Τenshi...To Ακιτα μου.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια καλημερα.
Ειμαστε πλεον 13.5 μηνων.Ο μικρος ειναι βουτηρο.Πλεον αρχιζουμε να μην δινουμε σημασια στα αρσενικα αρκει να μην μας προκαλεσουν.Με μερικα υποτακτικα παιζει κιολας σαν τρελος.Μετα τους 10 μηνες με καθε αρσενικο αν μυριζοταν ηθελε καυγα.Τωρα πλεον αν τυχει να πλησιασουμε απλα αδιαφορει.Δεν καθυσιχαζω αφου ξερω τι σκυλο εχω και μπορει ευκολα να γινει το κακο ,ηξερα οταν πηρα ακιτα τις ιδιαιτεροτητες.
Κατα τα αλλα ο σκυλος ειναι βουτηρο στο ψωμι δεν ξερω αν εγω τον εκανα ετσι, χαχα γιατι οσο να ειναι ειχα διαβασει πολλυυυ και πολλα πριν τον παρω(και ευχαριστω το dogforum για αυτο,τουλαχιστον πριν μερικα χρονια ειχε πολυ ποιοτητα το forum ,χωρις παρεξηγηση για το τωρα).Με τους ανθρωπους υπερβολικα καλος και απο την μια αυτο με ανησυχει. μηδεν ενστικτο φυλαξης ακομη??
Μπαινει ο υδραυλικος σπιτι και αυτος ανεβαινει για φιλια και χαρες.
Μαλλον τον κοινοκοποιησα υπεροβολικα πολυ με ανθρωπους :D .Με ακουει αρκετα θα ελεγα για ακιτα.To ΜΗ το εχει ευαγγελιο .
Αφου μερικες φορες σκέφτομαι οτι αν ειχα border collie θα παιζαμε μαζι και xbox.
Και μερικες φωτο

https://imagizer.imageshack.us/v2/803x452q90/706/xo67.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/803x452q90/854/78bx.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/564x317q90/62/oe3c.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/452x317q90/849/fkg3.jpg

Last edited:

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Σκυλαρος φιλε ! Ευχαριστουμε για τις φωτος. Χαιρομαι που ειναι τοσο ισορροπημένος, να χαιρεσαι κι εσυ ! Θα βγει και το ενστικτο, dont worry, το γονίδιο φυγείν αδύνατον :) Καποια στιγμη θα αρχισει να γινεται πιο επιφυλακτικος με τους ξενους και σε αυτη τη φαση θα εισαι εσυ ο ενδιαμεσος, αναλογα με τη δικη σου σταση θα αντιδρα και ο σκυλος. Εκπεμπεις ηρεμια και δινεις σινιάλο να ησυχασει? ολα οκ. Εισαι αγχωμενος, τρομαγμενος κλπ? θα αρχισει να τσιτώνει .

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Σκυλαρος φιλε ! Ευχαριστουμε για τις φωτος. Χαιρομαι που ειναι τοσο ισορροπημένος, να χαιρεσαι κι εσυ ! Θα βγει και το ενστικτο, dont worry, το γονίδιο φυγείν αδύνατον :) Καποια στιγμη θα αρχισει να γινεται πιο επιφυλακτικος με τους ξενους και σε αυτη τη φαση θα εισαι εσυ ο ενδιαμεσος, αναλογα με τη δικη σου σταση θα αντιδρα και ο σκυλος. Εκπεμπεις ηρεμια και δινεις σινιάλο να ησυχασει? ολα οκ. Εισαι αγχωμενος, τρομαγμενος κλπ? θα αρχισει να τσιτώνει .
Kαι η δικια σου κουκλα φενεται! πολυ ωραιο ματι και κεφαλι.
Οντως εχει δειξει πολυ ισσοροπημενο χαρακτηρα μεχρι τωρα μακαρι να μην αλλαξει κατι.Οσο για το ενστικτο αντε να δουμε γιατι μαλλον ειναι πολυ καλα κρυμμενο.

Όμορφος ειναι!!!
Κοιτα να δεις που θα αρχίσω να τα βλέπω με αλλο ματι τα γιαπωνεζάκια!
Ευχαριστουμε!Να αρχησεις να αρχησεις γιατι αξιζει. Πως τα εβλεπεις γενικα?
Και κατι ασχετο σε εκθεσεις στην θεσσνικη η κορη σου ειναι μια γλυκύτατη ξανθια κοπελιτσα που παρουσιαζει??

Thumbs up for ... Zenrei :p
Αντε να δω ποτε θα γραψω σε δικια σου παρουσίαση! Παππους θα εχει γινει ο Τενσι χαχα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Ωωω, τι ωραίο στιβαρό αγόρι!

