Παιδια θα μπώ κατευθειαν στο θέμα γιατί έχω ψιλοαγχωθεί! Το κουτάβι κάνει τσίσα στο χώμα , είναι 3 μηνών και μέχρι προσφατα επειδή μαζευόταν στο πιπί την χώμα και πέτρωνε και επειδη την έβλεπα να το γλύφει αλλα να μην το καθαρίζει της το καθάριζα εγώ! Στην συνέχεια διαβασα ενα μνμ εδώ στο φόρουμ που έλεγε τι δουλεια έχουμε να πειράζουμε το πιπί των ζώων και σκέφτηκα δίκιο έχει και έτσι το σταμάτησα! Το είχα πάρει σαν τα μωρά που θέλουν καθάρισμα και εκει αλλα είναι σκυλί... Τέσπα! Όταν της το καθάριζα έβλεπα και αυτές τις καφέ κηλίδες της φώτο και νομίζοντας οτι έιναι χώματα έβαζα λίγο παραπάνω νερό στο πανάκι και έφευγαν κάπως αλλα ας πουμε τα χοντρά κοιταζα να φύγουν κυρίως! Απο τότε που το σταμάτησα δεν είχα το νου μου μήπως είναι κάτι αυτες οι καφέ κηλίδες γιατί νόμιζα οτι είναι χώμα! Σήμερα που την καθάρισα με πανί νερομηλόξιδο, είχε κάτσει σε κάτι λάσπες κιολας διαπίστωσα οτι οι κηλίδες δεν φεύγουν με την καμία! Είναι κατι νορμάλ? Αυριο θα πάμε κτηνίατρο (αν και αυτο είναι ενα θέμα που δεν ξέρω κατα πόσο πρέπει να μιλήσω-κατηγορήσω κάποιον δημόσια, μιας και δεν ξέρω πως θα πρεπε να είναι ενας κτηνίατρος αλλα καποια πράγματα με παραξένεψαν) και το θέμα είναι οτι δουλεύει μόνο απογεύματα! Και μεχρι το απόγευμα θα σκάσω όμως! Αν την πάω σε άλλον κτηνίατρο? Ή δεν είναι κάτι τόσο επείγον?
Attachments
-
258,8 KB Προβολές: 81
-
202,9 KB Προβολές: 81
-
169,1 KB Προβολές: 68