Τρώει ό,τι βρει!

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Παιδιά καλησπέρα.. Το σκυλάκι μου είναι 3 1/2 μηνών και βάζει στο στόμα του ότι βρει. Προσπαθώ να της μάθω το "άστο". Στην εκπαίδευση το κάνει πάντα, όταν όμως δει παντόφλα ή χαρτί ξεχνάει ότι έμαθε. Με αποτέλεσμα πριν λίγες μέρες να μου αρπάξει ένα μωρομάντηλο από το χέρι και να το καταπιεί ολόκληρο! Αφού πέρασε ένα 24ωρο και δεν το είχε βγάλει, την πήγα στην κτηνίατρο, η οποία μου έδωσε ένα λαδάκι για να της το ρίχνω στο φαγητό μπας και το βγάλει. Επίσης μου είπε να μην ανησυχώ και ότι μπορεί να κάνει και μια βδομάδα να το βγάλει. Προς το παρόν έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμη τίποτα. Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι ότι τις τελευταίες 3 μέρες κάνει κάθε μέρα εμετό. Και επίσης νομίζω ότι το μωρομάντηλο είναι λίγο δύσκολο να λιώσει μέσα στο στομάχι, σωστά; Οπότε θα πρέπει να το βγει ολόκληρο.

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Ναι, κανονικά..Απλά είναι λίγο πιο μαλακά λόγω του λαδιού που της έδωσε η κτηνίατρος.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
(Ίσως να ήθελε ένα εμετικό εκείνη την ώρα να το βγάλει πριν περάσει στο γαστρέντερικο...)

Το ότι ενέργειται είναι καλό σημάδι. Αλλά και μια δεύτερη γνώμη δεν θα έκανε κακό...

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι οι καθημερινοί εμετοί.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
Με έναν υπέρηχο δεν θα θα δείξει αν έχει κάτι στο έντερο?
Αν ναι εγώ αυτό θα κανα για να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο.
Και θα μάζευα το σπίτι να μην βρίσκει τίποτα - στο βαθμό που γίνεται.

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Καλά το σπίτι είναι τόσο μαζεμένο που παραπάνω δεν γίνεται. Προσέχω που θα αφήσω το κάθε τι. Αλλά το μωρομάντηλο μου το πήρε μέσα από το χέρι ενώ την καθάριζα!! Αρα λέτε να μην περιμένω κι άλλες μέρες ε;

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Ναι, μέσα στην τρέλα είναι, όπως πάντα. Και το φαϊ του τρώει κανονικά.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Εγω δεν θα περιμενα γι'αυτο ειπα δευτερη γνωμη...

Υπερηχο φανταζομαι ναι θα φαινεται... Σε εμας ειχε φανει το βαμβακι σκεψου, οποτε γτ οχι και το μωρομαντηλο?! (Ανημερα χριστουγεννα τρεχαλες στο πικερμι...good puppy times...)

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Φαντάζομαι τι έχω να τραβήξω στις βόλτες που ξεκινάμε τώρα, γιατί τελείωσαν επιτέλους τα εμβόλια!!!

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Άρα η κτηνίατρος, που σου είπε ότι μπορεί να κάνει και μία βδομάδα για να το βγάλει, έπεσε μέσα.
Όλα καλά λοιπόν. :)

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Καθολου παραξενο... Φαντάζομαι δεν χωνευόταν με τίποτα και το απέβαλλε ο οργανισμός...
Άλλωστε ή απο εκεί θα έβγαινε ή από την άλλη... και καλύτερα απο εκεί, από την άλλη δεν βγαίνουν όλα πάντα...

• Like
Reactions: Aslan and sea-mol

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
Παιδιά το έβγαλε, σήμερα το πρωί με εμετό. Ευτυχώς... Παράξενο όμως τόσες μέρες μετά να το κάνει εμετό ε;
Έχω δει σκύλο να ξερνάει το μικρό λούτρινο ποντίκι του ικέα μετά από 8 μέρες. Ολόκληρο.

• Like
Reactions: l.Kyveli

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
48
αφού ξεμπέρδεψες με το μωρομάντηλο και το σκυλάκι είναι καλά, τώρα κοίτα την εκπαίδευσή του.
Το άστο που της λες και το κάνει στην εκπαίδευση τι σημαίνει? πέτα αυτό που έχεις μέσα στο στόμα σου? η παράτα οτι κάνεις? είναι δυο διαφορετικές εντολές. συνήθως άστο είναι το πρώτο, αλλά αυτό το αποφασίζεις εσύ. Το θέμα είναι η κάθε εντολή να σημαίνει ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα, γιατί αλλιώς και το σκυλί μπερδεύεται και αποτέλεσμα δεν έχεις.

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Το αστο της το λέω οταν δεν θέλω καν να βάλει στο στόμα της κατι που βλέπει. Ας πούμε της πετάω καμία κροκετα ή κάποιο παιχνίδι στο πάτωμα και της λέω αστο. Δηλαδή αν βάζει κάτι στο στόμα πρέπει να χρησιμοποιώ άλλη εντολή;