Τenshi...To Ακιτα μου.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια γεια σας και παλι.Ειπα να κανω μια παρουσιαση στον μικρο μου.
Το επισημο ονομα του ειναι Zenrei No Hi Ga Noboru ( Pokemon Hi Ga Noboru X Tsuki Yumi No Hi Ga Noboru) εγω τον φωναζω απλα Tenshi που σημαινει αγγελος στα ιαπωνικα.
Λοιπον ενταξει περιττο να σας πω οτι μου εχει αλλαξει την καθημερινοτητα μου.Οταν ειμαι εκτος σπιτιου βιαζομαι να παω σπιτι για να δω τον βλακα μου.Οταν παιζουμε ειναι απο ΔΙΑΒΟΛΟΣ μεχρι αγγελος.
Οταν ανεβαινει στα κοκκινα σταματαω το παιχνιδι μαζι του γιατι δεν με ακουει σε τιποτα δαγκωνει ,εντολες 0 κλπ.ΟΤαν τελιωνει ολη αυτη η τρελα αραζει καπου κοντα μας και κοιματε!Προσεξτε οχι πανω μας! κοντα μας!Δηλαδη αν παω να κατσω τελειως διπλα του και να τον ακουμπαω θα σηκωθει ενα βηματακι θα παει λιγο πιο διπλα και θα ξεραθει παλι με γυρισμενα τα ματακια του προς τα εμας ωστε να μας βλεπει που και που και να μας αισθανετε εκει .Αν ομως κανω κινηση να φυγω απο το χωρο θα ερθει απο πισω τρεχοντας.Aπο εντολες εχουμε μαθει το κατσε,το κατω, το μεινε (αν και δεν το κραταει ακομη πολυ) και το off που οταν δαγκωνει με αφηνει.Βασικα νομιζω οτι αρχιζει να πληττει στο σπιτι μεσα
μιας και δεν μπορω να τον βγαλω ακομη εξω λογω εμβολιων.Σε ενα μηνα θα εχουμε εξοδο.Τωρα απο προβληματα εκτος απο τα κλασικα δαγκωματα που σε μενα και στον πατερα μου εχει αρχιζει να τα κοβει(εκτος οταν ειναι εκτος ελενχγου και τρεχει και παιζει σαν παλαβος) αλλα στην μανα μου και την κοπελα μου
εχουμε ενα θεματακι ακομη.Αλλο ενα θεματακι ειναι με τα κακα του μιας και πρεπει να τα εχει για τρελη Γκουρμεδια.Αν δεν τον προσεξω θα τα φαει.Τι ανανα εριξα ,τι κολοκυθι τι μεντα τιποτα!!
Βασικα παει τους γαυγιζει αρχικα μετα κλαιει λιγο και ισως κανει κινηση.Θα περιμενω λιγο ακομη μπας και το ξεπερασει και μετα βλεπουμε.ΙΣως φταει η τροφη μηπως δεν την κανει καλη πεψη και μετα του μυριζει.
Αcana wild praire τον ταιζω και μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος (ενεργεια,ορεξη κλπ)εκτος απο την ΕΝΤΟΝΗ μυρωδια των κοπρανων και τα ΑΕΡΙΑ οταν κοιμαται το καμαρι!Με οσους εχουν ερθει σπιτι ητανε πολυ φιλικος και αμεσως ηθελε να παιξει.Τον πηγα και για καφε στην αγκαλια μου βεβαια και εκει ενω αρχικα ηταν μαγκωμενος αρχιζε σιγα σιγα και αναθαριζε.Και οσοι ηρθαν να τον χαιδεψουν ηταν κυριος και εκανε χαρες.
Πολλα ειπα ε??θα σας πω και αλλα αργοτερα και θα κλεισω με ενα Quiz!

-
Χθες Τσικνοπεμπτη τον αφησα πρωτη φορα μονο του βραδυ.Τον ειχε παρει ο υπνος στο
crate και εγω σιγα σιγα εφυγα απο το δωματιο.Γυρνοντας παω να ανοιξω την πορτα και δεν ανοιγε..Γιατι δεν ανοιγε????

-
Επειδη ειχε ξαπλωσει ο Tenshi απο πισω ..λογικα τον πηρε ο υπνος κλαιγοντας απο πισω και με περιμενε..

PS ακουλουθουν Photo! EEEE αν σας αρεσει o μικρος να φτυνετε την οθονη του Υπολογιστη ή του κινητου γιατι ματιαζομαστε ευκολα!Χαχα!

