Τσιμπούρι κάτω από το δέρμα;

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Tο ρωτάω αυτο δίοτι εδω και 2-3 μερες παρατηρησα οτι αναμεσα στα 2 δαχτυλα του ποδιου της εχει βγει ενα γρουμπουλάκι-εξογκωμα (μεγέθους φακής) το οποιο ειναι μαλακό στην αφή. Μαλιστα στην αρχή έβγαζε και ελαχιστο αιματακι. Την εχω δει να το γλύφει που και που αλλα, γενικά, δεν την απασχολει ιδιαιτερα.

Σκέφτηκα μηπως της μπηκε κανα τσιμπουρι ολοκληρο μεσα. Ισχυει κατι τετοιο ή πάλι παπαριές λέω;;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έχω ακούσει ότι γίνεται, αλλά δεν το έχω δει ποτέ. Και έχω δει σκυλιά με ΠΟΛΛΑ τσιμπούρια πάνω τους.
Μάλλον κάτι άλλο είναι. Μήπως της έχει μπει κανένα αγκάθι? όταν το πιέζεις πονάει?

βοήθησα πολύ,ε? :p

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Οχι τελείως μέσα δέν μπαίνει,πάντα εξεχει έστω καί ελάχιστο κομματάκι γιατί από εκεί αναπνέει. Αν βλέπεις τό παραμικρό έστω καί σαν ελιά, τότε ναι μπορεί νά είναι τσιμπουρι.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οχι δε φαινεται κατι. Παρα μονο ενα φουσκωμενο δερμα. Ουτε τσιμπουρι, ουτε τιποτα. Οτι και να ειναι, ειναι τελείως απο κατω.

Οταν το πιεζω δεν ποναει. Και το πιεσα δυνατα.

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
εκει μπαινουν πρωτα αναμεσα στα δαχτυλα,το πρωτο σημειο ψαξιματος ειναι εκει αναμεσα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Το ξερω. Περυσι ειχα βρει αρκετα σ' εκεινο το σημειο. Γι' αυτο αμεσως πηγε εκει το μυαλο μου. Το θεμα ειναι αν χώνεται πράγματι ολο μεσα (<--μην την παρερμηνευσετε την τελευταια φραση) :p

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παντως αν ειναι τσιμπουρι πατώντας το τοσο δυνατα λογικα δε θα σπαγε;; Αυτο παραμενει εκει φουσκωμενο οσο δυνατα κι αν το πατησω... Δεν ξερω. Θα το παρακολουθησω λιγο ακομα και αν δεν φυγει θα την παω στο γιατρο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Μπορει να ειναι απο χτυπηματακι, μαζεμενη ποσοτητα ξεραμενου αιματος.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
μπορεί να είναι και λίπωμα.
δεν πας μια βόλτα στον γιατρό να το δει?
έτσι απλά για αν ηρεμήσεις κι εσύ...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν μας βάζεις καμια φώτο μήπως καταλάβουμε καλύτερα?
Αλλά καλύτερα να τον πας στον γιατρο, γιατί είτε τσιμπούρι είναι, είτε κάτι άλλο, καλό θα ήταν να το δει

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Ενας εύκολος τρόπος να καταλάβεις αν είναι τσιμπούρι είναι να βάλεις μπεταντίν σε μια μπατονέτα και να το ακουμπάς πάνω του. Εάν είναι τσιμπούρι μετά από λίγο θα κινηθεί.... και τότε μπορείς να το απομακρύνεις από πάνω του. Αν όμως δεν κινηθεί, τότε ίσως είναι καλύτερα να το δει γιατρός μήπως είναι κάτι άλλο. Ενδεχομένως ένας χρωματισμός του δέρματος από μύκητες, ή ένα άγανο που έχει χωθεί και το χει καλύψει. Ετσι θα ηρεμήσεις και εσύ.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
βγάλε μια φωτογραφία και ανέβασέ την αν είναι εύκολο :)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ευκολο ειναι αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα φανει καλά δεδομενου οτι για να το δω ακομα κι εγω θα πρεπει να κρατησω πολυ ανοιχτα τα 2 της δαχτυλάκια και να απομακρυνω λιγο το τριχωμα. Για να το πω καλυτερα δεν το πολυπιανεις με το ματι, μονο δια της αφης το καταλαβαινεις το γρουμπουλακι.