αν ρωτας εμενα ναι. και επειδη περασε ενας μηνας σημερα εβαλα αλλη. τριχες τρ δεν εχει πουθενα γτ τον κουρεψα και του τα πηρε αρκετα!Αμπούλα του έχεις βάλει? Τα τσιμπούρια πηγαίνουν και στοα εσωτερικό του αυτιού , στις μασχάλες και στη κοιλιά. Γενικά σε όποια σημεία δεν έχει πολλές τρίχες ο σκύλος.
Οχι δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβες.Νομιζω πως στοιχιζουν περι των 20-25Ε.Δεν ειμαι σιγουρος ομως.Ναι αμπούλα του έχω βάλει και κολάρο θα του βάλω από εβδομάδα...όσο για τις εξετάσεις ήθελα να ρωτήσω...είναι ειδικές και κοστίζουν;
Ευχαριστώ πολύΟχι δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβες.Νομιζω πως στοιχιζουν περι των 20-25Ε.Δεν ειμαι σιγουρος ομως.
Είχα το ίδιο πρόβλημα δύο μήνες πριν και με τα 4 δικά μου! αμπουλες περιλαίμιο ψεκασμό σε αυτά και στο σπίτι τους και πάλι ήταν γεμάτα σε βαθμό που μια δύο φορές βρήκα τσιμπούρια να κάνουν βόλτα στο πάτωμα και πάνω μου! Κράτησε ενΑ μην περίπου αυτό και μετά απλά τέλος. Έφυγαν όλα. Ούτε για δείγμα. Οπότε υπομονή και θα περάσει!Ρε παιδια θα σκασω..Μια βδομαδα το παλευουμε και ακομα βρισκω τσιμπουρια.Ο σκυλος εχει φαει την τελευταια βδομαδα 2 φορες frontline και επιπλεον ξαναφορεσε το scalibor.
Πιστεψα οτι εφυγαν ολα,αφου τον εκανα ποσες φορες φυλλο και φτερο,μεχρι που προχθες βρηκα στο πατωμα ενα καλοτα'ι'σμενο γιγαντιο ζωντανο τσιμπουρι και σημερα αλλο ενα επανω του και μαλιστα σε κοντινη αποσταση απο εκει που ειχε μπει η αμπουλα..Δεν μπορω να καταλαβω.Νομιζω οτι το να του βαλω οτιδηποτε αλλο σ'αυτη τη φαση θα ηταν υπερβολη,αλλα απο την αλλη,πως γινεται να μην καταλαβαινουν τιποτα? Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω..
Σκούπα σε καθημερινή βάση και ιδιαίτερα σε χώρους με λιγότερη πρόσβαση. Κάτω από καναπέδες, κρεβάτια κλπ.Aστα να πανε κρητικοπουλο..
Avraki,εκτος απο τα σκυλια,εκανες και τιποτα για το σπιτι σου?(περα απ'τα σπιτακια των σκυλων)