Παιδια Καλημερα ειμαστε πλεον κοντα 10 μηνων

.
Ο Μικρος πραγματικα ειναι ενα διαμαντι.Πολυ καλος με ολους τους ανθροπους που πλεον λεω δεν ειναι Ακιτα αλλα Λαμπραντορ.Καθολου καχυποπτος με τους ανθρωπους και τους βλεπει ολους καλους.Γινεται να μπαινει στο σπιτι υδραυλικος κλπ και αυτος να παει για χαρες κατευθειαν πανω του??Να πω την αληθεια δεν με πειραζει που ειναι τοσο βουτηρομπεμπες!Απο το να ηταν στο αλλα ακρο 100 φορες αυτο.Ισως στην πορεια αλλαξει και του βγουν και ενστικτα φυλαξης.
Βασικα επειδη απο μικρος ηταν μεσα σε κοσμο και οπου και αν πηγαινα τον ειχα μαζι μου εχει εγκληματιστει πληρος με τους ανθρωπους.Αν και πλεον στο δρομο επειδη δεχεται πολλα χαδια δειχνει πλεον να αδιαφορει και περιμενει απλα να τελιωσουν το χαιδεμα ωστε να προχωρισουμε.Ειτε παμε σε καφε με 100 ατομα ,ή στον δρομο στο μπουγιο του πεζοδρομιου αυτος Κυριος.Με τα αλλα αρσενικα μεγαλου μεγεθους κυριως κυριαρχικα δεν εχουμε πλεον επαφες γιατι δεν τα θελουμε και ουτε μας θελουν απο οτι καταλαβα.Με τα θυλικα τα παμε καλα .
Εχουμε ενα μεγαλο θεμα με το φαγητο καθως εδω και 2 μηνες και κατι δεν τρωει γιατι βαριεται πανευκολα οτι και να του βαλω.Μεχρι και την barf βαρεθηκε.Και δεν ειναι οτι τον παρακαλαγα σε 10 λεπτα το μαζευα αλλα εχει τοσο πισμα ο ατιμος που καθοταν νηστικος και 2-3 μερες.Μετα αρχισα να βαζω λιγο κονσερβα μλιγο γιαουρτι λιγο αυγο και ου το καθεξης και καπου εκει εχασα το παιχνιδι γιατι καταλαβε οτι τον παρακαλαω και καθε μερα θελει κατι διαφορετικο.Απο σημερα ειπα θα ξαναγινω αυστηρος αλλα τον λυπαμαι + του οτι ειναι σε ενα κρισιμο σταδιο της αναπτυξης και πρεπει να φαει.
Παντως αν και ηταν ο πρωτος μου σκυλος και μαλιστα σε μια δυσκολη απο τι λενε φυλη δεν εχω συναντησει καμια δυσκολια στο μεγαλωμα του ΑΚΟΜΗ.Επισης για τα Ακιτα να πω πως δεν ειναι δα και τοσο δυσκολη φυλη εκτος την κυριαρχεια που θελουν να δειξουν σε ιδιου φυλου σκυλο.Αλλα αυτο το εχουν και αλλες 150 φυλες.Επισης ειναι λιγο πεισματαρικα.Δεν εχει κανει Καμια ζημια μεσα στο σπιτι(Βασικα μια, κατι γυαλια που μου ειχε σπαει αλλα φταιω εγω που τα αφησα ),ειχε μαθει με την μια να κανει τα κακα του σε πανα και μετα με την μια οτι πρεπει να τακανει εξω.Δεν εχει δειξει σημαδια κυριαρχιας σε κανενα μελος της οικογενειας μου ουτε σε ξενους.ΕΙναι καλος με παιδια αλλα λιγο ατσουμπαλος ακομη. .Ελευθερο να πω την αληθεια δεν τον αφηνω πουθενα εκτος και αν ειναι κλειστος ο χωρος.Γενικα εμενα με ακουει αλλα φοβαμαι οτι σε καποιο εντενο ερεθισμα δεν θα με ακουσει.