Attachments
-
96,6 KB Προβολές: 981
Last edited:
σε ευχαριστω πολυ.νομιζουμε πως ανετα φτιαχνεις κλουβι αν πιανουν και λιγο τα χερια σου και η φαντασια σου.το σκεφτομουνα σημερα οταν ειδα πως εγινε στο τελος το παρκο, γιατι στην αρχη που ειδα το κουνελοσυρμα η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα.τωρα το θεμα ειναι να αρεσει και στο σκυλακι μας.εμεις crate ειχαμε ηδη παραγγειλει οποτε δεν μπηκα στον κοπο να δοκιμασουμε κι εκει την τεχνη μας.και να φανταστεις πως ουτε εμενα πιανουν τα χερια μου για τετοια πραγματα αλλα ουτε και του αντρα μου.axolotl πολυ ωραιο εγινε. Μαλλον εγω θα φτιαξω κλουβακι με κουνελοσυρμα διοτι εξω που ρωτησα ειναι πανακριβα και δυστυχως δε μπορω αυτη τη στιγμη να δωσω τοσα χρηματα. Ο αδερφος που ασχολειτε με κατασκευες μου ειπε οτι ειναι πολυ σταθερο !!
Μα γιατί να μην του αρέσει...τωρα το θεμα ειναι να αρεσει και στο σκυλακι μας.
Σε διαβεβαιώ ότι κάνεις λάθος. Μπορεί ευκολότατα ένα κουτάβι, ούτε καν πολύ ζωηρό, να σηκωθεί όρθιο, να στηριχτεί στα πλαινά, του οποιουδήποτε σχήματος πάρκου και αυτό να έρθει όλο τούμπα. Θα το διαπιστώσεις ίσως και με το καλημέραειναι απο κουνελοσυρμα αν ξερεις.δεν πεφτει με τιποτα μονο αν το σηκωσεις.ασε που ειναι σαν στρογγυλο και δεν γινεται να το ριξει.
Μμ νομιζα οτι μιλουσες μονο για το συγκεκριμενο.Βεβαίως. Είπα το αντίθετο;
Οχι ρε συ. Ολα τα πάρκα έχουν αυτό το "πρόβλημα".Μμ νομιζα οτι μιλουσες μονο για το συγκεκριμενο.![]()
στην αρχη ειχαμε σκεφτει να βαζαμε λαστιχο ποτισματος, αλλα δεν θα κοβωταν ευκολα οποτε πηραμε μονωτικο υλικο για σωληνες.Εσεις ξεπερασατε και το δικο μου ;-P
Λαστιχο ειναι αυτο (το μαυρο) η μονωτικο υλικο αυτο που βαζουν στους σωληνες?