Φθηνότερα τα ευρωπαϊκά εκτροφεία;

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Nα 'μαι και παλι! Μολις τελειωσα με το διαβασμα των δυποδων και την βολτα των τετραποδων παιδιων!Ομολογω οτι ολο το απογευμα ημουν προβληματισμενη και στενοχωρημενη.Λοιπον,ενα ευχαριστω σε ολους εκεινους που απολυναν με τα λογια τους τις στενοχωρες σκεψεις.
Τara, ΦΥΣΙΚΑ και εμεινα με το στομα ανοιχτο 2 πηχες οταν ακουσα αυτα που ακουσα για τις τιμες,αυτες με τα πολλα μηδενικα εννοω.
Δεν υπολογιζω τον εαυτο μου στους υπνοβατες της ζωης αλλα και τετοια νουμερα...ΟΚ πιαστηκα ανυποπτη!
Δεν παρεξηγιεμαι ευκολα,λογω χαρακτηρα ομως πικραινομαι με τη σκληραδα.
Το σωσατε ομως αξιοπρεπεστατα ομως, ετσι johnk;;

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Nα 'μαι και παλι! Μολις τελειωσα με το διαβασμα των δυποδων και την βολτα των τετραποδων παιδιων!Ομολογω οτι ολο το απογευμα ημουν προβληματισμενη και στενοχωρημενη.Λοιπον,ενα ευχαριστω σε ολους εκεινους που απολυναν με τα λογια τους τις στενοχωρες σκεψεις.
Τara, ΦΥΣΙΚΑ και εμεινα με το στομα ανοιχτο 2 πηχες οταν ακουσα αυτα που ακουσα για τις τιμες,αυτες με τα πολλα μηδενικα εννοω.
Δεν υπολογιζω τον εαυτο μου στους υπνοβατες της ζωης αλλα και τετοια νουμερα...ΟΚ πιαστηκα ανυποπτη!
Δεν παρεξηγιεμαι ευκολα,λογω χαρακτηρα ομως πικραινομαι με τη σκληραδα.
Το σωσατε ομως αξιοπρεπεστατα ομως, ετσι johnk;;
Αμαν βρε φιλεναδα, τοσο πολυ στεναχωρεθηκες ?
Τοσο πολυ σκληραδα πια αντιμετωπισες απο αυτα τα παλιοτομαρα ? χεχεχε
Που κοντα εισαι να ρθω να σε απαλυνω απο τον πονο ??
Το ποσο ρεκορ για αγορα σκυλου παντως, ειναι 100 φορες επανω απο το μεγαλυτερο που αναφερθηκε προηγουμενως.

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Δεν μου πηγαν καλα τα αστρα μπρε πουλακι μου,σημερα!
Μηπως το Ληδα να το κανω Βουρτση; Ληδα Βουρτση;

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Δεν μου πηγαν καλα τα αστρα μπρε πουλακι μου,σημερα!
Μηπως το Ληδα να το κανω Βουρτση; Ληδα Βουρτση;
Ποντιακι τεμετερο εισαι καλε, πουλοπον ??

ΧΑΧΑΧΑΧαχ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπρε τζάνουμ (για να στα πω και μικρασιατικά τότε:D), πού την είδες τη σκληράδα? Εκτός δηλαδή αν είσαι η Paris Hilton μεταμφιεσμένη και ομιλούσα άπταιστα την ελληνικήν, ή αν δηλαδή μου στεναχωριέσαι που δεν μπορώ να ψωνίσω άνετα στο Saks Fifth Avenue που πάνε οι βασιλιάδες και οι μεγιστάνες, όπως και η Ρενέ Ρούσσο στο Thomas Crown Affair! Δεν πειράζει όμως, ας είναι καλά το Ebay και το Off-Fifth Outlet και σου γίνομαι μοντελάκι (πάντοτε μικροαστικό φυσικά!) στο πιτς-φυτίλι!:p:D

Άλλωστε το ρεζουμέ των γραφομένων μου είναι πάντοτε το εξής: εφόσον υπάρχει κοτζαμάμ Μουφ με 200 δολλάρια συμβολικό ποσό στο καταφύγιο, όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες...:paja1::p:D

Λόρδε μου, τον κτηνίατρο τον πληρώνεις ακριβό διότι μου θες να πας με την αριστοκρατία, τους Southern gentlemen, τις Southern Belles και τη Scarlett O'Hara!:p:D Κι αυτά όπως και να το κάνουμε κοστίζουν! Ενώ εμείς οι Γιάνκηδες είμαστε ξηγημένα άτομα και φοβερά συνειδητοποιημένα κοινωνικά!:rolleyes:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αν 280 ευρώ για εξαγωγή κάτω κυνόδοντων, εξετάσεις αιματος και επίσκεψη σας φαίνονται πολλά, τοτε ξέρετε ότι στην Ιταλία είναι ασύμφοροι οι κτηνίατροι. Τη μισή σύνταξή της (9 χρόνια εργασίας-μην τρελαίνεστε) έδωσε η σπιτονοικοκυρά μου και με πόνο μού είπε ότι ούτε για τη μασέλα της δεν πλήρωσε τόσα. :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
πολύ ακριβά μιλάμε!!!!!!!!!!!!

