το ρύζι θα μπορούσες να το βγάλεις απο την διατροφή του δεν του προσφέρει κάτι. Μην σε νοιάζει για τα ωμά κόκκαλα ο οργανισμός του σκύλου απορρίπτει τα μικρόβια που μπορεί να έχουν. Το μεδούλι απο τα κόκκαλα ειναι θαυμασια πηγή ασβεστίου μην την καταστρέφεις με το μαγείρεμα.
Γενικά αφού κάνεις τον κόπο να ασχοληθείς με την διατροφή του σκύλου σου ψάξε την ομοφαγία.
Εφόσον δίνεις και γιαούρτι και κόκκαλα θεωρητικά δεν θα εχεις πρόβλημα με το ασβέστιο. εχε υπόψιν σου οτι πρέπει να του κάνεις αιματολογικές εξετάσεις συχνά εφόσον δεν μπορείς να ελεγχεις την πρόσληψη βιταμινών κτλ.
Σε ευχαριστω.
Ρυζι δινω για φυτικες ινες να εχει ενεργεια κ να μην πειναει.Εχω διαβασει κ εγω οτι δεν χρειαζεται στην διατροφη του σκυλου αλλα κ σε ξηρες τροφες εχω δει να περιεχεται,καλα μην νομιζεις μικρη ποσοτητα βαζω.
Συμφωνω με την θεωρια για τα ωμα κ οτι τα συστατικα μενουν αναλοιωτα, αλλα οταν ο λυκος-σκυλος ετρωγε στην φυση σκωτονε το ζωο το ετρωγε κ τελος , ενω αυτα που αγοραζουμε σφαζονται , αποθηκευονται , μεταφερονται , νεκρα πασπαλισμενα με διαφορα χημικα να μην σαπιζουν αλλα καποια μικροβια ζουν κ βασιλευουν, αυτο φοβαμαι πιο πολυ(τα μικροβια).
Βεβαιως κ δεν αμφισβητω ολους εσας που δινετε ωμα , για αυτο σας ρωταω κ για αυτο το ψαχνω .
Η μουκα για παραδειγμα μου ανεφερε κ την περιπτωση της διατρησης , μια αλλη κοπελα ανεφερε "μουρκελα" σε αλλο ποστ(μικροβιο ειναι κ εγω εδω το εμαθα ) , καποιος αλλος δεν ειχε ποτε προβλημα, ολα θα τα υπολογισω κ στ τελος πιστευω θα βρω την λυση που πρεπει-βολευει.
Αυτες τις μερες θα παω για εξετασεις. Θα συζητησω κ με τον γιατρο.