Τροφή για αδέσποτα

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλησπέρα, στη βόλτα με τα δικά μου, πάντα κουβαλάω και 2-3 χούφτες τροφή για κανένα ταλαιπωρημένο φιλαράκι...Είναι και 1-2 που μου έρχονται στο σπίτι που και που και τους ρίχνω λίγο φαγάκι.
Ξέρετε κάποια καλή οικονομική τροφή;
Χωρίς χημικά κατά πρώτο λόγο...
Ευχαριστώ

• Like
Reactions: ntoulis

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Οταν λες χωρις χημικα τι εννοεις? Ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Σε κάποιες τροφές, αν δεις στα τσουβάλια λένε ότι έχουν πρόσθετα ΒΗΑ ή ΒΗΤ.
Αυτά είναι χημικά πρόσθετα...
Στα δικά μου η τροφή που δίνω δεν έχει τέτοια...
Όσον αφορά το οικονομικό, άστα να πάνε....
Η τροφή που παίρνω έχει 36 τα 15 κιλά...
Οπότε μπορείς να καταλάβεις.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Δυστυχώς ναι...Και το ξέρω ότι τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι λίγα...

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Eμενα προσωπικα, η τροφη που σου εβαλα μου αρεσει πολυ! Περιμενε μηπως σου προτεινουν και τιποτα αλλο!

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εμεις εκτος των τροφων που περνουμε για καποια αδεσποτουλια που παει αναλογως με το τι λεφτα θα μας περισσεψουν καθε μηνα..εχουμε 1 ξαδερφο που δουλευει σε μια πιτσαρια και 4-5 μαγαζια εδω κοντα που μενουμε και μας μαζευουν αποφαγια και καθε μερα παμε και τα περνουμε,τα ξεσκαρταρουμε οι ιδιοι(δλδ κοκκαλα,βλακειες)γιατι οκ δεν θα κατσει κανεις να σου επιλεξει τι ειναι τι...και τους κανουμε και κανα συκωτακι με ρυζι και γινεται μαχη.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Μπορείς να δεις αν αναφέρει τα χημικά που είπα πιο πάνω;

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Υπαρχει μια που λεγεται mypet και εχει 18 ευρω τα 20 κιλα.
Φτηνη και σχετικα καλη για τα λεφτα της.
Δεν ξερω αν εχει αυτα τα 2 χημικα που ανεφερες.

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Καλημέρα !! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα για να το αναφέρω εδώ, αλλά όπως γράψει και σ' ένα άλλο forum, πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα ζωοφιλίας του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιώς γιατί εντριφθούν, στα παιδιά που παίρνουν μέρος, τον σεβασμό και την αγάπη για τα ζώα. Πηγαίνουν τροφές για σκύλους και γάτες και ταΐζουν αδέσποτα στο κέντρο του Πειραιά, μετά την σχολική ώρα, όπως και σε όποιο περίπατο πηγαίνουν. Τους μαθαίνουν για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των αδέσποτων και των δεσποζόντων ζωακιών, και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών.

http://gym-ralleion.att.sch.gr/drastiriotites/adespota_20_12_13.pdf
http://gym-ralleion.att.sch.gr/drastiriotites/aeiforia_12_13/adespota 220113.pdf

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ (y) λοιπόν από εμένα γιατί όταν οι καθηγητές φεύγουν από τα στενά όρια των βιβλίων και διδάσκουν στα παιδιά μας τον σεβασμό για οποιαδήποτε μορφή ζωής τότε θα έχουμε καλύτερους πολίτες, θα έχουμε ένα καλύτερο αύριο. Μακάρι πολλά σχολεία να ακολουθούσαν το παράδειγμα της Ραλλείου. :):)

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Προσωπικά δε με πειράζει, που το ανέφερες εδώ, αλλά θεωρώ ότι τέτοιες αναφορές πρέπει να έχουν ένα δικό τους θέμα, για να μη χάνονται μέσα σε όλα αυτά τα μηνύματα...

• Like
Reactions: Estranged