Τρομερά αδύνατος

sandysandy

Member
8 Σεπτεμβρίου 2015
6
0
36
Εχω ενα Γερμανίκο ποιμενικό 6 μηνών . Ο οποιος μένει μεσα στο σπιτι και κοιμάται διπλα μου, βγαινει μονο για βολτα . Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι τρομερά αδύνατος φενονται τα κοκαλα του απο την λεκάνη κ τα πλευρά του. Οποιος το βλέπει νομίζει οτι το κακοποιό . Εχω αλλάξει δυο γιατρούς οι οποίοι μου λενε δεν εχει τιποτα , ο δεύτερος μου λεει επειδει ειναι μονορχις μπορει κ να μην παχύνει ποτε. Φοβάμαι πολυ δεν ξερω τι να κανω. Του πηρα ασβέστιο και πολυβιταμίνες αλλα δεν ειδα αποτελέσματα . Φαγητο έτρωγε pro plan και τωρα τρωει belcando

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
8 Σεπτεμβρίου ήταν 4 μηνών, 30 Δεκεμβρίου είναι 6 μηνών?
8 Σεπτεμβρίου έτρωγε royal canin, η οποία έγινε pro plan και τώρα belcando?

@admin

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
8 Σεπτεμβρίου ήταν 4 μηνών, 30 Δεκεμβρίου είναι 6 μηνών?
8 Σεπτεμβρίου έτρωγε royal canin, η οποία έγινε pro plan και τώρα belcando?

@admin
Σε βλέπω λίγο καχύποπτο.... μπορεί απλά να έχει ψυχολογικό και να κρύβει ηλικία...
Τουλάχιστον παραμένει κρυψορχικό?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ο γιατρός πως έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν είναι τίποτα; Με εξετάσεις ή χωρίς;
Αν αυξάνεις τη ποσότητα τροφής, τρώει αλλά δεν παχαίνει εγώ θα έκανα αιματολογικές.

• Like
Reactions: Berna

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο γιατρός πως έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν είναι τίποτα; Με εξετάσεις ή χωρίς;
Αν αυξάνεις τη ποσότητα τροφής, τρώει αλλά δεν παχαίνει εγώ θα έκανα αιματολογικές.
Αυτό και ανάλυση κοπράνων μήπως έχει παράσιτα.

Βάλε καμιά φωτό

• Like
Reactions: κωστασ123

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τρωει γενικος η του δινεις αυτα που λεει η συσκευασια?
Επειδη το βλεπω πολυ συχνα σε πελατες μου με νεαρα σκυλια, αυτα να ειναι τρομερα αδυνατα- και να μου λενε, οτι δινουν αυτα που λεει η συσκευασια και λιγο παραπανω- αλλα τα σκυλια θα ετωγαν και αλλο!

Εαν δεν ειναι μιζερος- δωστου να φαει!Αυξησε και την ποσοτητα του λιπος στην τροφη του. Οχι ασβεστιο και πολυβιταμηνες- αλλα λιπος. Μπορεις να προσθετεις μικρες ποσοτητες βουτηρο η εαν βρεις λιπος απο κοτοπουλο/μοσχαρι
Εαν ειναι μιζερος- παρε λιπαρα κρεατα οπος προβατινα, βραστα και δωστα αλεσμενα μαζι με το ζουμι με το λιπος για να γινουν οι κροκετες πιο νοστιμες.

Αλλα ολα αυτα, εφοσον εχεις αποκλεισει καποια παθολογικη αιτια.

• Like
Reactions: betty coltrane