Υγεια γαλλικου μπουλντογκ και αποριες

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Berna,τα συμπτωματα τα εχει 2 μερες μονο.Στο αρχικο ποστ αυτο ρωτουσα.Να του δωσω Milbemax και να κανω το drontal καθε 2 μηνες?

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Αντριαννα ειμαι διακοπες τωρα και δεν προκειται να μαζευω ακαθαρσιες και να τα στελνω σε εργαστηρια.

Απλα,ρωταω τι προτεινει ο καθενας για αποπαρασιτωση...

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Berna,οσο για τον γιατρο τον ειδε 2 μερες πριν φυγουμε.Ισως δν τρωει γιατι πηρα αλλη τροφη μαζι μου...

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Το cosequin που του δινω προληπτικα,υπαρχει περιπτωση να παρουσιασει προβλημα?
Ο γιατρος του βρηκε λιγο χαλαρη τη δεξια επιγονατιδα αλλα μου ειπε πως ειναι γενετικο...

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Ρώτα τον γιατρό σου για το Canhydrox. Κάνει θαύματα στις χαλαρές επιγονατίδες (συνδέσμους κλπ) και ΔΕΝ έχει καμία παρενέργεια, ούτε πειράζει στο στομάχι.

• Like
Reactions: d-friend and vrmode

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Ρώτα τον γιατρό σου για το Canhydrox. Κάνει θαύματα στις χαλαρές επιγονατίδες (συνδέσμους κλπ) και ΔΕΝ έχει καμία παρενέργεια, ούτε πειράζει στο στομάχι.
Τον ρωτησα και κλασσικα μου ειπε να περιμενω μηπως ειναι γενετικο αλλιως νυστερι.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Τον ρωτησα και κλασσικα μου ειπε να περιμενω μηπως ειναι γενετικο αλλιως νυστερι.
Μα την γενετική χαλαρότητα διορθώνει το Canhydrox γι' αυτό και το δίνουν στα κουτάβια από νωρίς και για 4μηνη θεραπεία.

• Like
Reactions: William

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Μου ειπε να περιμενω...Κι αν τιναζει το ποδι του να τον παω...Γι αυτο αρχισα μονος μου να δινω synoquin.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Ίσως δεν θα έπρεπε να δώσεις κάτι χωρίς να το πει ο γιατρός. Και αν δεν τον εμπιστεύεσαι να βρεις κάποιον άλλον αντί να κάνεις του κεφαλιού σου. Σε ορισμένα σκυλιά (όπως τα δικά μου πχ) το synoquin και τα παρόμοια πειράζουν στο στομάχι.

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Δεν μου ειπε να του δωσω κατι.Αλλα δν μπορω να περιμενω απραγος.Μεχρι στιγμης μια χαρα ειναι το στομαχι του...Και στην περιοχη μου μονο 2 κσλοι γιατροι ειναι...Αλλα πιο πολυ εμπιστευομαι ανθρωπους με εμπειρια παρα κτηνιατρους.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Καλημερα!

...Αλλα πιο πολυ εμπιστευομαι ανθρωπους με εμπειρια παρα κτηνιατρους.
:confused:

Οταν γεννατε ερχεται η μαμη και για κρυολογημα πατε στο μαγο της φυλης;

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Καλημερα!

:confused:

Οταν γεννατε ερχεται η μαμη και για κρυολογημα πατε στο μαγο της φυλης;
Καλημερα!
Καταρχην δεν γενναω.Οταν κρυολογησω συνηθως ο σαμανος της φυλης μου δινει καποια μανιταρια και μετα απο 2 μερες υπνου ειμαι περδικι!:D
Σοβαρα,επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα,φυσικα και δεν βαζω ολους τους κτηνιατρους στο ιδιο τσουβαλι.Απλα,πιστευω πως καθε κτηνιατρος πρεπει να αντιμετωπιζει καθε φυλη διαφορετικα αναλογα με τα θεματα υγειας που εκεινη εχει.
Και σε αλλα ποστ εδω μεσα,θα δειτε ανθρωπους μπερδεμενους με το θεμα των κτηνιατρων.
Και ναι,πιο πολυ θα εμπιστευτω εναν εκτροφεα στο θεμα τροφης,συμπληρωματων,προληψης που ασχολειται με μια φυλη 20 χρονια και μονο απο το βλεμμα του σκυλου καταλαβαινει τι εχει παρα εναν κτηνιατρο.
Με συγχωρεις αν προσβαλλα τον κλαδο σου αλλα αν εισαι κτηνιατρος,θα μπορουσες να μου λυσεις καποιες απο τις αποριες μου πρωτα και μετα να με ρωτησεις πως γενναω...;)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ακομα απλοι ιδιοκτητες (και εδω μεσα) ειμαι σιγουρη οτι ξερουν περισσοτερα απο κτηνιατρους για τη φυλη τους. Αλλο αυτο.
Δεν με εθιξες προσωπικα ή επαγγελματικα. Η λογικη μου θιγεται που λεει οτι ο ανθρωπος με εμπειρια ειναι παντα χρησιμος αλλα του λειπουν ακαδημαικες σπουδες και πρακτικη. Οποτε το μονο που μπορω να πω ειναι να μη δινεις φαρμακα στο σκυλο περισσοτερο απ οτι πρεπει.

