Φλεγμονή (??) στο νύχι

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Γνωρίζει μήπως κανείς τι μπορεί να είναι αυτό?

Παρατήρησα ότι από την Κυριακή έγλειφε μανιωδώς τα πίσω πόδια της, τα κοίταξα και δεν είχε κάτι άξιο παρατήρησης. Χθες συνέχιζε και το ένα δάχτυλο παρουσίαζε αυτή την εικόνα, ενώ είδα ότι και δύο δάχτυλα στο άλλο πόδι είχαν ίσα ίσα αρχίσει να κοκκινίζουν πάνω από τα νύχια.... Πρέπει να την πονάει γιατί όταν το αγγίζω αντιδράει τραβώντας το πόδι.
Επειδή ήμουν εκτός από την Τετάρτη δεν έχει βγει για τρέξιμο για να υποθέσω ότι κάπου κάπως έχει χτυπήσει.

Στο γιατρό θα πάμε απόψε, απλά αναρωτιώμουν αν έχετε καμιά ιδέα....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κατά πάσα πιθανότητα μυκητίαση Σοφία…
Γράψε μας τα νεώτερα! Περαστικά της! :D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Δυστυχώς δε μπορώ να μπω στο Link, παρόλο που την αρχική σελίδα την ανοίγει. Μήπως πρέπει να κάνω εγγραφή?

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Το διάβασα..... Τι να πω.... Αυτοί οι γιατροί έτσι όπως τα λένε νομίζεις ότι ήρθε η καταστροφή του κόσμου......

Για να δούμε τι θα πει κι ο doctor το βράδυ........

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Τα νεώτερα:

Δεν είναι μηκυτίαση, είναι δερματίτιδα. Μας έδωσε ένα αντισηπτικό σαπούνι (Hibitane Scrub) για να πλένουμε τα πόδια δυο φορές τη μέρα επί δεκαήμερο, και αντιβίωση Clindavet για έξι ημέρες.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
περαστικά βρε Σοφία.Δυστυχώς οι δικές μας ράτσες έχουν μια "ευαισθησία" ως προς αυτές τις δερματίτιδες :( .Αφού όμως έγινε ξαφνικά και δεν είναι μύκητας μήπως την πείραξε κανά φυτό στο πάρκο?Είναι και η εποχή που είναι όλα φουντωμένα.... :roll:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ευχαριστώ βρε κορίτσια!

Γενικά μέχρι τώρα ήμουν πολύ ευχαριστημένη από την άποψη ότι δεν ήταν καθόλου φιλάσθενη, μέχρι τώρα πηγαίναμε κτηνίατρο μόνο για εμβόλια και τσεκαπ! Αφού χθες που με ξαναείδε ο γιατρός έβαλε τα γέλια (με την καλή έννοια πάντα)!!!

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι μπορεί να το προκάλεσε αφού από την περασμένη Τετάρτη ήμουν σε ταξίδι μέχρι την Κυριακή που πρωτοεκδηλώθηκε. Και όταν λείπω το σκυλί είναι στο σπίτι, τη βγάζουν μόνο για τη βόλτα της στο πάρκο κοντά στο σπίτι που πάμε πάντα -και δε νομίζω καθόλου ότι την πανε μεγάααααααλες βολτες.

Η μάνα μου πάντως -επειδή και την ωτίτιδα την εκδήλωσε όταν πάλι έλειπα για ένα διάστημα- λέει ότι αυτό φταίει... Αρρωσταίνει από τη στεναχώρια της κι από την κλεισούρα στο σπίτι!!!!! Λέτε???? Έχουν τα σκυλιά ψυχοσωματικά???? Μήπως ν'ανοίξω άλλο θεματάκι??? :lol: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν ξερω εαν ειναι το ιδιο,σαν εικονα ειναι ομως ακριβως ιδια με αυτη που ειχε-εχει το δικο μου το γκριφονακι,οχι ομως στη βαση του νυχιου,αλλα αναμεσα σε δυο δαχτυλα.
του καναμε εξετασεις,του βαλαμε σκονες,σαμπουαν,χαπια,μεχρι και χωνι στο κεφαλι να μην το πειραζει,εκανα τα παντα,αλλα δεν περασε,-ουτε επεκταθηκε ομως-.
πρεπει να το εχει πανω απο 4 χρονια και κατα περιοδους τον πιανει προφανως μια απιστευτη φαγουρα και καθεται και το "τρωει" κανοντας διαφορους ηχους (ιιιιιιιιιιιιιχχχχχχχ,ιιιιιιιααααααααααιιιιιιιιιιι,αιαιαιαιαιαιαιαιαιαι,κλπ :lol: )

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειχε ερεθισει λιγο το ποδαρακι της καπως..να το ειχε γδαρει ελαφρα..να ειχε πατισει κατι κανα αγκαθακι και μετα να πατησε τα τσισα απο κατω και να δημιουργησε δερματιτιδα.. :roll:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Όχι Όχι!!!!!!

Αποκλείεται!!!!

Επειδή φεύγω σε ταξίδια τα παθαίνει επίτηδες το παλιόσκυλο για να νιώθω τύψεις!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161