Τροφή Platinum Hellas

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.428
8.403
Στελνουν δοσομετρητη καθε φορα και προχθες μου εστειλαν για πρωτη φορα και ενα πολυ πρακτικο πλαστικο κλιπ να κλεινεις τη συσκευασια αεροστεγως! Ζητα και αυτο στο κουτακι με τα σχολια!

• Like
Reactions: bat-iris

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Εμενα την πρωτη φορα μου ειχαν στειλει μεζουρα. Σε επομενη παραγγελια στο ονομα της μανας μου (φαινοταν δηλαδη σαν νεος πελατης) δεν μας εστειλαν (μας εστειλαν ομως ενα πολυ χρησιμο πιαστρακι που κλεινει τελεια το σακι για να μη χαλαει). Οποτε καλου κακου ζητα. Κι εγω με καρτα πληρωνω, ολα κομπλε.

• Like

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Εμενα την πρωτη φορα μου ειχαν στειλει μεζουρα. Σε επομενη παραγγελια στο ονομα της μανας μου (φαινοταν δηλαδη σαν νεος πελατης) δεν μας εστειλαν (μας εστειλαν ομως ενα πολυ χρησιμο πιαστρακι που κλεινει τελεια το σακι για να μη χαλαει). Οποτε καλου κακου ζητα. Κι εγω με καρτα πληρωνω, ολα κομπλε.

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Κι εμενα στην τελευταια παραγγελια μου το εστειλαν, μαλλον ειναι καινουριο εξαρτημα.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.428
8.403
Εμενα 1 χρονο τωρα δεν μου εστειλαν το πλαστικο , θα τους φαωωωω :p
Ειναι γουρι για το 2018. :p
Και εμενα τωρα ηρθε πρωτη φορα. Ειναι πραγματικα χρησιμο.

• Like

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Και στο 2ο σκυλο που ειναι στα σκαρια 99% platinum θα δωσω αν του κατσει καλα , με βλεπω να φαλιριζω :p

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Παιδιά, όσοι δίνετε platinum κάνατε την κλασσική μετάβαση από την παλιά ξηρά στη νέα; Στο σάιτ τους ισχυρίζονται οτι δε χρειάζεται καθόλου μετάβαση καθώς έχει διαφρετικό χρόνο πέψης, επειδή έχει διαφορετική σύσταση απ'όλες τις υπόλοιπες ξηρές.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.428
8.403
Παιδιά, όσοι δίνετε platinum κάνατε την κλασσική μετάβαση από την παλιά ξηρά στη νέα; Στο σάιτ τους ισχυρίζονται οτι δε χρειάζεται καθόλου μετάβαση καθώς έχει διαφρετικό χρόνο πέψης, επειδή έχει διαφορετική σύσταση απ'όλες τις υπόλοιπες ξηρές.
Τη πρωτη φορα δεν εκανα μεταβολη δινοντας στο ιδιο γευμα γιατι οντως εχει διαφορετικη πεψη. Απλα προληπτικα εδωσα 2-3 μερες πρωτα ενα καλο ποσοστο μεσα σε παιχνιδια ή σαν λιχουδια και οταν ειδα οτι δεν εμφανισε κατι περιεργο αλλαξα .
Τη δευτερη φορα αλλαξα κατευθειαν, ετσι και αλλιως τρωει απο ολα τα ειδη διατροφης το γκρεμλιν.

• Like

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Εγω δεν το ειχα δει αυτο στο σαιτ και πηγα να της κανω σταδιακη αλλαγη. Αλλα φροντισε γι'αυτο η κυρια. Ξεδιαλεγε τις κροκιετες της πλατινουμ και αφηνε ολη τη νατουρεα αφαγοτη. Οποτε μετα τη δευτερη μερα της εβαζα σκετη πλατινουμ. Δεν παρουσιασε καποιο θεμα.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Εγώ αγόρασα την μέγιστη ποσότητα πριν κάνα 2μηνο για να πάρω τη μέγιστη καλύτερη τιμή 60κιλα 300ε δηλαδή... Του είπα για καλύτερη τιμή αλλά δεν μου έκανε.. Μου έστειλε δώρο 3 πλαστικά ποτηράκια γεμάτα με λιχουδιές platinum.. Κάτι ήταν κ αυτό