νομιζω εννοει εμβολιο στα δολωματα και οχι δηλητηριο...φόλες απο αεροπλάνα?
να τρελλαθώ τώρα ή μετά?
νομιζω εννοει εμβολιο στα δολωματα και οχι δηλητηριο...φόλες απο αεροπλάνα?
να τρελλαθώ τώρα ή μετά?
ναι λάθος μου "η τακτική διασπορά δολωμάτων με εμβόλιο " λέειφόλες απο αεροπλάνα?
να τρελλαθώ τώρα ή μετά?
Είναι κάτι σαν μπισκότο από ψαράλευρο που από μέσα έχει πλαστική κάψουλα με εμβόλιο.τι δολωμα φαραω???
Αυτά δεν κάνουν για οικόσιτους σκύλους. Για αυτούς ένεση... που είναι και ασφαλέστερη.φαγώσιμο εμβόλιο μπορεί να δωθεί και στον σκύλο ας πούμε?
Δεν είναι μόνο ανάλογα με την γενική κατάσταση του σκύλου, είναι ανάλογα και με την χώρα που γίνεται. Σε μία χώρα όπως η Αγγλία ή η Κύπρος π.χ. που δεν υπάρχουν σύνορα με άλλες χώρες το εμβόλιο και κάθε τρία χρόνια να γίνεται δεν υπάρχει πρόβλημα. Στην Ελλάδα που κρούσματα υπάρχουν στα βόρεια συνορα μας καλό θα είναι να εμβολιάζουμε τους σκύλους μας τακτικά. Σε περίπτωση επιδημίας υπάρχει ενδεχόμενο να βγει εντολή να γίνει ευθανασία σε όλους τους σκύλους εμβολιασμένους και μη. Κτηνίατρος μου τα είπε όλα αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Καλό είναι κατά την γνώμη μου να αφήνουμε τους αυτοσχεδιασμούς όσον αφορά εμβολιασμούς για τέτοιες ασθένειες.το εμβόλιο είναι ένα
και ο νόμος το ζητάει ετήσιο
αλλά κρατάει 3 χρόνια
ανάλογα τον σκύλο όμως
γενική κατάσταση ανοσοποιητικού συστήματος δηλαδή
Ανησυχία προκαλεί το πρόβλημα της λύσσας μετά τη μόλυνση μεσήλικης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.Σήμερα διάβασα οτι βρεθηκε κρούσμα σε γατα στα ΤΡΙΚΑΛΑ!και μάλιστα δάγκωσε και μια γυναίκα που νοσηλέυεται.Ευτυχώς που έχω εμβολιάσει γιατί τρέμω στην ιδέα.
Είναι εξακριβωμένο; Κακά ξεμπερδέματα θα έχουμε με αυτή την επιδημία.ΠΡΟΣΟΧΗ. περιστατικό λύσσας στην ανατ. Αττική. Με ενημέρωσε η κτηνίατρος μου.