εγώ δίνω για εξετάσεις γενικές και 4 ζωονόσους 60 ευρώ στην Ευβοια (δέν είναι ακόμα ξένη χώρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Καλως τηνα τη Sara ! Που εισαι μπρε κοκονα μου,που ελεγε κι η μακαριτισα η γιαγια μου!
Δεν θα σου 'να πιο κοντα να στελνα τα παιδια μου να σε 'χανε καθηγητρια! Πραγματικα και ΤΙ δεν θα 'δινα να σε γνωριζα απο κοντα!Εισαι και χειμαρρος βρε πουλακι μου! Τα λες ολα μονοκοπανια και δεν σε προλαβαινουμε! Τις ιστοριες με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μουφ και μονο ...και χαλαλι και τα ακριβα ...παλιοσκυλα και τα ...παλιομοντελακια! Μου 'ρθαν αποτομα την καημενη τα ποσα,βρε Sara μου! Δεν εξηγειται ευκολα, πως να το πω!
Και το παιρνεις ,λεει, και στο δαγκωνει ο σκυλαρας του γειτονα λεει, ή στο παταει αυτοκινητο.Τι στο καλο θα κλαις περισσοτερο;
Τελος παντων,για να το σοβαρεψουμε,οσα φτανει ο @λος του καθενος και δεν σχολιαζω τιποτα παραπερα για να μην...πληγωθω παλι...χιχιχι!

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Μηπως στην επαρχια ειναι πιο φτηνα;Εδω στο Βολο δινω για τα εμβολια 25Ε.Εξετασεις δεν θυμαμαι,εχω την αλλη εβδομαδα.
Και θεωριται και ακριβος ο κτηνιατρος μου!!

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Η Ιταλία δεν ακούγεται να πηγαίνει καλύτερα απο ελλάδα. Σαρά σε έχω ξαναρωτησει παρεπτιπτοντως ποιο είναι το πραγματικό σου βαπτιστικο;
Αγαπητή σαρα ο αμερικανικός νοτος δεν ήταν επιλογη

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Lord, ο βορράς πάει καλά,όπως πάντα, καθώς η οικονομία, η εργασία και αλλα διοικητικά εξαρτώνται από την διαχείριση κάθε περιφέρειας ξεχωριστά.
Ο Νότος απο την άλλη πάει χάλια...όπως πάντα!:p

Και για να μην είμαι οφ τόπικ...ξαναλέω πως για αμσταφ οι τιμές εδώ δεν είναι ακριβότερες απο το εξωτερικό..!:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μηπως στην επαρχια ειναι πιο φτηνα;Εδω στο Βολο δινω για τα εμβολια 25Ε.Εξετασεις δεν θυμαμαι,εχω την αλλη εβδομαδα.
Και θεωριται και ακριβος ο κτηνιατρος μου!!
Ο Γιαννης που το επιθετο του αρχιζει απο Κου;

Sent from my Liquid Metal using Tapatalk

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και για να μην είμαι οφ τόπικ...ξαναλέω πως για αμσταφ οι τιμές εδώ δεν είναι ακριβότερες απο το εξωτερικό..!:D
Εξαρταται παντα για τι amstaff μιλαμε. Και αυτο ισχυει γενικοτερα. Πολυ ρολο στην τιμη παιζουν τα πεντιγκρι.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Για τα άμσταφ που έψαξα θα σας πώ οτι οι τιμές στο εξωτερικό ξεκινούσαν απο 1000€ και έφταναν και τα 2000€.Όμως δε μιλάμε για εκθεσιακό κουτάβι..αυτό δύσκολα να το πάρει κανείς απο το εξωτερικό..πρέπει να κάνει αρκετά ταξίδια!Στην Ελλάδα εκθεσιακό κουτάβι με πρωταθλητές γονείς(πατέρα παγκόσμιο και μητέρα με διακρίσεις) κάνει 1000€ και μη εκθεσιακό 800€.Οπότε τελικά θα συμφωνήσω πως δεν είναι φτηνότερα στο εξωτερικό τουλάχιστον στη συγκεκριμένη φυλή!
Εξαρταται παντα για τι amstaff μιλαμε. Και αυτο ισχυει γενικοτερα. Πολυ ρολο στην τιμη παιζουν τα πεντιγκρι.

:D

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Κι αλλος Βολιωτης στην παρεα;
Σε κεινη την περιοχη ειναι 4-5.Πως θα καταλαβεις σε ποιον; ε;;;;;

ICE

Well-Known Member