Δεν ξέρεις πόσο δίκαιο έχεις σε αυτό που λες.Κατα πασα πιθανοτητα διατροφικη αλλα ποτε δεν μπορεις να το εντοπισεις τοσο ευκολα ....
Περαστικα στη μικρη σου!Τελικα πηραμε και μια τριτη γνωμη και φαινεται οτι βρηκα επιτελους μια σοβαρη κτηνιατρο (να ναι καλα η krina).
Η μικρη ειναι υγιεστατη καναμε εξετασεις απο την αρχη και ειναι ολες μια χαρα. Προφανως εχουμε να κανουμε με καποια αλλεργια και θα προχωρησουμε στο τεστ. Κατα πασα πιθανοτητα διατροφικη αλλα ποτε δεν μπορεις να το εντοπισεις τοσο ευκολα ....
Αν καταλαβα καλα απο αυτα που μου ειπε χτες ο κτηνιατρος οι εξετασεις ειναι αιματολογικες. Με τα αποτελεσματα βλεπουμε σε τι είναι αλλεργικός ο σκύλος. Μετά κάνουμε απευαισθητοποίηση του σε αυτα. Συχνά όμως τα αποτέσματα δεν έιναι ασφαλή με αποτέλεσμα να μπαίνουμε σε μία διαδικασία χωρις τέλος. Μου είπε οτι αυτά τα τεστ στα σκυλιά είναι σε πολύ πρώιμο σταδιο, δεν είναι όπως των ανθρώπων. Επίσης, τα τελευταία χρόνια οι αλλεργίες των σκύλων έχουν αυξηθεί θεαματικά.Τι εννοείς ασφαλή Amaliaz?
Για την υγεία του σκύλου?
Πως γίνεται αυτή η εξέταση?
Ηλία γιατι το λες αυτο?ΩΩΩXXXX!!!!!Εγω αν παω ποτε σε γιατρο και μου πει για τεστ και εξετασεις δεν θα ξαναπατησω το ποδι μου εκει.
Δηλαδή μετά της εξετάσεις τον φέρνουν σε επαφή με αυτά που μπορεί να έχει αλλεργεία?Αν καταλαβα καλα απο αυτα που μου ειπε χτες ο κτηνιατρος οι εξετασεις ειναι αιματολογικες. Με τα αποτελεσματα βλεπουμε σε τι είναι αλλεργικός ο σκύλος. Μετά κάνουμε απευαισθητοποίηση του σε αυτα. Συχνά όμως τα αποτέσματα δεν έιναι ασφαλή με αποτέλεσμα να μπαίνουμε σε μία διαδικασία χωρις τέλος. Μου είπε οτι αυτά τα τεστ στα σκυλιά είναι σε πολύ πρώιμο σταδιο, δεν είναι όπως των ανθρώπων. Επίσης, τα τελευταία χρόνια οι αλλεργίες των σκύλων έχουν αυξηθεί θεαματικά.
Έχει ασχοληθεί με τη διατροφή ο εν λόγω κτηνίατρος και έφτασε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα?"διπλα θεμα " ενοει barf και μικροβια
εγω μιλησα παντως και με αλλον γιατρο σημερα και μου ειπε οχι στη barf εδω στην ελλαδα ,και δυστυχως οσο και να αναψουν τα αιματα δεν μπορω να συμμετεχω γιατι μου τελειωσαν οι 100 ωρες στο ασυρματο internet
Κάνει για όλες τις αλλεργίες?Αν το αραιωσεις με νερο ενα μπουκαλακι δηλαδη σε ενα ποτηρι νερο,εχει πολυ δυνατη μυρουδια και δροσιζει(ειναι ειδος ευκαλυπτου)και το απλωσεις με ενα πανακι πανω στο σωμα ειναι ενταξει,αλλα η μυρωδια ειναι εντονη σου το λεω απο τωρα,αποκλειετε ομως να γλειψη εκει επανω,παρα μονο μετα απο 2-3 μερες.