Τον ρωτησα και κλασσικα μου ειπε να περιμενω μηπως ειναι γενετικο αλλιως νυστερι.Ρώτα τον γιατρό σου για το Canhydrox. Κάνει θαύματα στις χαλαρές επιγονατίδες (συνδέσμους κλπ) και ΔΕΝ έχει καμία παρενέργεια, ούτε πειράζει στο στομάχι.
Μα την γενετική χαλαρότητα διορθώνει το Canhydrox γι' αυτό και το δίνουν στα κουτάβια από νωρίς και για 4μηνη θεραπεία.Τον ρωτησα και κλασσικα μου ειπε να περιμενω μηπως ειναι γενετικο αλλιως νυστερι.
...Αλλα πιο πολυ εμπιστευομαι ανθρωπους με εμπειρια παρα κτηνιατρους.
Καλημερα!Καλημερα!
Οταν γεννατε ερχεται η μαμη και για κρυολογημα πατε στο μαγο της φυλης;
Και η γιαγια σου ειχε απολυτο δικιο.Η σωστη εκφραση αυτη ειναι.Ακομα απλοι ιδιοκτητες (και εδω μεσα) ειμαι σιγουρη οτι ξερουν περισσοτερα απο κτηνιατρους για τη φυλη τους. Αλλο αυτο.
Δεν με εθιξες προσωπικα ή επαγγελματικα. Η λογικη μου θιγεται που λεει οτι ο ανθρωπος με εμπειρια ειναι παντα χρησιμος αλλα του λειπουν ακαδημαικες σπουδες και πρακτικη. Οποτε το μονο που μπορω να πω ειναι να μη δινεις φαρμακα στο σκυλο
περισσοτερο απ οτι πρεπει.
Τωρα για το αλλο, η γιαγια μου ελεγε οτι αντρας γενναει, γυναικα τικτει.![]()
Συμφωνω και γω με την αμπουλα,απλα του εβαζα spray γιατι με τα χερια σου το απλωνεις καλα και εισαι σιγουρος.Στην ηλικία που είναι ο σκύλος σου, αντί για Frontline spray θα του έβαζα αμπούλα, την κατάλληλη για τα κιλά του, ανά όσες μέρες λέει η κάθε αμπούλα στις οδηγίες της. Πιο ελεγχόμενη δόση από το ψέκασμα.
Και σιτρονελλα που του βαζω παλι γαντια φοραω...Ειπες να πεις μια εξυπναδα και συ?Δεν έχεις διαβάσει τις οδηγίες του spray, ε; Λέει να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα. Εκτός κι αν φοράς γάντια...