Last edited:

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
ετσι μπραβο! νεο θεμα να παρουσιασεις τον κουκλο!

να σου ζησει!

εχω και εγω κουταβακι 2.5 μηνων αρα ειμαστε στην ιδια φαση. κ εμεις εχουμε θεμα με δαγκωματα κτλ και το παλευουμε!

απο εντολες εχει μαθει κατσε, ξαπλα, σηκω, μεινε, σπιτι, ελα αλλα το αστο (off) δεν δειχνει να το μαθαινει τοσο ευκολα. για την ακριβια δεν αφηνει τπτ ! χαχαχαχα

περιμενουμε φωτος απο τον ΑΓΓΕΛΟ!

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Σας ευχαριστω ολους παιδια!! Φωτο θα βαλω οταν μπορεσω γιατι τωρα δεν μπορω να ανεβασω αρχεια!
Κ4ileb to off το μαθαινω ξεχωρα απο το αστο.Αναφερετε μονο μονο στα δαγκωματα και οτι δαγκωνει αυτη την στιγμη.Το μαθαινω κλεινοντας λιχουδια μεσα στην παλαμη μου .Το κουταβι αρχιζει γλυφει την μπουνια ασταματητα, εσυ λες συνεχεια off! οταν σταματησει να γλειφει πανω στο off σου επιβραβευεις!Θα αρχησει σιγα σιγα στο off να σταματαει να γλυφει -δαγκωνει το χερι σου και οταν σταματαει δινω κανα παιχνιδι.
Το αστο το παλευουμε αυτες τις μερες με 2 μπαλακια ή ενα μπαλακι λιχουδια .Αν και πανω στο παιχνιδι το καταλαβαινει ο ατιμος αν αρπαξει καμια παντοφλα μετα τρεχει καμαρωτος με το λαφυρο,οσα αστο και να του πω!Αλλα τον αφηνω και δεν τον κυνηγαω μονο αστο και μη
Βασικα μαθαινει ευκολα αλλα υπακουει πιστα μονο οταν κανουμε την ασκηση-παιχνιδι.
Οταν τον εβγαλα στον κηπο μας ουτε το ελα δεν ακουγε που μεσα στο σπιτι το εχει ευαγγελιο! Ο διαλος!

Last edited:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Ειναι λογικο να μην υπακουει στον κηπο, που ειναι τοσα πολλα τα ερεθισματα. Και οταν θα υπακουει στον κηπο δεν θα υπακουει στον εξωτερικο χωρο. Μην βιαζεσαι ομως, ενα βημα τη φορα.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Σας ευχαριστω ολους παιδια!! Φωτο θα βαλω οταν μπορεσω γιατι τωρα δεν μπορω να ανεβασω αρχεια!
Κ4ileb to off το μαθαινω ξεχωρα απο το αστο.Αναφερετε μονο μονο στα δαγκωματα και οτι δαγκωνει αυτη την στιγμη.Το μαθαινω κλεινοντας λιχουδια μεσα στην παλαμη μου .Το κουταβι αρχιζει γλυφει την μπουνια ασταματητα, εσυ λες συνεχεια off! οταν σταματησει να γλειφει πανω στο off σου επιβραβευεις!Θα αρχησει σιγα σιγα στο off να σταματαει να γλυφει -δαγκωνει το χερι σου και οταν σταματαει δινω κανα παιχνιδι.
Το αστο το παλευουμε αυτες τις μερες με 2 μπαλακια ή ενα μπαλακι λιχουδια .Αν και πανω στο παιχνιδι το καταλαβαινει ο ατιμος αν αρπαξει καμια παντοφλα μετα τρεχει καμαρωτος με το λαφυρο,οσα αστο και να του πω!Αλλα τον αφηνω και δεν τον κυνηγαω μονο αστο και μη
Βασικα μαθαινει ευκολα αλλα υπακουει πιστα μονο οταν κανουμε την ασκηση-παιχνιδι.
Οταν τον εβγαλα στον κηπο μας ουτε το ελα δεν ακουγε που μεσα στο σπιτι το εχει ευαγγελιο! Ο διαλος!
εγω το off το δικο σου του το μαθαινω default στον δικο μου. δηλαδη κλεινω λιχουδια μπουνια και πλεον εχει μαθει να μυριζει και να καθεται, μου κανει eye contact και κερδιζει την λιχουδια.

οσο για το αστο... αστα ο δικος μου λατρευει το TUG.. απλα θελει να κλειδωνει το στομα και να μην το ανοιγει ποτε... βεβαια τελευταια μαθαινει.. οπως επισης δαγκωνει πιο απαλα τα χερια πλεον.

