Τρώει ό,τι βρει!


druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
48
άρα εσύ το άστο το έχεις σαν "οχι" ή "μη". Αν έχει κάτι στο στόμα της και θες να το αφήσει, είναι άλλη εντολή, ναι.
 


chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Να ρωτησω και κάτι ακόμη; Έστω ότι εγώ τα κάνω όλα σωστά με την εκπαίδευση της, σε ποια ηλικία στο περίπου θα πρέπει να ακούει πάντα την εντολή; Γιατί προς το παρόν υπάρχουν πολλές φορές που με γράφει, κυρίως εκτός σπιτιού.
 


druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
48
δεν ξέρω να σου πω ηλικία και υποθέτω οτι κάθε σκύλος διαφέρει από τον άλλο. αλλά καλό είναι να δοκιμάζεις μια εντολή έξω όταν στο σπίτι την εκτελεί 9/10 φορές. και πάντα υπάρχει περίπτωση να μη σε ακούσει οσο καλά και αν την εκπαιδεύσεις.
 


myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Μην αγχώνεσαι και μην τρελαίνεσαι, έχεις μέλλον μπροστά σου! Θέλει χρόνο για να γενικεύσει εντολές κυρίως εκτός σπιτιού που τα ερεθίσματα που δέχεται είναι άπειρα! Είναι πολύ μικρή ακόμα, για να καταλάβεις ο σκύλος μου είναι ενός έτους κι ακόμα το έξω το δουλεύουμε... Δεν ξενερώνουμε ποτέ ;)
 


chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Ναι ναι..δεν αγχωνομαι. Ξέρω ότι είναι πολύ μικρουλα ακόμη. Ίσα ίσα που ειμαι και πολύ ευχαριστημένη με αυτά που έχει μάθει ως τώρα. Απλά έτσι από περιέργεια η ερώτηση..