Βάζουν δολώματα με το εμβόλιο αν δεν κάνω λάθος ε?ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΗΜΗ ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Κρουσματα εκτος συνορων (Αλβανια και Σκοπια) - πολυ κοντα ομως σε ακτινα 500 μετρων.
Προβλεπετε δειγματολυπτικος ελεγχος στις περιοχες μας για πιθανη (..καθολου απιθανη προσωπικα )
εξαπλωση στην εντος συνορων αγρια πανιδα.
Αποτελεσματα θα εχουμε ( ....ελπιζω) συντομα ,και ελπιζω να εχουμε και εξησου ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ,γιατι αλλιως ......
εσύ μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν ισχύει ή όχι, εγώ δεν ξέρω με σιγουριά. Είχε ακουστεί παρόμοια φήμη για αλεπούδες και ορισμένα σκυλιά όταν ήμουν φοιτητής πως είχαν υπάρξει έξω απ' την Ανατολή.ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΗΜΗ ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Κρουσματα εκτος συνορων (Αλβανια και Σκοπια) - πολυ κοντα ομως σε ακτινα 500 μετρων.
Προβλεπετε δειγματολυπτικος ελεγχος στις περιοχες μας για πιθανη (..καθολου απιθανη προσωπικα )
εξαπλωση στην εντος συνορων αγρια πανιδα.
Αποτελεσματα θα εχουμε ( ....ελπιζω) συντομα ,και ελπιζω να εχουμε και εξησου ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ,γιατι αλλιως ......
Ειδικη συσκεψη εγινε για το θεμα στην Περιφερεια Ηπειρουεσύ μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν ισχύει ή όχι, εγώ δεν ξέρω με σιγουριά. Είχε ακουστεί παρόμοια φήμη για αλεπούδες και ορισμένα σκυλιά όταν ήμουν φοιτητής πως είχαν υπάρξει έξω απ' την Ανατολή.
sorry, βιαζόμουν να φύγω και ξέχασα να γράψω την περίοδο, αναφέρομαι στο 2002 ή 2003 δεν είμαι σίγουρος, πάντως χειμώνα.Ειδικη συσκεψη εγινε για το θεμα στην Περιφερεια Ηπειρου
με παρουσια του ιδιου του Περιφεριαρχη ..... (την περιοδο των γιορτων!!!!)
Αυτο και μονο επιβεβαιωνει οτι δεν ειναι "μια απλη φημη" αλλα κατι συμβαινει .....
Αποφασιστηκαν ,οπως ανεφερα σε προηγουμενο post ,δειγματολειπτικοι ελεγχοι
κοντα στα συνορα και στην ευριττερη περιοχη .
Αποτελεσματα , οπως λενε ,θα εχουμε συντομα,ΕΛΠΙΖΩ αρνητικα ...
Προσωπικα δεν εχω αλλα στοιχεια εκτος απο καποια δημοσιευματα σε τοπικες εφημεριδες
( σε καποια αν θυμαμαι καλα ηταν και πρωτοσελιδο )
Επίσημα όμως σύμφωνα με ποιον; Οι ίδιες το λένε, αλλά οι Αμερικάνοι έχουνε λίστες με περισσότερες χώρες ελεύθερες λύσσας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Αντίθετα η Ολλανδία, λέει, δεν είναι ελεύθερη λύσσας!Επίσημα ελεύθερες λύσσας είναι μόνο κάποιες χώρες της Ωκεανίας.