μια συμβουλη απο εμενα. επειδη οταν τον ειχα ελευθερο στο σπιτι εκανε ζημιες, ετρεχε και δεν ακουγε εντολες. πλεον χρησιμοποιω λουρακι. ετσι το συνιθιζει και ειναι κ ετοιμος για τις βολτες. δεν το τραβαει ποτε και ειναι πολυ πιο υπακουος. ειναι πολυ πιο ηρεμος σαν χαρακτηρας και μαθαινει πιο ευκολα τα ορια του. σιγα σιγα οσο ηρεμει του το αφαιρω να δω πως φαιρεται κ.ο.κ. σε εμενα δουλευει.

εγω θα σου προτεινω λουρακι στον κηπο. ειναι πολλα τα ερεθισματα και ολα καινουρια στον κοσμο του. ετσι ενθουσιαζεται και δεν ακουει τπτ. απλα τρεχει μυριζει και δαγκωνει οτι βρει. και επειδη ειναι ακιτα κ απο οτι λενε ειναι δυσκολα σκυλια θα σου προτεινα οι πρωτες επαφες με τον κηπο να γινονται με λουρι. πρεπει ο μικρος να δεθει μαζι σου και να μαθει να μην ειναι ενθουσιασμενος

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μα πόσο πιό κούκλος!!!! βλέπω έχετε και χώρο για παιχνίδια μπροστά ,να τον χαρείς τώρα που είναι κουτάβι γιατί θα μεγαλώσει απότομα.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Δεν ειναι ο κηπος μου μπροστα στις φωτο χαχα..Εκτος αν εμενα σε κανενα παλατι :cool: Ειναι το οικοπεδο μπροστα που βλεπει το μπαλκονι μου.Ο κηπος δεν φενεται.
Kickass εγω θελω να μεγαλωσει..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
σε βρήκα και στο fb εντελώς τυχαία ,είχες σχολιάσει ενώς παιδιού την φώτο(αγνώστου σε μένα) που είχε κάνει like ένας άλλος στον εκτροφέα που έδινε στην θεσσαλονίκη ένα ξεχωριστό στα χρώματα ακίτα.:p

εκτός απο μόδα που είναι ο σκύλος ,εκεί στα μέρη σας γίνεται ο χαμός!!

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
φτου φτου σκορδα..κουκλος ο ατιμος...να τον χαιρεσαι και να περασετε πολλα χρονια μαζι..εχει ενα φιλαρακι μου τον wataru go hi ga noboru που το πηρε απο τον βαζακα και ειναι παρα πολυ ομορφα σκυλια..ειδικα αν τα δεις απο κοντα..και αυτο το τριχωμα που εχουν ειναι απλα τελειο..

Last edited:

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Ο Waturu του Γιωργου ειναι αδερφος μας ! απλα ενα χρονο μεγαλυτερος εχουμε ιδιο μπαμπα και μαμα.Οταν διαλεξα τον Tenshi μου ειπε ο Νικος Βαζακας οτι ειναι το κουταβι που ειναι ποιο κοντα μορφολογικα στον Taru. Eιναι το προτυπο μας χαχα ..Υγεια να εχει και μακαρι να εξελιχθει καλα.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
να σου ζησει γειτονα ειναι υπεροχος

παρε ενα χορτοκοπρικο και καθαριζε το χωραφι του γειτονα για να παιζεις εκει με τον μικρο χαχα

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
Ο Waturu του Γιωργου ειναι αδερφος μας ! απλα ενα χρονο μεγαλυτερος εχουμε ιδιο μπαμπα και μαμα.Οταν διαλεξα τον Tenshi μου ειπε ο Νικος Βαζακας οτι ειναι το κουταβι που ειναι ποιο κοντα μορφολογικα στον Taru. Eιναι το προτυπο μας χαχα ..Υγεια να εχει και μακαρι να εξελιχθει καλα.
ε ρε παιχνιδια που εχει κανει ο ρας με τον wataru..αλλα σαν μεγαλυτερος o wataru και πιο δυνατος τον πατουσε κατω και ο δικος μου ψιλο εκλαιγε μεχρι να τον αφησει..χαχαχα...τωρα που θα αρχισει σιγα σιγα να καλοκαιριαζει εχουμε να κανουμε παλι πολλα παιχνιδια με τον wataru..
αφου ειναι απο τους ιδιους γονεις πηρες παρα πολυ ωραιο σκυλο αν κρινω απο τον χαρακτηρα του wataru..

Last edited: