Φτιάξτε μόνοι σας αντιπαρασιτικό κολάρο ... (!)

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Χθες έβλεπα μια εκπομπή στο animal planet που θέμα της είχε την υγειά του σκύλου και κάποια tips για να αποφεύγεται να ανεβαίνουν πάνω του έξω-παράσιτα,και να αποτρέπει τα τσιμπήματα από κουνούπια και σκνίπες που έχουν και την γνωστή κωλοαρρώστια....

Έκανε και μια εισαγωγή για την Ελλαδίτσα μας εδώ που υπάρχει μεγαλο πρόβλημα..

Το ζουμί της υπόθεσης...

Έλεγε ότι αν κάποιος έχει στον κήπο του: Βασιλικό, δυόσμο, λεβάντα,αμπαρόριζα, δενδρολίβανο, θυμάρι,και λουίζα μπορεί να κάνει ένα μείγμα από όλα αυτά μαζί, να βράσει λίγο νερό και να προσθέσει το νερό με ολο αυτό το μείγμα σε ένα σκεύος και να ανακατέψει καλά και ζωηρά όλο αυτό μείγμα για να βγάλει το άρωμα του...
Ύστερα να προσθέσεις ένα φουλάρι δικό σου κομμένο στα μέτρα απο το λαιμό του σκύλου σου μέσα και να το αφήσεις καμιά ώρα να ρουφήξει το άρωμα, να το στεγνώσεις, και να του το φορέσεις...

Είπε ότι έχει 100% επιτυχία και είναι πολύ καλύτερο από όλα αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά και τα πληρώνουμε πανάκριβα, και είναι και οικολογικοβιολογικό:)p) και δεν θα επιβαρύνεις με φάρμακα το σκυλί σου, και το βασικό, το κανείς εσύ ...

Εμένα τώρα η απορία μου είναι, όλο αυτό θα πιάσει όντως? Η γίνονται όλα για τον βωμό της τηλεθέασης ?

Της δικιάς μου της φοράω klitix και είμαι φουλ ικανοποιημένος, αλλά η μαμακία αυτή δεν έχει προστασία από την σκνίπα, σκέφτομαι να το κάνω το παρά πάνω μιας και έχω κήπο με ολα αυτά,και να της φοράω το φουλάρi μαζί με το klitix, απλά είπα να πάρω μια γνώμη από εσάς μήπως ξέρει κάποιος κάτι παρά πάνω,μην κάνω άδικο κόπο!

Αυτά περιμένω καμιά απάντηση
σας !:cool:

Last edited:

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ωραια ιδεα αλλα προστατευει απο την βρωμο σκνιπα??

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πολύ καλή ιδέα!!!
Βασικά λέω να το δοκιμάσω και αντί να το βάλω σε φουλάρι κλπ, να το βάλω σε ένα σπρέι και να τους ψεκάζω με αυτό!!! :rolleyes:
Ευχαριστούμε πολύ!:)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Πολύ καλή ιδέα!!!
Βασικά λέω να το δοκιμάσω και αντί να το βάλω σε φουλάρι κλπ, να το βάλω σε ένα σπρέι και να τους ψεκάζω με αυτό!!! :rolleyes:
Ευχαριστούμε πολύ!:)
σε σπρει;; καλη ιδεα..θα δουλεψει καλυτερα ομως;