Τωρα για το αλλο, η γιαγια μου ελεγε οτι αντρας γενναει, γυναικα τικτει. :)

• Like
Reactions: mareco and William

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Ακομα απλοι ιδιοκτητες (και εδω μεσα) ειμαι σιγουρη οτι ξερουν περισσοτερα απο κτηνιατρους για τη φυλη τους. Αλλο αυτο.
Δεν με εθιξες προσωπικα ή επαγγελματικα. Η λογικη μου θιγεται που λεει οτι ο ανθρωπος με εμπειρια ειναι παντα χρησιμος αλλα του λειπουν ακαδημαικες σπουδες και πρακτικη. Οποτε το μονο που μπορω να πω ειναι να μη δινεις φαρμακα στο σκυλο
περισσοτερο απ οτι πρεπει.

Τωρα για το αλλο, η γιαγια μου ελεγε οτι αντρας γενναει, γυναικα τικτει. :)
Και η γιαγια σου ειχε απολυτο δικιο.Η σωστη εκφραση αυτη ειναι.(y)

Απλα θα ηθελα να μου απαντησει καποιος για τα προηγουμενα που ρωτω.Δεν νομιζω οτι το scalibor,frontline spray καθε μηνα και σιτρονελλα βαραινουν το σκυλο.
Για την προληψη ρωτω.
Cosequin που δινω και την πιθανοτητα να του ξεκινησω milbemax.

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Η τροφη που του παρηγγειλα απο Αμερικη ειναι αυτη.
https://bullymax.com/product/dog-food/?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private
Εφτιαξαν μια φορμουλα οι Αμερικανοι και μπορει να την τρωει ο σκυλος απο 7 εβδομαδων μεχρι τα γεραματα.
Θα σας ξινησει το marketing τους με τις φωτο με τα πιτμπουλ αλλα ειναι καλης ποιοτητας.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Στην ηλικία που είναι ο σκύλος σου, αντί για Frontline spray θα του έβαζα αμπούλα, την κατάλληλη για τα κιλά του, ανά όσες μέρες λέει η κάθε αμπούλα στις οδηγίες της. Πιο ελεγχόμενη δόση από το ψέκασμα.

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Στην ηλικία που είναι ο σκύλος σου, αντί για Frontline spray θα του έβαζα αμπούλα, την κατάλληλη για τα κιλά του, ανά όσες μέρες λέει η κάθε αμπούλα στις οδηγίες της. Πιο ελεγχόμενη δόση από το ψέκασμα.
Συμφωνω και γω με την αμπουλα,απλα του εβαζα spray γιατι με τα χερια σου το απλωνεις καλα και εισαι σιγουρος.
Πιο παλια advantix του ειχα βαλει.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν έχεις διαβάσει τις οδηγίες του spray, ε; Λέει να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα. Εκτός κι αν φοράς γάντια...

• Like
Reactions: William

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Δεν έχεις διαβάσει τις οδηγίες του spray, ε; Λέει να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα. Εκτός κι αν φοράς γάντια...
Και σιτρονελλα που του βαζω παλι γαντια φοραω...Ειπες να πεις μια εξυπναδα και συ?
Ε ρε trolloχωρι που εγινε το forum.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για ποιο λόγο ακριβώς λες ότι τρολλάρω; Σου έχω απαντήσει από την πρώτη πρώτη σελίδα στις απορίες που έχεις και ξανάχεις. Η σιτρονελλα δεν χρειάζεται γάντια, δεν το γράφει καν πάνω. Εγώ μάλιστα, δεν βάζω μόνο στο σκύλο, αλλά βάζω και σε μένα για να μην με τσιμπάνε τα κουνούπια

• Like
Reactions: mareco