Καλησπέρα, βρήκα τυχαία την σελίδα ψάχνωντας στο Ίντερνετ για μια συμπεριφορά που δεν εχει ξαναπαρουσιασει το κουτάβι μου. Δεν εχω εγκλιματιστεί ακόμη στον χώρο του φόρουμ όποτε συγχωρήστε μου αν καταχωρώ το πρόβλημα μου σε λάθος κατηγορία! Πριν 2 εβδομάδες το αγόρι μου μου έφερε ένα κουτάβι πεκινουα μετα απο πολλές συζητήσεις που είχαμε να πάρουμε σκύλο. Άμεσα εγκλήματιστηκε στον χώρο, εχει αναπτύξει πολυ καλή σχέση και με τους δυο μας, κυρίως με εμένα που ειμαι όλη μέρα μαζί της και αναγνωρίζει ως "αφεντικό". Έχουμε αρχίσει την βασική εκπαίδευση και δείχνει αρκετά συνεργάσιμη αν και στο θέμα τουαλέτα δεν έχουμε δει τρομερά αποτελέσματα. Σήμερα όμως συνέβη κάτι περίεργο. Κοιμόταν κάτω απο τα πόδια της καρέκλας που καθόμουν και ξαφνικά άρχισε να γαύγιζει χωρίς να περνάει κάποιος (ήταν η αδερφή μου βεβαια στο διπλανό δωμάτιο και είχε βάλει σκούπα με κλειστή την πόρτα δεν ξέρω αν παίζει κάποιον ρόλο) και να κλαίει απαρηγόρητη. Έβαλε την ουρά της κάτω και άρχισε να τριγυρνάει κλαίγοντας, ήθελε να ανεβεί πάνω στον ξανάπε(κάτι που δεν επιτρέπεται παρα αν κάτσει πάνω μου) και κατέληξε να χωθεί μέσα στο τζάκι(!!!)όπου την πήρα και προσπαθούσα να την ηρεμήσω αλλα φοβόταν κατι(το τι δεν το γνωρίζω) και ήθελε να φύγει απο μένα. Άρχισε να γρατζουναει την μπαλκονόπορτα (πράγμα που επίσης κανει πρώτη φορά) και κατέληξε να κανει κάτι σαν διάρροια, τα πάτησε και συνέχισε να θέλει να βγει έξω. Την πήρα στο μπάνιο να την πλύνω συνεχίζοντας να κλαίει και να φοβάται μέχρι που την είχα αγκαλιά κανένα 20λεπτο, ηρέμησε κ τωρα κοιμάται. Γνωρίζετε που μπορεί να οφείλετε μια τέτοια συμπεριφορά; εχω ένα ακόμη θηλυκό κανίς/τεριέ σκέφτηκα μήπως την όρμηξε αλλα ποτέ δεν εχει κανει τέτοιο σε κανένα σκύλο. Απλά την αγνοεί αλλα να ορμήσει ουδέποτε εχει συμβεί. Μήπως φταίει η τροφή της; ο κτηνίατρος που την είδε την πρώτη μέρα που την πήγα επειδή δεν έτρωγε σκέτη ξηρά τροφή μου ειπε να της βάζω μέσα μια κουτάλια απο πατε γάτας και να το ανακατεύω για να πάρει γεύση, πράγματι έτσι το τρώει. Το κουτάβι ειναι 2,5-3 μηνών και σύμφωνα με το βιβλιάριο που είχε όταν μας την δω σαν εχει κανει τα 2 πρώτα εμβόλια! Ευχαριστω προκαταβολικά για την βοήθεια σας!!