Τρώει από κάτω...


danae_hector

New Member
28 Δεκεμβρίου 2012
2
0
πιτμπουλάκι. Σημειώνω ότι νο νύχι μου κατά λάθος το δάγκωσε. Μπορώ να του πάρω φαγητό από το στόμα, αλλά εκείνη την ώρα τον έπνιξε η κίνησή μου και γι αυτό είχαμε το ατυχηματάκι
 
Last edited:


AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
καλησπέρα,
του έχω μάθει το ΜΗ σε τέτοι περίπτωση, αλλα όπως λεει ο φίλος μου παραπάνω θέλει και λίγο βία..!
μην το σπάσετε το σκυλάκι αλλά μια δυο στο ποπο μέχρι να κλάψει λίγο τις θέλει..
εμένα έτσι πλέον ένα ποιμενικό 8 χρονών πλέον, δεν τρώει από κάτω.!
Μάλιστα..
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι "μια δυο στον πωπό" θα κάνουν τον σκύλο να μην ξαναφάει από κάτω..
Συμφωνώ απόλυτα με bouboul..δουλειά θέλει.. κ ένα πολύ καλό ΜΗ..!!
Στην αρχή που έβαζα λιχουδιά στο χέρι μου κ προσπαθούσα να την κάνω να μην την φάει, εξαφανιζόταν στο δευτερόλεπτο.. Πλέον, μετά από πολλές προσπάθειες δεν τρώει κάτι , αν δεν της δώσω το ok..
Έξω ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει στον απόλυτο βαθμό.. αλλά θα το παλέψω, χωρίς καμία στον πωπό..

το δέρνουμε στο δρόμο η να περιμένω να πάμε σπίτι?
Χα,χα,χα,χα!!!
Προτείνω τακτ...τα εν οίκω, μη εν δήμω, άλλωστε... ας γυρίσετε πρώτα σπίτι.. :p
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.661
7.775
να τον βγαζεις ταισμενο
Αυτό όντως παίζει ρόλο το έχω δοκιμάσει με τον hoover. Ταϊσμένος κλέβει λιγότερα. Επιπλέον μάθε του την εντολή άστο για να το φτύνει..έφτυσα αίμα να του την μάθω όταν ήταν μικρός, είχα γίνει ο περίγελος της γειτονιάς αλλά τελικά τα κατάφερα. Βέβαια αν του κάτσει κανένα μπιφτέκι σιγά μην το φτύσει...
 


ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το θεμα ειναι να φτυνει και το μπιφτεκι,,,, αν δεν το φτυσει πρεπει να τιμωρηθει το συντομοτερο δυνατο με οποιο τροπο επιλεγεις να τον τιμωρεις σε παρομοια θεματα ανυπακοης ωστε να το εμπεδωσει καποτε,,,
...
εγω σε θεματα ζημιων σπασιματων κλπ δεν την τιμωρο αυστηρα γιατι θελει να παιζει συνεχεια,,, αλλα σε θεμα να βαλει κατι στο στομα απο κατω στη βολτα ειμαι παρα πολυ αυστηρος,,, σε σημειο που να βρησκει μπριτζολα κατω να την μυριζει να γυρναει και να με κοιταει και αμεσως να κατεβαζει τα αυτια και να φευγει με χιλια χωρις να πω λεξη,,, το εχει εμπεδωσει ==))
..
 


mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η δικιά μου παρ'ότι ξέρει το άστο, σε μεγάλους μεζέδες δε μπορεί να αντισταθεί και να υπακούσει. Επειδή πολλές φορές από τη γειτονιά αφήνουν κάτω ψωμιά ή ζυμαρικά για τα αδέσποτα και τις γάτες, πάει και τα τρώει.

Αυτό που εφάρμοσα είναι μόλις έτρωγε από κάτω και δεν υπάκουε σε μη ή άστο, τράβηγμα πνίχτη και αμέσως σπίτι. Τέλεινε η βόλτα επιτόπου, είχε δεν είχε κατουρήσει.

Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, έτσι της στερούσα αυτό που χαιρόταν να κάνει. Στην περίπτωσή μας μάλλον έπιασε..Βέβαια, είναι ύπουλη και αν καμιά φορά κοιτάξω αλλού μπορεί να την κάνει, αλλά γενικά όχι τόσο ξεδιάντροπα όπως στις αρχές..
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.135
Μηνύματα
896.081
Μέλη
19.947
Νεότερο μέλος
Isabelmysa