Μπορει 1 σκυλος να εχει καλαζαρ χωρις να εχει συμπτωματα και να εχουν προσβληθει ζωτικα οργανα?Η αυτο γινεται μονο αν εχει εμφανισει συμπτωματα?
Θα φύγουν!! Σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήμουν δεν παίζει να είσαι! Μια μέρα είχα βγάλει από ενΑ σκυλί μου 25 τσιμπούρια!! Και με περιλαίμιο και με αμπουλες και με σπρέι και με απ όλα!! Αλλά τώρα είμαστε και τα 4 πεντακάθαρα!! Ένας μήνας ήταν κ πέρασε! Θα περάσει κ σέναΤο ιδιο κανω και εγω καθημερινα,ελπιζω να μην μεινει τιποτα..
Ippotis αν δεν κανω λαθος ειναι ξεχωριστη εξεταση.Και 'μεις μεχρι τωρα καναμε αιματολογικες και καλαζαρ,αλλα πλεον θα χρειαστουμε και γι'αυτο μετα την επιδρομη..
Απόγνωση, σε καταλαβαίνω! Κι εμείς βρίσκαμε στα ρούχα! Μέχρι που είχα βρει, σκοτωμένο όμως, σε κάτι κουβέρτες που είχαμε στην ντουλάπα χειμωνιάτικες (μιλάμε για το καλοκαίρι που μας πέρασε). Αλλά πλέον όπως έχω ξαναγράψει εδώ, εδώ και καιρό είμαστε μια χαρά! Πόσο καιρό πάει η ιστορία; Γιατί εμάς κράτησε σχεδόν 2 μήνες!Aς συνεχισω εδω το θεμα με τον γολγοθα μας για να μην μπλεκω τα ''προ'ι'οντα εξωπαρασιτωσης''.
Δυστυχως τα βασανα μας δειχνουν να μην εχουν τελειωμο..
Παιδια,δεν γινεται αυτο το πραμα,ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν σας αυτη η κατασταση και πανω απ'ολα ΠΡΟΣΟΧΗ αν βρειτε στον σκυλο σας αρκετα τσιμπουρια και ζει στο σπιτι,φροντιστε να τα εξολοθρευσετε οσο το δυνατον συντομοτερα και ΠΛΗΡΩΣ.
Την περασμενη Τριτη φεραμε συνεργειο να ψεκασει το σπιτι.Ψεκασαν ΠΑΝΤΟΥ,τα εκαναν ολα λουτσα,μιλαμε για πολυ φαρμακο.Τη μερα του ψεκασμου ειχαμε φυγει απο το σπιτι μαζι με τον σκυλο και με την ευκαιρια του βαλαμε και μια αμπουλα frontline combo αυτη τη φορα,αφου δεν βρηκαμε πουθενα σπρε'υ'..
Σχεδον μια εβδομαδα μετα,συνεχιζω να σκοτωνω τσιμπουρια μεσα στο σπιτι αλλα και επανω στο σκυλο,τα εχω δει ολα,ειλικρινα...Βρηκα ελαχιστα πεθαμενα,τα περισσοτερα τα σκοτωνουμε εμεις..Προσπαθω να κρατησω την ψυχραιμια μου αλλα εξαντλειται.Το χειροτερο χτυπημα το δεχτηκα οταν εβγαλα ρουχα απο ενα συρταρι και τιναζοντας τα επεσαν 2 μικρα..
Ρε γμτ,συνεργειο φεραμε,τι αλλο να κανουμε πια??Θα τους ξαναπαρω για να τους ενημερωσω,αλλα φοβαμαι πολυ και δευτερο ψεκασμο,ποσο χημικο πρεπει να φαμε δηλαδη?Απογνωση..