Φοβάται να βγει στον κηπο


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο τίτλος (Φοβάται το γλυκουλι μου. Βοηθεισϼ/span>) άλλαξε διότι η πλατφόρμα του φόρουμ δέχεται ως τίτλο θέματος 32 χαρακτήρες. Εάν ο τίτλος είναι μεγαλύτερος το θεμα ΔΕΝ εμφανίζεται.

Θερμή παράκληση να βάζουμε σαφείς, σύντομους και περιεκτικούς τίτλους στα νέα θέματα. Τίτλοι για παράδειγμα όπως «Τι να κάνω με το γλικουλινι μου» ή «Απορία» ή «Ερώτηση» δεν ενδείκνυνται.


elenaangel said:
Γεια σας!! Ειμαι καινουρια στο φορουμ και καινουρια σκυλομαμα.
Εχω ενα γκριφονακι 7 μηνων, αγορακι, πανεμορφο, πανεξυπνο, ησυχο, μαυρουλικο, το πιο γλυκο κουταβακι του κοσμου!!
Τον εχω απο 40 ημερων περιπου. Οταν εφευγα στη δουλεια μου τον αφηνα στο σπιτι να γυριζει οπου θελει. Καθοταν στο σαλονι με τα παιχνιαδακια του και δεν πειραζε τιποτα. Πριν 3 μηνες, γυρισα και βρηκα ενα χαος. Μασημενα χαρτια κομματακια, παντοφλες κομμενες, και το πιο επικινδυνο, εφαγε το φορτιστη μου ενω ηταν στην πριζα, και μασησε το καλωδιο του υπολογιστη. Απο την επομενη οταν εφευγα τον εβγαζα στον κηπο, με το σπιτακι του, νερο, φαγητο, παιχνιδια. Μενει εξω απο τις 9 ως τις 4 περιπου. Μετα επιστρεφω και ειναι συνεχεια μεσα μαζι μου.
Μεχρι σημερα, μολις το βγαζω εξω δυσανασχετει και χοροπηδαει σαν τρελλο πανω στο τζαμι για να μπει μεσα. Εδω και λιγες μερες το πρωι κρυβεται κατω απο το κρεββατι για να μην το βγαλω εξω. Τελικα βγαινει με το ζορι και μολις τον αφησω εξω αρχιζει να τρεμει δυνατα και με κοιταζει με φοβο.
Δεν μπορω να τον παρω στη δουλεια μου. Πως να το αντιμετωπισω? Μηπως νομιζει οτι το εγκαταλειπω και δεν θα ξαναγυρισω? Το μεσημερι που μπαινει στο σπιτι κανει σαν τρελλο. Τρεχει πανω κατω για δεκα λεπτα τουλαχιστον.
Δεν θελω να του δημιουργω προβλημα και να στεναχωριεται το μωρακι μου. Καποια λυση θα υπαρχει. Βοηθηστε please!!!!!!!!!!!!!!!!!
 






elenaangel

Member
11 Ιουνίου 2008
5
0
Σ ευχαριστω galazia!!
Ομως αναρωτιεμαι, θα νιωθει καλυτερα, πιο ασφαλης, μεσα σ ενα παρκο 4 τετραγωνικα, απ οτι σ ενα κηπο 50 τμ. με γκαζον οπου ειναι και το σπιτακι του?
Το παρκο του λογικα θα μπει στο σαλονι που υπαρχει και περισσοτερος χωρος.
Το βραδυ κοιμαται στη κρεββατοκαμαρα μαζι μας στο χαλακι του, και μ αρεσει που τον εχω κοντα μου. Δεν θα ηθελα να κοιμαται μονος του κατω κι εμεις επανω. Δεν θα νιωθει οτι ειμαστε μακρια?
Θα μπορουσα να χρησιμοποιω το παρκο μονο για τις ωρες που λειπουμε απο το σπιτι? Στο αυτοκινητο δεν μου εχει χρειαστει γιατι ειναι κυριος!
Ξαπλωνει στο καθισμα μεχρι να φτασουμε οση ωρα κι αν ειναι.
Αυτο που του συμβαινει ειναι αγχος αποχωρισμου?