Τροφή για Amstaff puppy 3 μηνών

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
επειδή ακούω και διαβάζω αρκετά θα ήθελα να ρωτήσω για την τροφή του. έχω ακούσει για orijen acana proplan hills afn eukanuba πάρα πολλά. εγώ προσωπικά του δίνω royan canin junior που είναι για φυλές άνω των 25 κιλών που έχει και κάποιες ουσίες για τα κόκκαλα. 1 μηνός ήταν 2 κιλά,2 μηνών 5,4 κιλά και 3 μηνών και 4 ημερών είναι σχεδόν 11 κιλά. εκτός της τροφής της δεν της δίνω κάτι άλλο. απο ενός της δίνω royal canin. μου φαίνεται οτι έχει αναπτυχθεί αρκετά καλά και είμαι ικανοποιημένος σχετικά αλλά αν μπορώ να της δώσω το καλύτερο θα το έκανα. αυτή που της δίνω έχει 30% πρωτείνη, λιπαρές ουσίες 14%, ανοργανη ύλη 7,8% και ακατέργαστες ινώδεις ουσίες 1,9%. έλεγα μήπως της έδινα κάποια με περισσότερη περιεκτικότητα σε πρωτείνη αλλά η πρωτείνη για την ανάπτυξη δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο έτσι δεν είναι; αργότερα μόλις αναπτυχθεί ίσως την αλλάξω με περισσότερης πρωτείνης. εσείς τι λέτε;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εφοσον το κουταβι αναπτυσσεται καλα, δεν υπαρχει λογος να κοιταξεις για περισσοτερη πρωτεινη.
Εγω προσωπικα θεωρω την royal υπερτιμολογημενη βαση συστατικων ΑΛΛΑ επειδη το κουταβι σου ειναι μικρο, θα σου ελεγα τωρα τουλαχιστον να μη την αλλαξεις.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
ναι το ξέρω.έψαχνα εξ αρχής για orijen αλλά δεν βρήκα. μένω ρόδο. 1 μόνο μου είχε πει θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει πότε μπορεί να φέρει και πόσο τις φέρνει αλλά δεν με πήρε ποτέ. αλλά το καλό είναι οτι αναπτύσσεται

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εγω την orijen τη θεωρω too much για ελλαδα.. Αν ποτε ομως θελησεις να πας σ αυτη, πρωτα δωσε acana για προσαρμογη. Ειναι μεγαλη η διαφορα σε συστατικα-πρωτεινες & ειναι πιθανο να χει διαρροιες.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
επειδή ακούω και διαβάζω αρκετά θα ήθελα να ρωτήσω για την τροφή του. έχω ακούσει για orijen acana proplan hills afn eukanuba πάρα πολλά. εγώ προσωπικά του δίνω royan canin junior που είναι για φυλές άνω των 25 κιλών που έχει και κάποιες ουσίες για τα κόκκαλα. 1 μηνός ήταν 2 κιλά,2 μηνών 5,4 κιλά και 3 μηνών και 4 ημερών είναι σχεδόν 11 κιλά. εκτός της τροφής της δεν της δίνω κάτι άλλο. απο ενός της δίνω royal canin. μου φαίνεται οτι έχει αναπτυχθεί αρκετά καλά και είμαι ικανοποιημένος σχετικά αλλά αν μπορώ να της δώσω το καλύτερο θα το έκανα. αυτή που της δίνω έχει 30% πρωτείνη, λιπαρές ουσίες 14%, ανοργανη ύλη 7,8% και ακατέργαστες ινώδεις ουσίες 1,9%. έλεγα μήπως της έδινα κάποια με περισσότερη περιεκτικότητα σε πρωτείνη αλλά η πρωτείνη για την ανάπτυξη δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο έτσι δεν είναι; αργότερα μόλις αναπτυχθεί ίσως την αλλάξω με περισσότερης πρωτείνης. εσείς τι λέτε;
και εγω royan canin junior του δινω την παιρνω 76 ευρο,εχει και γλουκοζαμινη χονδροετινη λενε για σκυλια που κανουν αλματα κλπ ειναι αναγκαια απλα ποσο σιγουρο ειναι οτι τα εχουν μεσα δεν ξερω:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
και εγω royan canin junior του δινω την παιρνω 76 ευρο,εχει και γλουκοζαμινη χονδροετινη λενε για σκυλια που κανουν αλματα κλπ ειναι αναγκαια απλα ποσο σιγουρο ειναι οτι τα εχουν μεσα δεν ξερω:D
Για αυτό μην ανησυχείς, μεγάλες εταιρίες σαν αυτές δεν θα διακινδύνευαν την φήμη τους για να πούνε ψέμματα για τα συστατικά τους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix