Φοβούνται ρε οι άντρες?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
[video=youtube;oPZBvfm2c44]http://www.youtube.com/watch?v=oPZBvfm2c44[/video]

99 κλέφτες απεχθάνονται αυτο το βίντεο

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
857
6
πιο πολυ οτι θα επαιζε με τα σκυλια μου φαινεται αν καθοταν

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
παίζει κ αυτό αλλά αυτός δε το ξέρει !! χαχα, εν τω μεταξύ η ταχύτητα του οταν σκαρφάλωσε για να φύγει είναι όλα τα λεφτα!!:p:p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τα σκυλια αργησαν πάρα πολυ. Δειχνουν περισσοτερο περιεργεια παρά επιθετικοτητα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
την δουλειά τους την έκαναν όμως Χάρη, και η εξέλιξη ήταν οτι καλύτερο για τον ιδιοκτήτη

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σιγουρα όλα κρινονται εκ του αποτελεσματος. Εχει όμως και καποια σημασια να μην πηδηξει μέσα ο κλεφτης.
Εγω θα επεστρεφα με παιχνιδια ή δυο χαμπουργκερ και φευγοντας θα επαιρνα μαζι μου και τα σκυλια ετσι για σπασιμο :D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
για κάποιο περίεργο λόγο που δεν γνωρίζω οι κλεφτες και οι ταχυδρόμοι δεν έχουν ιδέα απο σκυλιά..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Στη σχολη κλεφτών, ταχυδρομων, ΔΕΗτζήδων θα επρεπε να τους τα μαθαινουν αυτά!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο φοβος του σκυλου ή του κλεφτη? Μαλλον και των δυο.
ΕΧΕΙ να κανει με το αν ειναι πραγματικη. Και ο σκυλος και ο ανθρωπος συνηθως αισθανονται την πραγματικη απειλη.

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
ο κλέφτης φοβάται το σκύλο χωρίς να ξέρει αν ο σκύλος αποτελεί ΟΝΤΩΣ απειλή... και δε κάθεται και καν να το ψάξει... κάνει στροφή και φευγει!

ως ανθρωπος φοβάμαι πολλά πράγματα απο τα οποία δεν απειλούμαι πραγματικά.. ακόμα και μικρότερη, που δεν είχα ζήσει ποτέ με σκύλο, φοβόμουν πολύ τα σκυλια.. ΟΛΑ τα σκυλιά.

φοβόμουν μέχρι και το 3μηνο χάσκι φίλου, το οποίο στανταρ δε με απειλούσε :)

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Συγνωμη μηπως ειναι μαπα το βιντεο; Γιατι πηδηξε την πρωτη μαντρα; Του αρεσει να πηδαει η για εφε; Περισσοτερες υποψιες θα κινουσε, εφοσον απο την αλλη πλευρα δεν υπαρχει μαντρα (εκει οπου μετα φευγει). Ελα Χριστε και Παναγια.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
απο την ανοιχτη πλευρα φενεται απο τον δρομο

αν και πιο πολυ μοιαζει να ψαχνει γηπεδο για να παιξει γκολφ ετσι που ειναι ντυμενος

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
γιατι απο την αλλη δεν εχει δρομο; ασε που θα μπορουσε να πηδηξει κατευθειαν μες στην αυλη

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
φυλαξη δεν σημαινει να μην μπορεσει να μπει καν μεσα στην αυλη ο επιδοξος εισβολεας.

οι ρατσες που ασκουν φυλαξη δεν ακολουθουν ολες την ιδια τακτικη στην φυλαξη και την ιδια τεχνικη στην συλληψη.

μιλωντας για την φυλη που εχω (λογο οτι την γνωριζω καλυτερα),θα αντιδρασει μονο οταν κρινει οτι υπαρχει λογος σοβαρος...χωρις υστεριες και εκρηξεις.

θα λειτουργησει αθορυβα,χωρις να γαυγισει καν και θα κρατησει στο εδαφος τον "κλεφτη" χωρις να τον δαγκωσει...ή μαλλον καλυτερα...χωρις να τον ξεσκισει.

καποτε ειχα ενα φιλαρακι που ειχε στην κατοχη του δυο Doberman.(καθαροαιμα.)

