Υπογναθισμός

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κατερινα, μετα απο οσα ειπες για τον σκυλο πετ, δεν υπαρχει πλεον λογος διαφωνιας.
Νομιζα ότι εννοουσες καθαρα πετ, οπότε ακυρη η ενσταση μου :)

Στην ερωτηση σου, θα προτιμουσα να απαντησουν οι φιλοι εργασιακηδες. Για μενα είναι δυσκολη, ομολογω.

rottweiler

Member
28 Μαϊου 2010
8
0
nisia bora bora
Μαλλον σε καποιους δεν ακουγομαι και ευχαριστα! οπως ο φιλος εδω :

Θα σου πρότεινα να πάρεις σοβαρά το θέμα τις εκτροφής μιας και δεν είναι τόσο απλό,θα μπορούσα να πως λίγοι είναι ικανοί να κάνουν εκτροφή μιας φυλής σωστά!
μου δινει την εντιπωση οτι ειναι εκτροφεας και τον χαλαει οπως και πολλους αλλους που κανουν αυτην την δουλεια το οτι θελω ενα ζευγαρι rott για αναπαραγωγη χωρις να ειμαι ΕΓΩ εκτοφεας κατα επαγγελμα!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γιατί δεν του το δίνεις πίσω ...

Μπορείς να του πείς ότι "εγώ σου είπα ότι θέλω έναν σκύλο γεννήτορα αλλά αυτός με αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να είναι γεννήτορας άρα με κορόιδεψες άρα φέρε ένα άλλο"

Και φυσικά αν υπάρχει κάποια μικρή διαφορά στην τιμή αυτού του σκύλου με έναν καλύτερο μπορεί να στην χαρίσει ώς ανταμοιβή για την ταλαιπωρία ... πόσο έκανε αυτός ?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Μαλλον σε καποιους δεν ακουγομαι και ευχαριστα! οπως ο φιλος εδω :

μου δινει την εντιπωση οτι ειναι εκτροφεας και τον χαλαει οπως και πολλους αλλους που κανουν αυτην την δουλεια το οτι θελω ενα ζευγαρι rott για αναπαραγωγη χωρις να ειμαι ΕΓΩ εκτοφεας κατα επαγγελμα!
Θα πρέπει να είμαι εκτροφέας και να σκεφτομαι το συμφέρον μου για να πω τα αυτονόητα?
Και τι περίμενες να ακούσεις φίλε μου?Όταν εσύ ο ίδιος ρωτάς πότε βγάζουν δόντια οι σκύλοι..Να σου πως είσαι σε καλό δρόμο προχώρα.

Όχι δεν είσαι έτοιμος ακόμα για εκτροφή,θέλει βάσεις το θέμα.

ΥΓ:Ούτε εκτροφέας είμαι,ούτε με ροτ ασχολούμε.

rottweiler

Member
28 Μαϊου 2010
8
0
nisia bora bora
Θα πρέπει να είμαι εκτροφέας και να σκεφτομαι το συμφέρον μου για να πω τα αυτονόητα?
Και τι περίμενες να ακούσεις φίλε μου?Όταν εσύ ο ίδιος ρωτάς πότε βγάζουν δόντια οι σκύλοι..Να σου πως είσαι σε καλό δρόμο προχώρα.

Όχι δεν είσαι έτοιμος ακόμα για εκτροφή,θέλει βάσεις το θέμα.

ΥΓ:Ούτε εκτροφέας είμαι,ούτε με ροτ ασχολούμε.
Ασε να ασχοληθουν αλλοι που ασχολουνται τοτε!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα:http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?13076-Δυσπλασία-κι-εκτροφή!

Είναι ένα καλό παράδειγμα να καταλάβεις αν και πόσο περίπλοκο είναι το θέμα της εκτροφής.

Αυτό είναι ένα από τα δεκάδες προβλήματα που πρέπει να απασχολούν έναν εκτροφέα.