Φίμωση;

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
xaxaxaxa ναι αυτο!

Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά. Ο Ραμόν έκανε την επέμβαση και είναι με ράμμα στο τσουτσούνι του και εσένα σου είπε ο γιατρός να τον ικανοποιείς με το χέρι???? Από όσο γνωρίζω στους ανθρώπους τουλάχιστον δεν επιτρέπετε σεξ μέχρι να φύγουν τα ράμματα. Το ξέρω επειδή είχε φίμωση ένας φίλος μου και έκανε την επέμβαση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να είναι αλλιώς τα πράγματα για τους σκύλους????
Προς τι η ανάγκη της "γυμναστικής"?????
Οχι βρε δεν τον ικανοποιω χαχα αν ειναι δυνατον... Απλα μια φορα την ημερα πρεπει να του το βγαζω και εγω ουτως ωστε να μην ξανα κλεισει αφου η επεμβαση ειναι προσφατη... Για καμια βδομαδα θα του το κανω και μετα θα τον ξανα δει ο κτηνιατρος...

Eαν ειναι κουταβος διορθωνεται το θεμα δια της χειρονακτικης μεθοδου... δε χρειαζεται χειρουργειο....
Και στους ανθρωπους αν εχεις ακουσει στα αγορακια μωρα οι μαμαδες κανουν το ιδιο αν διαπιστωθει μια "στενοτητα"...
Του μικρου μας δεν εβγαινε καθολου και χρειαστηκε χειρουργειο αλλα ηταν πολυ μικρο και χωρις πονο και απλα τωρα του το βγαζουμε κ εμεις για τους λογους που εγραψα παραπανω...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά. Ο Ραμόν έκανε την επέμβαση και είναι με ράμμα στο τσουτσούνι του και εσένα σου είπε ο γιατρός να τον ικανοποιείς με το χέρι????
Εμένα αν μου έλεγε ο γιατρός να ικανοποιώ με το χέρι το σκύλο, θα του έδινα το σκύλο, θα του έλεγα "ορίστε, ικανοποιήστε τον", θα έφευγα τρέχοντας και δε θα με ξαναβλέπανε ποτέ.

Μπορεί να έκαιγα και το κτηνιατρείο φεύγοντας, δεν ξέρω.

(Μ' αρέσει αυτό το θέμα για τις εντυπώσεις που άφησε στα μέλη :p)
ΜΑΝΟΥ περαστικά :D

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μανου αν ο σκυλος σου καταλαβαινε τι λεγαμε θα επαιρνε τα βουνα η θα μας εκραζε.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
χαχαχχαχαχα εχεις απολυτο δικιο! Αλλα ευτυχως δεν καταλαβαινει! Αυτος μονο το φχαριστιεται μου στηνεται ανασκελα και μετα με κατουραει κ ολας... καταλαβες? καταλαβα να λες!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Προσεχε γιατι υπαρχει περιπτωση, μεγαλώνοντας, υστερα... να σε βλεπει αλλιώς... :)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
χαχαχχαχαχα εχεις απολυτο δικιο! Αλλα ευτυχως δεν καταλαβαινει! Αυτος μονο το φχαριστιεται μου στηνεται ανασκελα και μετα με κατουραει κ ολας... καταλαβες? καταλαβα να λες!
Καταλαβα,Καταλαβα...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
laughing my ass off :p

ΜANOU να είσαι καλά που έχεις χιούμορ και δεν παρεξηγείσαι με τόσες βλακείες που σου είπαμε!!! :)
ααα μαλιστα ευχαριστωωω! Ναι εχω χιουμορ η αληθεια ειναι αλλα εκτος απο σας ολοι οσoι το ξερουν μου κανουν τρελη καζουρα! Και απο τη στιγμη που δεν ειναι κατι σοβαρο δν υπαρχει λογος να παρεξηγηθω ;)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλά ε δεν είχα ιδέα..!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και καλή ανάρρωση!!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο πρέπει να βγαίνει και στα στειρωμένα σκυλιά?

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Καλά ε δεν είχα ιδέα..!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και καλή ανάρρωση!!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο πρέπει να βγαίνει και στα στειρωμένα σκυλιά?
Ουτε εγω αλλα το εμαθα κ αυτο... Σ'ευχαριστω πολυ!
Απο οσο ξερω και μπορω να σκεφτω σε ολα πρεπει να βγαινει, δεν εχει σχεση με το αν μπορει να τεκνοποιησει η οχι αν αυτο παραμεινει μεσα και δεν βγαινει ποτε θα μπορουσε να δημιουργησει προβληματα οπως δυσκολια ουρησης που δεν ξερω σε τι αλλο μπορει να οδηγησει... Ρωτα και τον κτηνιατρο σ αλλα λογικα ετσι θα ειναι...