ειχαν εκπαιδευτει και τα 2 στην φυλαξη χωρου.

με μια φραση θα σας πω αυτο που ειδα...

...ο "κλεφτης"(ερεθιστης στην προκειμενη περιπτωση) εμπαινε ανενοχλητος στον προαυλιο χωρο-σπιτι...

...δεν εβγαινε ομως,ποτε...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά ο κλέφτης δε μου φαίνεται και τόσο τρομοκρατημένος...
Μάλλον περισσότερο φοβήθηκε ότι θα τον πάρουν είδηση λόγω της φασαρίας που έκαναν τα σκυλιά (πήγε να μπει και μέρα μεσημέρι ο βλάκας!).
Σε αυτή την περίπτωση ακόμα και αν γάβγισαν από φόβο, τη δουλειά τους την έκαναν :)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
To σαλτο ομως το εχει ετοιμο!:D

Το οτι δεν μπορουν να καταλαβουν αν ενα σκυλι ειναι επιθετικο ή οχι ειναι το καλυτερο κομματι.
Η μικρη η δικια μου(14κιλα) εχει μια φωνη λες κ εχουμε τον Ασπροδοντι στο σπιτι.Επισης πολλες φορες αν ειναι μονη της εξω και γαυγισει ,κανει πως μουνταρει κιολας.Οσοι το δουν νομιζουν οτι το κανει για να αρπαξει κ οχι επειδη εχει χεστει πανω της:paja1:.

Η δε μεγαλη ομως που ειναι βαρεων βαρων,δεν ακουγεται αμεσα ουτε χολοσκαει στο γαυγισμα. Καθεται σαν αγαλμα στην εισοδο και περιμενει με το αγελαδινο βλεμα.Μολις ανοιξει η πορτα ομως κανει ντου απροειδοποιητα.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
φυλαξη δεν σημαινει να μην μπορεσει να μπει καν μεσα στην αυλη ο επιδοξος εισβολεας.

οι ρατσες που ασκουν φυλαξη δεν ακολουθουν ολες την ιδια τακτικη στην φυλαξη και την ιδια τεχνικη στην συλληψη.

μιλωντας για την φυλη που εχω (λογο οτι την γνωριζω καλυτερα),θα αντιδρασει μονο οταν κρινει οτι υπαρχει λογος σοβαρος...χωρις υστεριες και εκρηξεις.

θα λειτουργησει αθορυβα,χωρις να γαυγισει καν και θα κρατησει στο εδαφος τον "κλεφτη" χωρις να τον δαγκωσει...ή μαλλον καλυτερα...χωρις να τον ξεσκισει.

καποτε ειχα ενα φιλαρακι που ειχε στην κατοχη του δυο Doberman.(καθαροαιμα.)

ειχαν εκπαιδευτει και τα 2 στην φυλαξη χωρου.

με μια φραση θα σας πω αυτο που ειδα...

...ο "κλεφτης"(ερεθιστης στην προκειμενη περιπτωση) εμπαινε ανενοχλητος στον προαυλιο χωρο-σπιτι...

...δεν εβγαινε ομως,ποτε...
οταν λειτουργουν αθορυβα ειναι ισως πιο αποτελεσματικο μιας και ο εισβολεας δεν γνωριζει τη υπαρξη σκυλου και πιανεται στον υπνο.

στην αντιθετη περιπτωση οταν λειτουργουν αποτρεπτικα γαυγιζοντας μπορει να αποτεψει τους περισσοτερους επιδοξους εισβολεις αλλα αφηνει εκτεθημενο το σκυλο. επισης σε αυτην την περιπτωση μπορει να γλιτωσεις και μπελαδες μιας και ο εισβολεας μπορει να ειναι ταχυδρομος,δεητζης γαλατας,ενα παιδακι που του επεσε η μπαλα κτλπ οποτε δεν θα δαγκωθει ποτε κανεις (αφου θα ξερουν την παρουσια σκυλου) και μυνησεις δεν θα γινουν ποτε!

εμενα παντως ο συγκεκριμενος στο βιντεο δεν μου κανει για κλεφτης.