Τροφη

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
dentastix της pedigree? Θα σου πω από την εμπειρία μου, το έδωσα μόνο 2 φορές - φοβερή διάρροια!
Ναι αυτο,ειναι το δευτερο που της δινω,της εδωσα ενα χτες κ ενα σημερα..διαρροια οχι δεν εκανε καθολου. Κακακια ομως κανει συχνα κ πριν της πρωτο δωσω το dentastix..

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ναι, κάθε σκυλί είναι διαφορετικό. Σκεφτομαι, αν της δίνεις τέτοιες λιχουδιές ίσως πρέπει να μειώσεις λίγο τη μερίδα της ξηράς τροφής. Έγω όταν την έκανα εκπαίδευση, τα αφαιρούσα από την ημερίσια ποσότητα.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Για ενα σκυλακι οπως η δικια μου που ειναι περιπου 1.700kg ποσο περιπου πρεπει να της δινω να τρωει? της δινω περιπου 80γρ την ημερα,ειναι καλα λες?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Κοίτα, ανάλογα με την μάρκα τροφής. Στο σακί αναγράφεται η ποσότητα για το συγκεκριμένο βάρος.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Να εμπιστευτω δηλαδη αυτο που γραφει? δεν ειναι αναλογα την ρατσα?
Όχι, είναι ανάλογα με το βάρος. Τα ημίαιμα δηλαδή πόσο θα έτρωγαν? Το κόλπο με διαφορετική τροφή για τις φυλές που το σκέφτηκε η royal canin είναι marketing trick.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Την μικρη την εχω περιπου 3 εβδομαδες,το τσουβαλακι ακομα δεν τελειωσε αλλα χτες αγορασα ακομα ενα ιδιας μαρκας..μηπως εκανα χαζομαρα? μηπως επρεπε να αλλαξω τροφη μηπως δεν μπορει να την αφομιωσει καλα κ γιαυτο μου κανει πολλα κακακια ή να περιμενω να τελειωσει κ το δευτερο τσουβαλακι κ μετα να δω αν οντως δεν της κανει?

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Οχι παρα πολυ..αλλα παιζει αυτο,αλλες φορες ειναι κ αλλες οχι,ισως να φταινε κ οι λιχουδιες που της δινω στην διαρκεια της μερας,οχι πολλες βεβαια,οταν κανουμε μαθηματα μονο.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Στη δικια μου γινοταν αυτο με τροφη που δεν αφομοιωνοταν καλα!
Ποσο καιρο τη δινεις? Αν ειναι και κουταβι δεν κανει να κανεις συχνες αλλαγες! Κοψε για λιγο καιρο τις λιχουδιες να δεις μηπως την χαλανε αυτες!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Περιπου 2 εβδομαδες κ κατι της δινω την συγκεκριμενη τροφη,κ εγω λεω πως δεν ειναι να την αλλαξω τοσο γρηγορα. Πηρα κ 2ο τσουβαλακι τωρα κ λεω να τελειωσει κ το 2ο κ μετα να αποφασισω..τι λες;

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
εγω λεω οτι μετα τον 1+ μηνα θα βγαλεις ακρη..απο τη προηγουμενη τροφη εκανες σταδιακη αλλαγη?

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Ναι σταδιακη,ανακατεβα την παλια με την καινουρια ωσπου μια μερα ειχε ξεχωρισει την παλια κ δεν την εφαγε κ μετα απο τοτε την εβαλα μονο την καινουρια.οποτε λες να τελειωσει κ το δευτερο κ μετα θα δειξει.

Giwrgos20

Member
6 Ιουνίου 2013
10
0
εγω δινω στον δικο μου sams field αυτην με το κοτοπουλο,την τρωει με πολυ ορεξη και σε αυτην δεν χρειαζεσαι πολυ τροφη
επισης εχω παρατηρησει οτι εχει καλυτερα κοπρανα ;)

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
κι εγω γιωργο sam's filed δινω εδω και 7 μηνες αλλα δεν βαζει κιλα ο σκυλος και σκεφτομαι τελικα να την αλλαξω και να παω μαλλον σε 1stchoice..κατα τα αλλα δεν ειχα κανενα παραπονο απο την sam's field..

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Επανερχομαι κ εγω λοιπον..μετα απο περιπου 2 εβδομαδες που της αλλαξα την τροφη απο hills σε acana εχω να πω πως τα κακακια της ειναι πολυ πιο μοσχομυριστα (μπλιαχ..) κ πιο πολλα απο οτι πριν.. Που σημαινει οτι? κανω υπομονη γιατι μπορει να μην φαινεται ακομα 100% αποτελεσμα? ή αλλαζω κ παλι?

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
κι εγω γιωργο sam's filed δινω εδω και 7 μηνες αλλα δεν βαζει κιλα ο σκυλος και σκεφτομαι τελικα να την αλλαξω και να παω μαλλον σε 1stchoice..κατα τα αλλα δεν ειχα κανενα παραπονο απο την sam's field..
Ακόμα στα ίδια είναι vlaxo? Πόσο παραπάνω τον ταίζεις?