Τσιμπούρι και καταπολέμηση

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
πήρα σήμερα εντομοαπωθητικό περιλαίμιο το anti phlebotome collar
περιέχει αιθέρια έλαια σιτρονελα ευκάλυπτο και limonene έχουν εντομοαπωθητικές ιδιότητες
κρατάει 2 μήνες και το πήρα 8.50ε μπορει κάποιος να μου πει πως μπορώ να το βάλω?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
αυτο το ξέρω ποιο κομμάτι κόβω δεν ξέρω εκει που έχει τα καρφάκια ?και μετα το περνάμε στο μαύρο ?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Πρωτα το περνας σαν κολλαρο βολτας και μετα κοβεις οτι περισσευει.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
κανονικά παρα πολύ μικρά και αν το κλείσω μπαίνουν στις τριπούλες για αυτο μπερδεύτηκα στο πως να το βάλω

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μηπως εννοεις αυτα απο συρραπτικο?
Αν ναι κοψε την ακρη.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
συνταγή με λεμόνια γιοκ

δεν κάνει για τα τσιμπούρια κ δεν είναι μετρό πρόληψης αλλά καταπολέμησης ψύλλων. Λέω και εδώ πως για τα τσιμπούρια είναι το γερανι, μεντα, ευκαλυπτος. Σε λίγη βάση αμυγδαλελαιο βάζουμε γερανι κ ευκαλυπτο. Ενσταλλαζουμε στη ράχη του σκυλου από σβέρκο ως βάση ουράς. Κάθε 15 μέρες.

koufalia

New Member
21 Ιουνίου 2011
3
0
γεια σας παιδιά απο εμένα..!!εχω και εγω ενα σκυλακι το εχω μεσα στο σπιτι αλλα τωρα το καλοκαιρι λογο το οτι εχουμε μεγαλη αυλη ειναι συνεχεια εξω πριν μια εβδομαδα ειδα ενα τσιμπουρακι μικρο το εβγαλα πριν μια εβδομαδα ειδα παλι τσιμπουρακι το εβγαλα γενικα επειδει εχουμε γκαζον ειμαστε υποψιασμενοι και το κοιταμε συνεχεια....ελα ομως που ειχε ενα για 1-2 μερες πιστευω επάνω του και δεν το ειχαμε δει ηταν αρκετα φουσκομενο και το εβγαλε η μητερα μου αλλα σε εκεινο το σημειο που το εβγαλε εχει μεινει σαν ενα μικρο καρουμπαλο και ανησυχώ τι λετε να ειναι και τι προτείνετε να κανω??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Να πάτε οπωσδήποτε στον γιατρό γιατί πιθανότατα δεν το βγάλατε σωστά και έμεινε μέσα. Σε κανά-δυό μήνες να κάνεις οπωσδήποτε εξετάσεις για ερλίχεια [θεωρώ ότι τις κάνεις προληπτικά έτσι κι αλλιώς], να χρησιμοποιείς κολλάρα και αμπούλες αποπαρασίτωσης αρκετά συχνά τώρα το καλοκαίρι και να ψεκάσετε τον κήπο σας με εξολοθρευτικά για τσιμπούρια και λοιπά ζωύφια, προιόντα.