Τσιμπούρια

adrikos

New Member
5 Αυγούστου 2012
4
0
ginete na exei kollisei MONO ENAtsimpouri?vrhka ena kai to evgala kai ton epsaksa kiolas alla einai poli malliaros alla kai na eixe...tha fenotan mes stin tosi trixa?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Γίνεται...
Τα τσιμπούρια ΣΥΝΗΘΩΣ κολλάνε σε μουσούδια, πατούσια, αυτιά..., ΣΥΝΗΘΩΣ!!!

Καλήμερα, καλώς όρισες και γράφε ελληνικά, διότι τα γκρικλις απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ...:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Ηξερες πως να το βγάλεις σωστά;
Ξέρεις ότι πρέπει να του κάνεις εξετάσεις το φθινόπωρο, να δεις αν κόλλησε ερλιχείωση;
Ξέρεις ότι πρέπει να του κάνεις τέτοιου τύπου προληπτικές εξετάσεις, δυό φορές τον χρόνο;

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και εγω βρηκα ενα τσιμπουρι πανω του αλλα δεν ειχε κολλησει στο δερμα ηταν πανω στην τριχα. ειχε αιμα βεβαια γτ το εσκασε ο μπαμπας μου. και ειχε και το κεφαλι του. τωρα εξετασεις ποτε να του κανω?το φθινοπωρο οπως ειχα προγραμματισει η τρ συντομα? επισης μπορει να υπαρχουν αυγα πανω του? σημερα θα του βαλω και την αμπουλα!

adrikos

New Member
5 Αυγούστου 2012
4
0
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...και όχι δεν ήξερα για τις εξετάσεις αλλά μόνο για τα κλασσικά εμβόλια.Και ευχαριστώ για την ενημέρωση ότι πρέπει να γράφω ελληνικά.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αμπούλα του έχεις βάλει? Τα τσιμπούρια πηγαίνουν και στοα εσωτερικό του αυτιού , στις μασχάλες και στη κοιλιά. Γενικά σε όποια σημεία δεν έχει πολλές τρίχες ο σκύλος.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Γινεται να εχει μονο ενα τσιμπουρι.

Να κανεις την προληψη που κανουμε οι περισσοτεροι.Σπρευ,αμπουλα,αντιπαρασιτικο κολαρο.
Εξετασεις καθε εξαμηνο για καλαζαρ,ερλιχεια κτλ.Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αλλα και για να προλαβεις δυσκολες καταστασεις.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Αμπούλα του έχεις βάλει? Τα τσιμπούρια πηγαίνουν και στοα εσωτερικό του αυτιού , στις μασχάλες και στη κοιλιά. Γενικά σε όποια σημεία δεν έχει πολλές τρίχες ο σκύλος.
αν ρωτας εμενα ναι. και επειδη περασε ενας μηνας σημερα εβαλα αλλη. τριχες τρ δεν εχει πουθενα γτ τον κουρεψα και του τα πηρε αρκετα!

adrikos

New Member
5 Αυγούστου 2012
4
0
Ναι αμπούλα του έχω βάλει και κολάρο θα του βάλω από εβδομάδα...όσο για τις εξετάσεις ήθελα να ρωτήσω...είναι ειδικές και κοστίζουν;

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Ναι αμπούλα του έχω βάλει και κολάρο θα του βάλω από εβδομάδα...όσο για τις εξετάσεις ήθελα να ρωτήσω...είναι ειδικές και κοστίζουν;
Οχι δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβες.Νομιζω πως στοιχιζουν περι των 20-25Ε.Δεν ειμαι σιγουρος ομως.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ρε παιδια θα σκασω..Μια βδομαδα το παλευουμε και ακομα βρισκω τσιμπουρια.Ο σκυλος εχει φαει την τελευταια βδομαδα 2 φορες frontline και επιπλεον ξαναφορεσε το scalibor.
Πιστεψα οτι εφυγαν ολα,αφου τον εκανα ποσες φορες φυλλο και φτερο,μεχρι που προχθες βρηκα στο πατωμα ενα καλοτα'ι'σμενο γιγαντιο ζωντανο τσιμπουρι και σημερα αλλο ενα επανω του και μαλιστα σε κοντινη αποσταση απο εκει που ειχε μπει η αμπουλα..Δεν μπορω να καταλαβω.Νομιζω οτι το να του βαλω οτιδηποτε αλλο σ'αυτη τη φαση θα ηταν υπερβολη,αλλα απο την αλλη,πως γινεται να μην καταλαβαινουν τιποτα? Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω..

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ρε παιδια θα σκασω..Μια βδομαδα το παλευουμε και ακομα βρισκω τσιμπουρια.Ο σκυλος εχει φαει την τελευταια βδομαδα 2 φορες frontline και επιπλεον ξαναφορεσε το scalibor.
Πιστεψα οτι εφυγαν ολα,αφου τον εκανα ποσες φορες φυλλο και φτερο,μεχρι που προχθες βρηκα στο πατωμα ενα καλοτα'ι'σμενο γιγαντιο ζωντανο τσιμπουρι και σημερα αλλο ενα επανω του και μαλιστα σε κοντινη αποσταση απο εκει που ειχε μπει η αμπουλα..Δεν μπορω να καταλαβω.Νομιζω οτι το να του βαλω οτιδηποτε αλλο σ'αυτη τη φαση θα ηταν υπερβολη,αλλα απο την αλλη,πως γινεται να μην καταλαβαινουν τιποτα? Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω..
Είχα το ίδιο πρόβλημα δύο μήνες πριν και με τα 4 δικά μου! αμπουλες περιλαίμιο ψεκασμό σε αυτά και στο σπίτι τους και πάλι ήταν γεμάτα σε βαθμό που μια δύο φορές βρήκα τσιμπούρια να κάνουν βόλτα στο πάτωμα και πάνω μου! Κράτησε ενΑ μην περίπου αυτό και μετά απλά τέλος. Έφυγαν όλα. Ούτε για δείγμα. Οπότε υπομονή και θα περάσει!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Aστα να πανε κρητικοπουλο..
Avraki,εκτος απο τα σκυλια,εκανες και τιποτα για το σπιτι σου?(περα απ'τα σπιτακια των σκυλων)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και μεις μια απο τα ιδια περασαμε τον Μάιο. Βγάζαμε ένα βρίσκαμε δύο. Και μάλιστα τα κόλλησε 2-3 μέρες αφου ειχαμε βάλει καινουριο κολαρο και αμπούλα. Αφού είδα τα τσιμπούρια ξαναβάζω αμπούλα και τίποτα. Μέχρι που πήρα ένα σπρευ, το άδειασα όλο πανω του, του εκανα μασαζ να παει ΠΑΝΤΟΥ και να βραχει καλα και απο τότε ξεμπερδέψαμε!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Aστα να πανε κρητικοπουλο..
Avraki,εκτος απο τα σκυλια,εκανες και τιποτα για το σπιτι σου?(περα απ'τα σπιτακια των σκυλων)
Σκούπα σε καθημερινή βάση και ιδιαίτερα σε χώρους με λιγότερη πρόσβαση. Κάτω από καναπέδες, κρεβάτια κλπ.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Το ιδιο κανω και εγω καθημερινα,ελπιζω να μην μεινει τιποτα..
Ippotis αν δεν κανω λαθος ειναι ξεχωριστη εξεταση.Και 'μεις μεχρι τωρα καναμε αιματολογικες και καλαζαρ,αλλα πλεον θα χρειαστουμε και γι'αυτο μετα την επιδρομη..