Να σε ρωτήσω, δεν είσαι απ'τα βόρεια ε? Γιατί είδα προχθές από μακριά μια μουτσούνα ολόιδια σε χρωματάκι κτλ, λέω, μπας και.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Και τα ένστικτα θα βγουν και όλα θα γίνουν. Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
Καλα δεν βιαζομαι!Σε ευχαριστουμε.
Ωωω, τι ωραίο στιβαρό αγόρι!

Να σε ρωτήσω, δεν είσαι απ'τα βόρεια ε? Γιατί είδα προχθές από μακριά μια μουτσούνα ολόιδια σε χρωματάκι κτλ, λέω, μπας και.
Οχι δεν ειμαι απο βορεια ,στιβαρο χμμ ναι αν και θα μπορουσε να ειναι ακομη πιο δεμενος,αν ετρωγε κανονικα ο μιζερος,ειμαστε 3-4 κιλακια κατω απο το κανονικο αν και δεν φενεται στις φωτο.Αλλα εχουμε ακομη καιρο μπροστα μας.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ευχαριστουμε!Να αρχησεις να αρχησεις γιατι αξιζει. Πως τα εβλεπεις γενικα?
Και κατι ασχετο σε εκθεσεις στην θεσσνικη η κορη σου ειναι μια γλυκύτατη ξανθια κοπελιτσα που παρουσιαζει??
Απαπαπαααα το νιώθω το εγκεφαλικό να ερχεται!!! Κοιτα να δεις, και ολοι μου ελεγαν οτι μικροδείχνω!

Την Νικη λες, 9 χρονων η μικρή, αστερι στους juniors και αξιαγάπητο πλάσμα! Η αλήθεια ειναι πως ήμουν σχετικά φρονιμη στην φοιτητική μου ζωή, και παιδι δεν εκανα! :p Η Νικη ειναι κορη εκτροφεα από τα Καμμένα Βούρλα. Ταξιδεύει με τη μητερα της και στο εξωτερικό μιας και ειναι από την Ουγγαρία, και εχει αρκετή εμπειρια ηδη η πιτσιρικα!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Kαι η δικια σου κουκλα φενεται! πολυ ωραιο ματι και κεφαλι.
Οντως εχει δειξει πολυ ισσοροπημενο χαρακτηρα μεχρι τωρα μακαρι να μην αλλαξει κατι.Οσο για το ενστικτο αντε να δουμε γιατι μαλλον ειναι πολυ καλα κρυμμενο.
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Επεσες μέσα,κεφάλι και μάτια ήταν 2 απο τα 3 βασικα κίνητρα για να την επιλέξω, εισαι παρατηρητικός ;-)
Οσο καλα κρυμμενο και αν ειναι θα ξεμυτισει αργα ή γρηγορα το ενστικτο αφου μιλαμε για καθαροαιμο Ιαπωνικο Ακιτα.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Αντε να δω ποτε θα γραψω σε δικια σου παρουσίαση! Παππους θα εχει γινει ο Τενσι χαχα.
Πηγα σε μαγισσες και σε μια χαρτοριχτρα για να μου πουνε ποτε θα παρω ακιτα,απαντηση καμμια δεν πηρα,παρα μονο μου ειπαν να διαβαζω ευλαβικα το προτυπο και στην τσεπη να βαλω βαθια την χειρα !! :p

Hawkwind

Member
24 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Piraeus
... καθαροαιμο Ιαπωνικο Ακιτα.
kata την αποψη μου θελω να πιστευω οτι τα καθαροαιμα τετραποδα φιλαρακια μας ειναι ισως καλυτερα σε χαρακτηρα απο τα ταλαιπωρημενα σκυλακια των puppy mill ...εχω και εγω ενα ακιτακι απο καλο εκτροφεα κοντα στους 3 μηνες...εχω εννοιες για το τι θα γινει αργοτερα σε ηλικια 12-13 μηνων απο αποψη χαρακτηρα..αλλα τουλαχιστον ξερω τους γονεις..που ειναι εξαιρετικα σκυλια καθως και τον ανθρωπο που μου το εδωσε...ολα αυτα παιζουν ρολο + και ο δικος μου χαρακτηρας φυσικα...εχει την ιδια μαμα με τον Angel - Tenshi!!!

Last edited:

