Τρώει το πόδι του και πονάει

Νίκος6

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2015
156
311
44
Νίκαια
nikospachakis.blogspot.gr
Επιστρέψαμε απ' την κλινική. Όλα πήγαν καλά αν και ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά... Δύο βοηθοί του κράταγαν τα πίσω πόδια για να κουρέψει την περιοχή ο γιατρός και να βάλει την αλοιφή και άλλα δύο άτομα τον κρατούσαμε από μπροστά. Κανονικά έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο σήμερα γιατί είχα ένα ατύχημα χτες και πονάω σε διάφορα μέρη του σώματος, αλλά ήρθαν όλες οι ατυχίες μαζί.(n)

Ο κ. Δούρδας που μας είδε είναι πολύ καλός κτηνίατρος και η κλινική είναι οργανωμένη και με αρκετό προσωπικό. Έμεινα ευχαριστημένος από την επίσκεψη.

Με πήρε και η δικιά μου κτηνίατρος τηλέφωνο τελικά και μου έδωσε οδηγίες, αλλά ήμουν ήδη καθ' οδόν.

Από το ραδιοταξί Αστέρα έχω παράπονο γιατί ο οδηγός που μας πήγε στην κλινική είπε ότι του μύριζε ο σκύλος και είχε όλα τα παράθυρα ανοιχτά με αποτέλεσμα να σκάσουμε από την ζέστη στις 2:30 το μεσημέρι. Και δε με νοιάζει για μένα να ιδρώσω, αλλά ανησύχησα για το σκύλο που ήταν λαχανιασμένος και έχει πάθει θερμοπληξία στο παρελθόν. Φυσικά τους έκανα παράπονο και τους είπα για την επιστροφή να στείλουν κάποιον που δεν έχει πρόβλημα με τα σκυλιά.

Αυτά και ελπίζω να τα καταφέρω να του περάσω το κολάρο και να του βάλω την αλοιφή το βράδυ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.:)
προχθές λοιπόν ο Γιόχαν χτύπησε το πόδι του...πήγαμε γιατρό και όλα καλά!!!στο γύρνα καλέσαμε ραδιοταξί του φάνηκε μεγάλο το σκυλί(κουτάβι 5 μηνών)11 κιλά......και μου είπε να το βάλουμε στο πορτ παγκάζ......

@@!@@#$$ και μας έβαλε στο ταξί

• Like
Reactions: flygirl and mareco

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πάλι καλά που δεν πρότεινε να βάλει τη ρεζέρβα στο πορτ παγκάζ και να βάλει το σκύλο στην τρύπα της ρεζέρβας.

Lemonidas

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
100
47
Μπορεί να ξαναβγάλει γενικώς, σε οποιοδήποτε σημείο.
Ψάχνε καθημερινά και με προσοχή το δέρμα του σε όλο το σώμα , ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τη ζέστη-υγρασία. Παρατήρησε να δεις αν γλύφεται κάπου επίμονα. Το θέμα με τα hot spots είναι να τα προλάβεις νωρίς
Ωχ ωχ έβγαλε στην ουρά ένα και το μάτωσε! :( Του κάνω τα ίδια που έκανα και στο άλλο.

προχθές λοιπόν ο Γιόχαν χτύπησε το πόδι του...πήγαμε γιατρό και όλα καλά!!!στο γύρνα καλέσαμε ραδιοταξί του φάνηκε μεγάλο το σκυλί(κουτάβι 5 μηνών)11 κιλά......και μου είπε να το βάλουμε στο πορτ παγκάζ......

@@!@@#$$ και μας έβαλε στο ταξί
Το ίδιο που είχε πει παλαιότερα ένας ανεκδιήγητος από το ραδιοταξί mercedes-benz. Στην επιστροφή μας έκανε κύκλους γιατί δήθεν έπεφτε σε κίνηση και όταν φτάσαμε σπίτι μας ζήτησε +10 ευρώ απ' ότι έγραψε το ταξίμετρο έτσι "για να το στρογγυλέψουμε".:LOL: