Τύφλωση από κληρονομικότητα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν προτρεχω να κρινω τις συνθηκες..
Απλα οπως ειπε και η ζιβαγκο μια ωραια "φυλακη".. παραμενει "φυλακη"..

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ποιός είπε πως στα σωματεία είναι ιδανικές οι συνθήκες διαβίωσης;;;;;
Ούτε στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ του κόσμου δεν είναι.

Αδέσποτο ξε αδέσποτο, ΑΦΕΝΤΙΚΟ του αξίζει του κάθε σκύλου.
ΟΧΙ μόνο φαγητό και νερό.
Αυτές είναι ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (και κάτι ΛΙΓΟΤΕΡΟ), όχι "ιδανικές συνθήκες".

Η Ρόττι, ανέφερε το θέμα της άδειας, γιατί υπάρχει ΛΟΓΟΣ για την άδεια.
Προφανώς έχει δει πολλά η κοπέλα (όπως κι εγώ).
Ένα παράνομο σωματείο (χωρίς άδεια, όπως σ' αυτήν την περίπτωση) ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από κανέναν, και συχνά είναι εφιαλτικό μέρος.

Ξεκινάει με όλες τις "καλύτερες προθέσεις" αλλά καταλήγει γρήγορα σε Αουσβιτς σκύλων στις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ περιπτώσεις.
Γι' αυτό υπάρχουν οι άδειες και οι έλεγχοι.

Δεν λέω πως είναι χάλι το χωράφι του ανθρώπου (που να ξέρω εγώ; ).
Απλά λέω πως χωρίς άδεια μπορεί να ισχυρήζεται ο καθένας ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Μπορώ να πάω να δω το μέρος; Με τη Ρόττι;
Να μάθω κι εγώ πως ζούνε οι σκύλοι σε ιδανικές συνθήκες.
Να μάθω πως να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι να πω… :shake:
Πραγματικά κάποιες από τις δημοσιεύσεις που έχουν προηγηθεί με αφήσαν άναυδη…
Ας ξαναμπούμε για άλλη μια φορά στη διαδικασία να επιχειρηματολογήσουμε για τα αυτονόητα:

- Ένας άνθρωπος μαζεύει ΠΑΡΑΝΟΜΑ 25 αδέσποτα σε ένα χωράφι.
Ισχυρίζεται ότι τα ζώα ζουν κάτω από ιδανικές συνθήκες, θεωρεί ότι …ποδοπατειται από την κοινωνία και ότι κατακερματίζει τη ζωή διότι έχει υποβιβάσει τον εαυτό του σε αποκαρδιωτικές συνθήκες διαβίωσης για να φροντίζει τα ζώα που έχει μαντρώσει! :shock:

- Ενίοτε κάνει ένα πείραμα με τα ζώα/…παιδιά του για να δει αν τον … αγαπούν! Τα αμολάει από το χωράφι. Αν επιστέψουν θεωρεί ότι τον …θέλουν κοντά τους! Αν όχι, τα αφήνει στην τύχη τους για να πολτοποιηθούν από αυτοκίνητα! :shock:

- Ο άνθρωπος αυτός θεωρεί τον εαυτό του ...θύμα της άδικης κοινωνίας και ηρωας που μπορεί να επιβιώνει και να συνεχίζει το θεάρεστο έργο του και παραληρεί πλέκοντας ο ίδιος το εγκώμιο του. :shock:

- Δεν σκοπεύει δε, να τα ελευθερώσει ούτε και να προωθήσει την υιοθεσία τους παρά μόνο εάν δει τα μάτια των σκύλων …θλιμμένα ή όταν το τρελό παιχνίδι τους πάψει να ανταποκρίνεται στα … πιστεύω του :shock: και τότε θα τα αμολήσει δίπλα στην εθνική οδό και σε ανθρώπους με … καραμπίνες που καραδοκούν (μη χειρότερα!)

Μετά από όλα αυτά τα ακατάληπτα, αντί να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι ο άνθρωπος χρήζει βοήθειας ειδικού, του λένε και μπράβο! :maria::maria::maria:

Τι να πω ρε παιδιά… Όσα χρόνια και αν περάσω εδώ μέσα, αυτό το φόρουμ δεν θα παύει να με εκπλήσσει…

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
οχι βεβαια..

και ενα τοπικ με μαζεμενα ολα τα εφτραπελα θα ειχε πολυ ενδιαφερων συγκεντρωμενα..:maria::maria:

Last edited:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Όταν δω μάτια θλιμμένα να με κοιτάνε ή το τρελό παιχνίδι τους σταματήσει να ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου, θα είμαι ο πρώτος που θα τα αφήσει "ελεύθερα", δίπλα στην εθνική οδό και σε ανθρώπους με καραμπίνες που καραδοκούν γιατί τους ενοχλεί η φωνούλα τους.
Καλά, αυτό δεν το είχα δει καν.
Ποιητικό (αν και μακάβριο).
Να υποθέσω τα σκυλάκια έχουν σπάσει τα νεύρα των γειτόνων;
Κι η αστυνομία τι λέει;

Μάλλον χρειάστεστε λίγο βοήθεια. Δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε, έχετε αναλάβει πολλά ... Νομίζω πως μπορώ να σας βοηθήσω.
Που μένετε;
Στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα να κανονίσουμε τις λεπτομέριες.

Μπορώ να σας δείξω πως θα μάθετε τους σκύλους να μην γαυγίζουν τόσο πολύ, να μάθετε στον Νταγκούλι της εντολές που θα του κάνουν τη ζωή πιο εύκολη/ευχάριστη στις βόλτες του με λουρί, και να σας συμβουλέψω και σε άλλα θέματα εκπαίδευσης αν θέλετε (είναι η δουλειά μου)...
Και φυσικά δεν θα έπερνα λεφτά από κάποιον που φροντίζει αδέσποτα.

Βλέπετε, υπάρχουν και άλλοι καλοί άνθρωποι στον κόσμο.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
- Ενίοτε κάνει ένα πείραμα με τα ζώα/…παιδιά του για να δει αν τον … αγαπούν! Τα αμολάει από το χωράφι. Αν επιστέψουν θεωρεί ότι τον …θέλουν κοντά τους! Αν όχι, τα αφήνει στην τύχη τους για να πολτοποιηθούν από αυτοκίνητα! :shock:
Αυτό ακριβώς ήτανε το πιο περίεργο που μας είπε :eek:
Κ γενικά από την ημέρα εγγραφής μου,το πιο περίεργο που έχω διαβάσει,αν όντως είναι αυτό που καταλάβαμε..

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Τον πήρατε όμως από τα μούτρα και δεν μπόρεσε να εξηγήσει πως και γιατί βρέθηκαν εκεί τα σκυλιά και υπο ποιες συνθήκες βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Ελπίζω να απαντήσει γιατί πρώτη φορά ακούω για τέτοια περίπτωση (εκτός Σαμαρά) και αν όντως τα μαζεύει χωρίς να φροντίζει να δίνονται για υιοθεσία και χωρίς στείρωση, θα ήταν χρήσιμο, τώρα που είναι ακόμα νωρίς, να καταλάβει γιατί είναι όλοι αρνητικοί απέναντι σε αυτό, και να επιχειρήσει να αντιστρέψει την κατάσταση, τώρα πριν τα 25 γίνουν 126.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr