Τροφή Alleva

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
properform & temper, δινω. Καλη φαινεται τον επιασε τον σκυλο και η τιμη της ικανοποιητικη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Με το που αλλαξα τροφη, ειμαστε Οκ απο βαρος...;)

Φακες και ρεβυθια(αν) εμφανιστουν ποτέ, σιγα μην αφησω να φαει αυτος εστω και μια κουταλια, ειμαστε και εμεις εδω !! :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
O μικρος μεχρι τωρα εχει φαει μονο ξηρα, αυγο, και γιαουρτι. Τιποτε αλλο...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
ice...αυτην την τροφη που δινεις τωρα μονο στον κτηνιατρο σου την βρισκεις?και την προιγουμενη?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ice...αυτην την τροφη που δινεις τωρα μονο στον κτηνιατρο σου την βρισκεις?και την προιγουμενη?
Οχι, δεν την παιρνω απο τον κτηνιατρο. Την παιρνω μεσω του εκτροφεα, σε 20κιλη συσκευασια.
Την προηγουμενη, παλι με τον ιδιο τροπο...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Οχι, δεν την παιρνω απο τον κτηνιατρο. Την παιρνω μεσω του εκτροφεα, σε 20κιλη συσκευασια.
Την προηγουμενη, παλι με τον ιδιο τροπο...
πφφ...καταλαβα ευχαριστω!!

raniam

Member
7 Ιανουαρίου 2012
14
1
Την είχα δοκιμάσει μια φορά που είχα ξεμείνει. Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη. Ο σκυλός την χλαπάκιαζε με ευχαρίστηση, όπως όλες τις τροφές άλλωστε, άλλα το τρίχωμα του είχε γίνει θαμπό, μύριζε και εμφάνισε και "πιτυρίδα". Βέβαια εξαρτάται και απο τον σκύλο, αλλά εμείς προσωπικά δεν θα την ξαναπάρουμε.

dimitrisfg11

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2012
45
0
Δεν τη εχω δοκιμασει ακομα...Μου την προτεινε ενας φιλος...μου ειπε τα καλυτερα...απο εβδομαδα θα την δωσω και στα δικα μου....και τιμη πολυ καλη στα 15 κιλα...εσεις τι λετε?

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
Πήγα να πάρω τροφή και δεν είχε αυτήν που παίρνω και πήρα την alleva. Πάντα ήθελα να την δοκιμάσω την συγκεκριμένη και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία. Στο 2ήμερο είδα αμέσως μείωση της ποσότητας στα κόπρανα σχεδόν στο μισό (μπορεί και πιο λίγα)!!! Α, και δεν έκανα και σταδιακή αλλαγή της τροφής και ούτε διάρροιες ούτε τίποτα!!

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
Κοντεύουμε να τελειώσουμε το 15κιλο αλλά δεν......Δεν λέει να πάρει τα πάνω της (να πάρει κανένα κιλό) και πολύ τρίχα!!! Πάμε γι άλλα!!!