες!!!!κ τι να ταιζω ομωσ ??του εδινα ποιο πριν acana κ ακομη ποιο πριν royal cannin french bulldog..τ εχεισ ν πεισ εσυ..??βρηκα Shedder σημερα τ απογευμα..
Για πες μας και εμάς που το βρήκες!!!!
Τα γαλλικα μαδανε- και πολυ μαλιστα!
Και ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ τωρα την ανοιξη- λιγοτερα το καλοκαιρι.
Και τα ασπρα/ανοιχτοχρωμα πιο πολυ απο τα σκουρα!
![]()
![]()
Και το τριχωμα τους ειναι και λιγο ιδιαιτερο!
Με της περισσοτερες βουρτσες δεν βγαζεις ουτε μια τριχα, ενω οταν το περνας με το χερι, σου μενει η χουφτα γεματη τριχες!
Με μαλακια βουρτσα που σου προτυνει η Veronicα δεν θα κανεις ΤΙΠΟΤΑ στο μαλλι του γαλλικου.
Εγω στα δικα μου εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ( και λογο επαγγελματος εχω και πολυ μεγαλη επιλογη σε "εργαλεια"- ειμαι Groomer).
Πολλοι πινουν νερο στο Furminator για τα γαλλικα - στα δικα μου δεν κανει σχεδον τιποτα.
Τα καλυτερα αποτελεσματα εχω δει με το Shedder.
http://www.minisellerie.com/images/shedder.gif[img]
Αλλα και πολλες φορες τους κανω ενα ελαφρω stripping με κανονικο λεπτο Stripping Knife ή με τα χερια- οπου αφαιραιται ολη η νεκρη τριχα μονομιας και τελεωνουμε![/QUOTE]
Κάπως έτσι ήταν και το δικό μας πάτωμα χθες που τον "ξετρίχιασα". Τον χτένισα αρχικά με τη λαστιχένια βούρτσα, η οποία όντως δεν κάνει και πολλά, και μετά επειδή δεν έχω ανάλογο εργαλείο τον έκανα με το χέρι. Βγαίνουν αρκετές κι έτσι.