Τσίμπημα από οχιά

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Ήταν καθαρά θέμα τύχης, οι γείτονες ήρθαν αμέσως και αναγνώρισαν το φίδι οπότε στην κτηνίατρο είπαμε,βοήθεια τον τσίμπησε οχιά. Δεν της δώσαμε περιθώρια για ερωτήσεις. Δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζε αν της λέγαμε ότι δεν ξέρουμε τι φίδι είναι....
Θα μας πεις και την κτηνίατρο ;

Respond

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2014
55
47
Thessaloniki
φέτος έχω δει πολλά φίδια σκοτωμένα... ιδιαίτερα μικρά! χαμός γίνεται... μεγάλος μου φόβος τα άτιμα
Σιδερένιος ο πιτσιρής
ευχαριστούμε, ήδη είμαστε μια χαρά :)

Respond

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2014
55
47
Thessaloniki
Θα μας πεις και την κτηνίατρο ;
Μια κτηνίατρος υπάρχει στην περιοχή Βασιλικών Θεσσαλονίκης, και αν και είναι σχετικά νεαρή έχει όρεξη να ακούσει, να δει και να το ψάξει, τουλάχιστον με μας... Σε κάθε περίπτωση διαφήμιση δεν προτίθεμαι να κάνω σε ένα δημόσιο forum, κι όπως πιστεύω παίζει σίγουρα ρόλο η χημεία που υπάρχει μεταξύ του ζώου, της οικογένειας του και του γιατρού. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένη, αλλά όπως είπαμε δεν έχω και ιδιαίτερη εμπειρία, ο μικρός είναι το πρώτο μας σκυλάκι, με πολύ ομαλή εξέλιξη μέχρι στιγμής πλην του συγκεκριμένου επεισοδίου με το φίδι... Η κτηνίατρος μας όμως με ικανοποιεί σε κάθε ερώτηση που έχω... Φυσικά πιστεύω πως υπάρχουν και πολλοί άλλοι ακόμα καλοί της συνάδελφοι στην πόλη μας!