Υποαλλεργικες τροφες


MustGK

Active Member
1 Φεβρουαρίου 2010
27
0
καλησπερα
ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις υποαλλεργικες τροφες.
ο σκυλος μου ξυνεται αρκετα συχνα και η κτηνιατρος μας συστησε τις υποαλλεργικες των hills, royal canin kai pro plan. ποια ειναι οι γνωμες σας για αυτες; Τις εχει δοκιμασει κανεις; Μηπως υπαρχει καποια αλλη που εχετε να μου προτεινεται;
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Noμίζω ότι και η acana lamp and apple χωρίς να ανήκει στις υποαλλεργικές είναι πολύ καλή γιατί έχει αρνί που θεωρείται από τα πιο άκακα κρέατα όσον αφορά τις αλλεργίες, δεν έχει γλουτένη και καλαμπόκια αλλά βρώμη και φρούτα. Να δοκίμαζες με ένα μικρό πακετάκι πως θα αντιδράσει ο σκύλος;
 


ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
η anallergenic της royal canin ειναι πολυ καλη φαση (δοκιμασμενη σε 2 σκυλια απο εμενα) αλλα ειναι επισης αρκετα ακριβη! θυμαμαι οτι ενα 8κ το ειχα πληρωσει 90 ευρω νομιζω...
 




tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Συμφωνώ με l.kyveli. Και εμένα ξυνόταν πολύ, δοκίμασα την Acana LAmb and okanagan apple και έστρωσε πολύ γρήγορα....
 


MustGK

Active Member
1 Φεβρουαρίου 2010
27
0
στην αρχή είχα της Hills, μετά που έκλεισε η εταιρεία τωρα για δυο μέρες του έδωσα orijen puppy. και επειδή δεν τρώρι την ξηρή τροφή τον πήγα σε κονσέρβα pyppy, hills. belcando, κλπ. Μετά την επίσκεψη στην κτηνίατρο αποφασίσαμε για ένα με δύο μήνες να δοκιμάσουμε υποαλλεργική τροφή. Για να δουμε αν όντως είναι από την τροφή και να την αποκλείσουμε αν δεν είναι.
 




Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Είσαι σίγουρος ότι η φαγούρα οφείλεται σε τροφική αλλεργία; Οι κτηνίατροι εύκολα κάνουν την διάγνωση.

Είχα την εμπειρία με την μεγάλη μου σκύλα. Πριν 5 χρόνια την πάω στην κτηνίατρο με δερματικά και φαγούρα. Προκατειλημμένη ότι όλα τα westie είναι αλλεργικά μου προτείνει φαρμακευτική αγωγή και υποαλλεργικη τροφή. Επειδή δεν μου άρεσε η ιδέα της ζήτησα εξετάσεις για να μάθουμε ποια συστατικά της την προκαλούν. Με στέλνει σε δερματολόγο και τελικά είχε μύκητες. Πήρε 3 εβδομάδες nizoral χάπια και από τότε δεν έχει ξαναπαρουσιάσει κάτι παρόμοιο και τρώει από όλα.
 


Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Επειδή δεν μου άρεσε η ιδέα της ζήτησα εξετάσεις για να μάθουμε ποια συστατικά της την προκαλούν. Με στέλνει σε δερματολόγο και τελικά είχε μύκητες. Πήρε 3 εβδομάδες nizoral χάπια και από τότε δεν έχει ξαναπαρουσιάσει κάτι παρόμοιο και τρώει από όλα.
Alexia που της κάνατε αυτές τις ειδικές εξετάσεις? Ο κτηνίατρος μας, επειδή και η μικρή έχει θέματα με τα δερματικά, μας είπε ότι γίνονται μόνο στο εξωτερικό και ότι είναι πανάκριβες (κάνα 400αρι+).

Και εμείς τρώγαμε Acana Lamp & Apple, αλλά μετά το milteforan που βάζαμε πάνω ούτε να τη δει δεν θέλει πλέον και τη γυρίσαμε στην παλιά της. Πολύ καλά πήγαινε πάντως με τη lamp!
 






Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Αν υποθέσουμε ότι ο σκύλος σου είναι αλλεργικός σε κάποια συγκεκριμένη πρωτεΐνη, υποστηρίζουν δηλαδή οι κτηνίατροι ότι αν τη μαγειρέψεις δεν θα του προκαλέσει αλλεργία; :confused: