Υιοθετήθηκε ....και το όνομα αυτού "ΟΛΙΒΕΡ"

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Περαστικά στον ομορφονιό σου και πραγματικά για αυτό που έκανες αξίζεις κάθε σεβασμό και θαυμασμό από το μέρος μου
Εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά ο μικρό σου και να χαρείτε μια πανέμορφη ζωή παρέα

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ευχομαι ολα να πανε καλα(υγεια εκπαιδευση)
μπραβο

Κέλλυ

Member
29 Απριλίου 2010
20
0
τι τίτλο είχε η εξέταση;
Ήταν χαμηλός , δυστυχώς τον πήγε ο φίλος μου στο γιατρό την ημέρα που τον βρήκε κ δε συγκράτησε απ' έξω το ποσοστό. Σίγουρα όμως ήταν χαμηλός. Λογικά σύντομα θα ξαναπάμε για επανέλεγχο.

Γενικά το γαβ γουβ μου έχει ηρεμήσει κ δείχνει να αποκτά αυτοπεποίθηση...
φαίνεται στη βόλτα , όπου ενώ στις πρώτες βόλτες έβαζε τα κλάματα όταν περνούσαμε έξω από τα μαντρωμένα σπίτια κ του γάβγιζαν οι σκύλοι, άρχισε σιγά σιγά να απαντά κ αυτός , να γαβγίζει και να μη φοβάται τουλάχιστον.

Δεν τον επιβραβεύω για να μην γίνει επιθετικός, απλώς κάνω σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό . τι λέτε εσείς γι αυτό?

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
μπραβο σου και απο εμας!η πραξη σου ηταν αγγελικη...με την αγαπη και την υποστηριξη σου θα του δειξεις οτι δεν πρεπει να μασαει τιποτα.ευχομαι να γινει καλα γρηγορα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πόσο χρονών είναι το Γαβ-Γουβ σου (ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΝΟΜΑ!:D:D)? Αν είναι κουτάβι φαντάζομαι είναι φυσικό να κλαίει. Είναι πάντως λαμπραντοράκι, έτσι? Άρα μεσαίου μεγέθους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr