Τρώγεται σε όλο της το σώμα

Elia

Active Member
3 Αυγούστου 2010
26
0
Ναι, το ξέρω. Δε μας έχει συμβεί άλλες φορές, ούτε στο προηγούμενο σκυλάκι μας τη Μπόνυ. Ο γιατρός είπε να της πάρουμε μία αμπούλα. Άμα δεν έχει υποχωρήσει, πρέπει να την πάμε να την ξαναδεί.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Elia συγγνώμη γιατί δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά.
Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό, είσαι τελικά ενήμερη για τις μεθόδους πρόληψης έναντι σκνιπών, τσιμπουριών, σκουληκιών και λοιπών αναθεματισμένων, για όχι; Αν δεν είσαι, πρέπει να διαβάσεις ή να ρωτήσεις...χθες...
Και αν επίσης, δεν κάνεις προληπτικές εξετάσεις αίματος [γενικές-ερλίχια-καλαζάρ] δις ετησίως, να κάνεις ένα πακέτο άμεσα και να οργανωθείς για να τις καθιερώσεις.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
τι λες βρε mareco πως να μην φρικαρω η γυναικα !!!!!!!!!!!!!!!!!
εχει προβλημα ο σκυλος εδω και καιρο και το μονο που εκανε ηταν ενα τηλεφωνο και εγραψε και στο φορουμ !!!!!!!!!!θα τραβηξω τα μαλια μου να μακρυνουν και αλλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για ποια ενημερωση μιλαμε ? εδω εχουμε αδιαφορια ,ανευθυνοτητα και θρασος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν αρρωστενε η ιδια ή καποιο μελος της οικογενειας της τα ιδια θα εκανε ? θα επερνε για τηλεφωνικη συμβουλη και θα εγραφε στο internet ? ή θα ετρεχε σε γιατρο ?
γιατι οπως ειπε η ιδια αυτο το προβλημα υπαρχει "εδω και καιρο" ,και βεβαια φρικαρω και εχω το δικαιωμα να τα χωνω στα ισα !!!!!!!!!!!

ακου κυρα μου οταν αναλαμβανεις μια ψυχη αναλαμβανεις και την ευθυνη αυτης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Βασικά από τα γραφόμενα.. μεγάλο πρόβλημα έχει και ο ιατρός.. ο οποίος είναι απαράδεκτος..