dentastix της pedigree? Θα σου πω από την εμπειρία μου, το έδωσα μόνο 2 φορές - φοβερή διάρροια!
Ναι αυτο,ειναι το δευτερο που της δινω,της εδωσα ενα χτες κ ενα σημερα..διαρροια οχι δεν εκανε καθολου. Κακακια ομως κανει συχνα κ πριν της πρωτο δωσω το dentastix..dentastix της pedigree? Θα σου πω από την εμπειρία μου, το έδωσα μόνο 2 φορές - φοβερή διάρροια!
Να εμπιστευτω δηλαδη αυτο που γραφει? δεν ειναι αναλογα την ρατσα?Κοίτα, ανάλογα με την μάρκα τροφής. Στο σακί αναγράφεται η ποσότητα για το συγκεκριμένο βάρος.
Όχι, είναι ανάλογα με το βάρος. Τα ημίαιμα δηλαδή πόσο θα έτρωγαν? Το κόλπο με διαφορετική τροφή για τις φυλές που το σκέφτηκε η royal canin είναι marketing trick.Να εμπιστευτω δηλαδη αυτο που γραφει? δεν ειναι αναλογα την ρατσα?
Ακόμα στα ίδια είναι vlaxo? Πόσο παραπάνω τον ταίζεις?κι εγω γιωργο sam's filed δινω εδω και 7 μηνες αλλα δεν βαζει κιλα ο σκυλος και σκεφτομαι τελικα να την αλλαξω και να παω μαλλον σε 1stchoice..κατα τα αλλα δεν ειχα κανενα παραπονο απο την sam's field..