Τύφος σε νεαρό κουτάβι απο εκτροφέα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.317
Το κουτάβι έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο για τον τύφο πάντως έχω και την σφραγίδα του 1ου κτηνιάτρου στο βιβλιάριο του.
Προφανώς, δεν ήταν δυστυχώς αρκετό! Η...κάτι δεν πήγε καλά.

Εσένα πόσες ημέρες κράτησε η ασθένεια;;
Δικό μου κουτάβι, δεν έχει υπάρξει ευτυχώς, με τύφο.
Φιλοξενούμενο έτυχε κάποτε δυστυχώς ένα, και δεν άντεξε πάνω από 4-5 μέρες συνολικά.

Οταν συνέλθει το σκυλί σου και πάρει τα πάνω του, να το τσιπάρεις και να κάτσεις να διαβάσεις στο φόρουμ, τα πάρα πολλά θέματα, που υπάρχουν και θα σε βοηθήσουν στο μεγάλωμά του.

Μπορείς να πάρεις μια γεύση, στο παρακάτω link:
Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"

Gman

Member
26 Σεπτεμβρίου 2018
7
1
39
Προφανώς, δεν ήταν δυστυχώς αρκετό! Η...κάτι δεν πήγε καλά.

Δικό μου κουτάβι, δεν έχει υπάρξει ευτυχώς, με τύφο.
Φιλοξενούμενο έτυχε κάποτε δυστυχώς ένα, και δεν άντεξε πάνω από 4-5 μέρες συνολικά.

Οταν συνέλθει το σκυλί σου και πάρει τα πάνω του, να το τσιπάρεις και να κάτσεις να διαβάσεις στο φόρουμ, τα πάρα πολλά θέματα, που υπάρχουν και θα σε βοηθήσουν στο μεγάλωμά του.

Μπορείς να πάρεις μια γεύση, στο παρακάτω link:
Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"
Το κουταβι που είδες με τυφό ήταν σε κόμμα όπως ενός φιλου μου;; Ειχε διάροιες με αίμα κτλ;; Εμένα δεν εχει κάνει διάρροια με αίμα και έχει σχετικά καλή διάθεση. Δηλαδή περπατάει, τρέχει κτλ. Βέβαια 5 ημέρες που το έχω δεν έχει φάει τίποτα. :/

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Έχω δει και φωτογραφίες που έχει ο εκτροφέας στο Facebook του.
Απο τους κανονισμους του φορουμ επιτρεπεται ετσι κ αλλιως να αναφερεις το ονομα του, αλλα αφου λες οτι εχει και ο ιδιος δημοσια σελιδα και φωτογραφιες στο Facebook, μπορεις απλα να βαλεις το link του.
Περαστικα στο κουταβι...