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
kata την αποψη μου θελω να πιστευω οτι τα καθαροαιμα τετραποδα φιλαρακια μας ειναι ισως καλυτερα σε χαρακτηρα απο τα ταλαιπωρημενα σκυλακια των puppy mill ...εχω και εγω ενα ακιτακι απο καλο εκτροφεα κοντα στους 3 μηνες...εχω εννοιες για το τι θα γινει αργοτερα σε ηλικια 12-13 μηνων απο αποψη χαρακτηρα..αλλα τουλαχιστον ξερω τους γονεις..που ειναι εξαιρετικα σκυλια καθως και τον ανθρωπο που μου το εδωσε...ολα αυτα παιζουν ρολο + και ο δικος μου χαρακτηρας φυσικα...εχει την ιδια μαμα με τον Angel - Tenshi!!!
Και καπου εδω φιλε μου Hawkwind,αρχιζεις να γραφεις την παρουσιαση του σκυλου σου :cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
kata την αποψη μου θελω να πιστευω οτι τα καθαροαιμα τετραποδα φιλαρακια μας ειναι ισως καλυτερα σε χαρακτηρα απο τα ταλαιπωρημενα σκυλακια των puppy mill...
Τα καθαρόαιμα σκυλάκια, έχουν ας πούμε...εγγυημένο χαρακτήρα, γιατί εκτρέφονται ακριβώς, για να έχουν συγκεκριμένο πάνω-κάτω χαρακτήρα. Το αν είναι "καλύτερος" ή "χειρότερος", είναι απολύτως υποκειμενικό, αναλόγως, του τι θέλει ο καθένας. Αλλωστε...ταλαιπωρημένα, δεν είναι τα κουτάβια από puppy mill, αλλά η μάνα αυτών. Και όχι ακριβώς ταλαιπρωρημένη. Κακοποιημένη, συνήθως μέχρι θανάτου της.

Hawkwind

Member
24 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Piraeus
γεια σου φίλε μου...Τα ακιτα τα λάτρεψα και εγώ από την γνωστή ταινία...μένω Πειραιά και για να είμαι ειλικρινής αν και είμαι κέντρο δεν είχα δει Ακιτα να κυκλοφορεί...και ακόμα και τώρα που λες ότι εντάξει τα γνωρίζω πια τα ακιτα..τίποτα, η κοπέλα έχει δει λέει...έτσι λοιπόν ξεκίνησα το ψάξιμο μαζί της..πρώτα από ξένα sites και μετά από ελληνικά έτσι ώστε έκανα σταθμό εδώ πριν από ένα χρόνο και κάτι...διάβαζα τα πάντα και γενικά για τους τετράποδους φίλους μας μέχρι που βρήκα το όνομα του Νίκου Βαζακα...πέρυσι ανεβήκαμε Θεσσαλονίκη να πάρουμε ένα αδερφάκι του Tenshi αρσενικό αλλά τελευταία στιγμή δεν το πήραμε...Το σκυλί αυτό είναι υπέροχο με πολύ καλή μορφολογία και ιδιαίτερα ωραίο κόκκινο χρώμα που είναι σπάνιας ομορφιάς και κυριολεκτώ σ' αυτό...άλλωστε έχω την υποψία ότι το αναφερει και ένας φίλος πιο πάνω και μάλλον πρέπει να λέει για αυτόν...Παρόλα αυτά φέτος πήραμε ένα εξίσου εξαιρετικό κουτάβι και είμαστε μέσα στην θεότρελη χαρά... ο πατέρας είναι το κάτι άλλο και ο μικρός έχει αρχίσει να του μοιάζει πολύ...θα γράψω αναλυτικά τι και ποιος και θα ανεβάσω σύντομα και φώτο...Πιστεύω ότι πέρα από τον εκτροφέα του θα χρειαστώ και από σας κάποιες συμβουλές στο μέλλον...και πιστεύω ότι έχοντας δει και διαβάσει κάποιους είμαι σε καλά χέρια!!!

Hawkwind

Member
24 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Piraeus
Τα καθαρόαιμα σκυλάκια, έχουν ας πούμε...εγγυημένο χαρακτήρα, γιατί εκτρέφονται ακριβώς, για να έχουν συγκεκριμένο πάνω-κάτω χαρακτήρα. Το αν είναι "καλύτερος" ή "χειρότερος", είναι απολύτως υποκειμενικό, αναλόγως, του τι θέλει ο καθένας. Αλλωστε...ταλαιπωρημένα, δεν είναι τα κουτάβια από puppy mill, αλλά η μάνα αυτών. Και όχι ακριβώς ταλαιπρωρημένη. Κακοποιημένη, συνήθως μέχρι θανάτου της.
αν εχω ενημερωθει σωστα τα θυλικα κανουν και 3 ζευγαρώματα την φορά και παίζουν αιμομιξίες..επισης δεν προλαβαινουν και λόγο χρόνου, αφου τα αρπάζουν γρήγορα και λόγο συνθηκών να κοινωνικοποιηθούν σωστά απο την μαμά τους.. πολλά δεν ξέρουν τι είναι γρασίδι αλλά μόνο τον πάτο του κλούβιου...όλα αυτά δεν περνάνε γενετικά μήπως?Επισης αν εχεις τον εκτροφεα απο κοντα μπορεί να σου πει ενα σωρό πράγματα απο τον υπάλληλο, συγκριτικά το λέω, του petshop που δεν ξέρει καλα καλά τι είναι η φυλή αλλα ακομα και με τι μοιάζει...δεν θα το ρισκαρα...και πανω απο ολα δεν θα ενίσχυα την "διαδρομη" puppy mill - petshop