Υιοθετήθηκε ....και το όνομα αυτού "ΟΛΙΒΕΡ"

Κέλλυ

Member
29 Απριλίου 2010
20
0
Καλησπέρα κ πάλι,

Δε ξέρω αν είναι τύχη ή όχι....
Εδώ κ 2 μήνες ψάχνω για λάμπραντορ σχεδόν παντού...έχω ξανααναφερθεί, όπως κ στο πόσο χρήσιμες ήταν οι συμβουλές του φόρουμ. έτσι εξοπλιστηκα με υπομονή...

Ώσπου...χθες με πήρε τηλ ένας φίλος μου που έχει 2 λάμπραντορ κ μου έιπε ότι ένα αρσενικό μαύρο περιφέρεται εδώ κ 3 βδομάδες σε μια περιοχή.

Ρώτησε εκεί γύρω κ του είπαν ότι κάποιος πρέπει να τον παράτησε. τον πήγε στο γιατρό κ το σκυλί έχει καλαζάρ παρακαλώ... ίσως να ήταν κ ο λόγος που τον παράτησαν...

Να μην τα πολυλογώ το κράτησα το γαβ γουβ!! αν κ μαυράκι (έψαχνα για κρεμ), είναι πολύ γλύκας.. πρέπει να έιναι περίπου 1,5 έτων. Η θεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει κ ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!

Εννοείται ότι αν έφυγε καταλάθος κ βρω τους δικούς του θα τον επιστρέψω αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα σπιτάκι από το να είναι στο δρόμο ...

έριξα κ μια ματιά στις αγγελίες τις τοπικές, δε βρήκα κάτι.

κ το όνομά αυτού "ΟΛΙΒΕΡ" http://www.dogforum.gr/v2/images/icons/icon7.gif

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπράβο σου που το υιοθέτησες το σκυλάκι και μάλιστα άρρωστο, είσαι καταπληκτικός άνθρωπος! Να σου ζήσει! :)

Περιμένουμε φωτογραφίες...:)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Να τον χαιρεσαι και ευχομαι να ξεπερασει το προβλημα του!!!

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
πολλα πολλα μπραβο σου κελλυ!σιγουρα θα ειναι καλυτερα μαζι σου παρα στους δρομους!
ελπιζω να πανε ολα καλα με την θεραπεια του!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Με αφήνουν άκρως συγκινημένη άνθρωποι που κάνουν ό,τι εσύ Κέλλυ.

Εύχομαι να μοιραστείτε άπειρες όμορφες στιγμές μαζί :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εύγε!! Υπέροχη κίνηση αυτή που έκανες!! Να σου ζήσει το κουκλί :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπράβο!
Να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματα και να έχετε μια τέλεια συμβίωση για πολλά πολλά χρονια!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Μπραβο κοπελια, μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι ανθρωποι σαν κι εσενα!!!!!!!!

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
2 Φορες μπράβο 1 γιάτι πήρες ένα ''ένηλικο'' σκύλι και 2 γιάτι ήταν και άρρωστο Ευχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα και να είστε πάντα κάλα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
μπράβο!!!:D

εύχομαι να περάσετε πολλές- πάρα πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί!:)

Κέλλυ

Member
29 Απριλίου 2010
20
0
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...

Αύριο πάμε ξανά γιατρό

Θα σας πω νεότερα!

Κέλλυ

Member
29 Απριλίου 2010
20
0
Λοιπόοοον, ο γιατρός είπε ότι έιναι αρχικό στάδιο καλαζάρ κ ότι δεν χρειάζεται ενέσεις. Του έδωσε Ζylapοur και θα τον παρακολουθούμε στενα. Λετε να μην αρκεί μόνο αυτό?

Για την ώρα πάνε καλά τα πράγματα κ τα μάτια του έχουν καθαρίσει, του βάλαμε τσιπάκι, έγινε αποπαρασίτωση ... ίδομεν!!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Αν το τιτλος ειναι χαμηλος , καποιες φορες δινεται για καποιο διαστημα μονο ζυλαπουρ και φυσικα απαιτειται επανεξεταση ...

Αναλογα με το αποτελεσμα της επανεξετασης , αποφασιζεται το ειδους της λεισμανιοκτονου θεραπειας (ενεσεις glucantime ή σιροπι milteforan)

Μη σε τρομαζει ...απλα να προστατευεις το σκυλο σου οσο μπορεις με τα σχετικα προιοντα (scalibor , advantix , ψεκασμα)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr